הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה

• פותח/ת השרשור RazS
  • פורסם בתאריך

RazS

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
2
25
2
משקל 61
גובה לא ידוע מעריך שבערך 1.68-1.70

בוקר
60 גרם קרונפלקס ו2 כוסות חלב 2 אחוז דל לקטוז (רגישות לחלב לצערי משתדל כמה שפחות)
2 ביצים +2פרוסות לחם

לפני אימון בננה +2 כפות חמאת בוטנים +כף שמן זית.

אחרי אימון
300 גרם אורז +100 גרם חזה עוף + כף שמן זית

בעבודה (עובד מ13:00-23:00)
פרוסת לחם מלא ו20 גרם של שקדים ו20 גאם של אגוזי מלך

ארוחת ערב בעבודה
300 גאם אורז (תמיד זה אורז בעבודה+100 גרם עוף או חזה עוף או פרגיות תלוי מה הם מכינים בעבודה)

לילה לפני השינה
בננה פרוסת גבינה צהובה 1 (מזכיר משתדל כמה שפחות גבינות אבל רק בשביל הקלוריות המהירות הכנסתי אותו) 2 קוביות שוקולד מריר של 80 85 אחוז קאקו ועף שמן זית.

ערכים סופיים
קלוריות 2680
חלבון 133
פחמימות 307
שומן 102

השאלה שלי זה שיש פה יותר מדי שומן השאלה אם זה בסדר? בתור בחור רזה (שקלתי בהתחלה 42 קילו עם השמן עליתי ונתקעתי) אני משתדל שהקלוריות יבואו ממקום קליל יותר כמו שומן שזה כף שמן זית ואגוזים ושקדים שקליל לאכול.
יש משהוש כדאי להחליף במידה ואוריד שומן מה אוכל להכניס כפחמימה דוגמא ?
(כף שמן זית מכיל 14 גרם שומן מספיק שהורדתי אחד ואני כבר על 88 בערך שומן שזה יותר סביר מ102)

תודה על העזרה 😃

נראה בסדר, לא מוצא משהו בעייתי במיוחד עם זה
תעקוב כמובן ותראה איך זה עובד לך, מבחינת שובע ויכולת לעמוד בתפריט, תחושה כללית והאם אתה עולה בעיקר במסת שריר או שומן

אתה צורך די הרבה שומן בצמוד לאימון, תוודא שזה לא עושה לך בלגן בבטן תוך כדי האימון.

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר, לא מוצא משהו בעייתי במיוחד עם זה
תעקוב כמובן ותראה איך זה עובד לך, מבחינת שובע ויכולת לעמוד בתפריט, תחושה כללית והאם אתה עולה בעיקר במסת שריר או שומן

מסחינת שובע אני עומד בזה ואוכל עליתי ככה פשוט צירפתי עוד קצת דברים
אתה צורך די הרבה שומן בצמוד לאימון, תוודא שזה לא עושה לך בלגן בבטן תוך כדי האימון.
מאיזה שומן אתה ממליץ להוריד ? ומה לנוסיף במקום?

מסחינת שובע אני עומד בזה ואוכל עליתי ככה פשוט צירפתי עוד קצת דברים

מאיזה שומן אתה ממליץ להוריד ? ומה לנוסיף במקום?
אם זה לא עושה לך בלגן בבטן אז אין מה לשנות, אם זה כן גורם לבעיות תצרוך אותו בשעה אחרת במהלך היום (לא צמוד לאימון)

• פותח/ת השרשור
אם זה לא עושה לך בלגן בבטן אז אין מה לשנות, אם זה כן גורם לבעיות תצרוך אותו בשעה אחרת במהלך היום (לא צמוד לאימון)
אני אגיד לך אני קם כל בוקר ב8 בסביבות 10 וחצי 11 אני כבר הולך להתאמן כי ב13 14 אני כבר עובד עד 23:00
אני הייתי רוצה להוריד מהשומן טיפה אני פשוט לא מוצא תחליף טוב עם ערך קלוריות גבוהה
אני אנסה לראות איך אני באימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית