הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימונים ארוכים

nattyko212

משתמש מתחיל
217
12
נק' מוניטין:
33
217
12
אני קורא בהרבה מקומות שאימון מעל שעה לא יעיל כי בגוף לא נישאר הורמונים וכדומה מישהו יכול לאשר לי את הדבר ולכוון אותי לאיזה מחקר שמאשר את זה?

אין שום מחקר שמאשר את זה כי זה לא נכון.
אם כבר, תפרסם פה את כל המקומות שקראת את הטענה הזאת. אני רוצה לראות

זה לא שהוא לא אפקטיבי, אלא שהוא מאבד מעט מהאפקטיביות שלו בגלל שאחרי בערך שעה-שעה וחצי יש עליה של הקורטיזול וירידה של הטסטוסטרון
האימון עדיין אפקטיבי, אבל קצת פחות בגלל זה

זה לא שהוא לא אפקטיבי, אלא שהוא מאבד מעט מהאפקטיביות שלו בגלל שאחרי בערך שעה-שעה וחצי יש עליה של הקורטיזול וירידה של הטסטוסטרון
ואתה לא באמת יכול למדוד את הנפח או העצימות של כל מתאמן במשך שעה-שעה וחצי, אז האמירה הזאת נורא כללית ועדיף בכלל שלא להזכיר אותה.
שווה ערך ללומר שסקוואט מפריש הורמון גדילה.

אז הגוף מיד עם תחילת האימון פותח סטופר ואיך שהוא עובר את השעה הוא מתחיל לפרק שריר!

סתם , זה לא שזה לא אפקטיבי פשוט אתה תהיה תשוש ולא תצליח לסיים את האימון כמו שצריך אם תעשה 5X5 סקוואט ואחרי זה 5X5 בנצ ואז תאמן גם גב במקום לפצל את האימון ואז תוכל להרים יותר בכל תרגיל

ואתה לא באמת יכול למדוד את הנפח או העצימות של כל מתאמן במשך שעה-שעה וחצי, אז האמירה הזאת נורא כללית ועדיף בכלל שלא להזכיר אותה.
שווה ערך ללומר שסקוואט מפריש הורמון גדילה.
זה מאוד כללי, אבל זה פלוס מינוס הזמן הזה
תעשה אימון רגוע יותר וייקח לך יותר זמן שזה יקרה, אבל תעשה אימון כמו שצריך וזה בערך הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית