הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות מורכבות לעומת פשוטות

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
אני ניסיתי לקרוא באתר מאמרים, וקצת הלכתי לאיבוד עם כל נושא הפחמימות מורכבות ופשוטות.

נראה כאילו לאדם בריא אין משמעות (פרט למינרלים) אם יוסיף לשייק 100 גרם מלטודקסטרין, סוכר ענבים, שיבולת שועל או אבקת דייסת אורז/קורנפלור של מטרנה...

הסתכלתי גם באשוכולת של אנ שים אחרים ועוד לא בדיוק הבנתי

אתה אומר את זה מנסיון אישי?
היא באמת מתערבבת ברמה של אבקת חלבון, עד לכדי נוזל נקי לגמרי מגושים?
רוצה להזמין כבר תקופה אבל מתקשה להאמין שזה באמת עד כדי כך טוב.
לקחתי סקופ פעם אחת מחבר.
מתערבב טוב אין גושים. אבל עדיין מרגישים שזה כבד יותר מאבקת חלבון. לא בדיוק אותו מרקם.
אבל עדיין הרבה יותר טוב משיבולת שועל שאתה טוחן בעצמך.

גם אני. אם אתה גר באיזור המרכז אפשר להזמין יחד ולהתחלק במשלוח. המוצר מאוד זול אבל המשלוח עולה כ30 לישט...

אני לא מהמרכז, והאמת שלרוב אני מבצע הזמנות די גדולות ככה שדמי המשלוח לא מכאיבים יותר מדי בכיס. מצטער...

הוא ממש לא הבחור הרע, אבל פשוט הגוף לא בנוי לקפיצות בלי הפסקה
דיאטה שמתבססת בעיקר על פחמימות פשוטות תגרום ליותר מדי קפיצות, וזה פוגע ברגישות לאינסולין בטווח הרחוק
קפיצות פה ושם זה לא מזיק, אבל במידה והן הרבה ולאורך הרבה זמן זה כבר יותר פוגע

כי כולנו אוכלים ארוחות שמורכבות מפחמימות בלבד?

שוב, בהנחה שכמות הפחמימות קבועה, ואף אחד לא אוכל ארוחה של פחמימות בלבד, למה זה משנה?

שוב, בהנחה שכמות הפחמימות קבועה, ואף אחד לא אוכל ארוחה של פחמימות בלבד, למה זה משנה?
תתפלא כמה אוכלים ארוחות של רק פחמימות...
והבעיה היא הזמינות של הפחמימות, באיזה מהירות הן מגיעות לדם וכמה מהר הגוף צריך למצוא להן פתרון

• פותח/ת השרשור
@חמוץ
@The100

אתם מדברים על הזמנות מחו"ל ואפילו שאין לינקים ישירים, זה עובר על חוקי הפורום. גם בפרטי אסור.
באמת שאני לא מבין מה הבעיה הבנתי שזה אותם בעלים של אמינו שופ ולדעתי הפורום לא אמור להיות קשור אליו ואם מישהו נותן משהו שלא רק מאוד משתלם ואיכותי אלה גם אין בחנות שלכם לא אמורה להוות בעיה מילא בהתחלה שרק פתחתם את החנות ובאתם לקראת המתאמנים אבל עכשיו אני מסתכל לדגומה על מגנזיום למוט אצלכם זה 30 שקל שיש מקומות ב12 ועוד פעם באתר הזה פרסמו מקומות ב15 חבל שהכסף מסנוור ואני מקווה שהתגובה לא תמחק אלה תגיב לי ברצינות

באמת שאני לא מבין מה הבעיה הבנתי שזה אותם בעלים של אמינו שופ ולדעתי הפורום לא אמור להיות קשור אליו ואם מישהו נותן משהו שלא רק מאוד משתלם ואיכותי אלה גם אין בחנות שלכם לא אמורה להוות בעיה מילא בהתחלה שרק פתחתם את החנות ובאתם לקראת המתאמנים אבל עכשיו אני מסתכל לדגומה על מגנזיום למוט אצלכם זה 30 שקל שיש מקומות ב12 ועוד פעם באתר הזה פרסמו מקומות ב15 חבל שהכסף מסנוור ואני מקווה שהתגובה לא תמחק אלה תגיב לי ברצינות
זה לא העסק שלי, אלה חוקי הפורום.
אמינושופ היא אמינושופ ו Myprotein היא Myprotein.

תכבד את החוקים, עד שיאמר אחרת בנושא.

גם לפני שהיה אמינושופ היה אסור לדבר על הזמנות מחול
זה פורום שנועד לתת מידע מהימן ונכון לגבי אימונים ותזונה
לא פורום של עחי תסדר לי קופון הנחה ובוא נתחלק במשלוח
אתה רוצה תקשיב לחוקי הפורום אתה לא רוצה פשוט אל תהיה פה

רק לשם הידע הכללי, פעם היה מותר לדבר על הזמנות מחו"ל. לפני אמינושופ הייתה חנות אחרת שהפורום שיתף איתה פעולה ורק בתחילת אותו שיתוף פעולה נכנס החוק הזה.
לא שזה לא לגיטימי כמובן.

• פותח/ת השרשור
עחי די לזיין את השכל פעם היה מותר
חוץ מזה למה לא בפורום שכולו נועד לפיתוח גוף לתת לאנשים אפשרות לקנות דברים איכותיים או שזולים פשוט בחצי מחיר

עחי די לזיין את השכל פעם היה מותר
חוץ מזה למה לא בפורום שכולו נועד לפיתוח גוף לתת לאנשים אפשרות לקנות דברים איכותיים או שזולים פשוט בחצי מחיר
הפורום כן נועד לעזור, אבל בסופו של דבר אתה לא נכנס לחנות ומספר ללקוחות על כמה המחירים יותר זולים בחנות אחרת
מי שלא רוצה לקנות מהאמינושופ מוזמן לא לקנות שם, הוא ימצא כבר דרך או מקום אחר לקנות או להזמין ממנו, אבל זה לא המקום לדבר על זה
גם יש חוקים לפורום, אתה לא חייב לאהוב אותם, או אפילו להבין אותם, אבל כן חייב לציית להם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית