הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' פרס - הוצאת המוט מהכלוב

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
אשמח לעזרה אנשים. אני מתאמן בבית, יש לי כלוב ספה וכו', ויש לי בעיה עם הבנץ' פרס.
אני שם את היתדות בכלוב בגובה מסוים, שמתי שאני על הספה ואני מנסה להוציא את המוט, הידיים יהיו ישרות במלואם.
עכשיו מתי שאני בא להוציא את המוט מהיתדות(אין לי ספוטר), אני קודם כל שוכב בצורה רחוקה מהיתדות עצמם כדי שמתי שאני יעשה את התרגיל אני לא יתנגש ביתדות, הבעיה שמאוד קשה לי להרים את המוט מהמצב הזה. הרי כדי להוציא את המוט אני צריך להרים אותו קצת למעלה מהיתדות ואז קדימה, אבל אני לא מצליח להרים למעלה. אולי שאני הולך אחורה עם הגוף לכיוון המוט זה קצת יותר אפשרי אבל אז אני מתנגש ביתדות..

מה אפשר לעשות?

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה שוכב רחוק מידיי מהמוט, תנסה להיות עם העיניים תחתיו.
תודה על התגובה המהירה, אבל עם העיינים תחתיו אני יתנגש ביתדות לא?
אני רואה בכל מיני סרטונים ביוטיוב שצורת העלאת והורדת המוט היא באלכסון כזה(לא ישר), ואז לא אפשרי אם לא מתרחקים קצת מהיתדות..

תודה על התגובה המהירה, אבל עם העיינים תחתיו אני יתנגש ביתדות לא?
אני רואה בכל מיני סרטונים ביוטיוב שצורת העלאת והורדת המוט היא באלכסון כזה(לא ישר), ואז לא אפשרי אם לא מתרחקים קצת מהיתדות..
כשהעיניים תחתיו, לא אמורה להיות בעיה. תנסה

• פותח/ת השרשור
תודה
היי, ניסיתי שוב את מה שאמרת ועדיין זה היה קשה, אני חושב שהבעיה היא אחרת.. אולי היתדות גבוהות לי מדי, אך הבעיה שאם אני יורד אחד למטה ביתדות אז הידיים לא יהיו ישרות במלואם ואני אצטרך להרים את המוט ללמעלה ואז להתחיל את התרגיל.. השאלה האם זה בסדר?
תודה

היי, ניסיתי שוב את מה שאמרת ועדיין זה היה קשה, אני חושב שהבעיה היא אחרת.. אולי היתדות גבוהות לי מדי, אך הבעיה שאם אני יורד אחד למטה ביתדות אז הידיים לא יהיו ישרות במלואם ואני אצטרך להרים את המוט ללמעלה ואז להתחיל את התרגיל.. השאלה האם זה בסדר?
לא..
אתה אמור "למשוך" את המוט, כמו שעושים בפול אובר.. אבל הכי טוב אם תצלם סט אחד רק כדי להראות לנו ואז יהיה יותר קל להכווין אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית