הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בss

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
אני עוד מעט סוגר חודש בתכנית, ובינתיים אני מרגיש שהסקוואט מתקדם יפה מאוד, אבל בלחיצות אני מרגיש תקוע במקום..בינתיים הלחיצת חזה שלי זה 62 לחמישייה ופרס 42 לחמישייה..המשקל שלי 68. אני בטוח שאני יכול להתקדם מעבר לזה, השאלה אם כדאי לי להמשיך עם הראש בקיר ולהוסיף עוד קילו כל אימון בזהירות או להוסיף מקבילים ביום של אימוןA עם הבנץ.

התכוונת ל3X5 כן?

ולמה להוסיף קילו מוסיפים 2.5 לבנץ ופרס בתוכנית
ותאכל יותר אם אתה מרגיש שאתה מתחיל להיתקע אוכל ושינה טובה זה תמיד המתכון להתאוששות

• פותח/ת השרשור
אימון שעבר הוספתי 3 קילו בטעות(מסתבר שהמוט שוקל יותר מ20 וגיליתי את זה רק אחרי) והצלחתי לסיים רק 4 חזרות בסט הראשון. בסטים הבאים הורדתי חזרה למשקל של האימון הקודם כדי לסיים 5 חזרות נקיות. אני מתלבט כמה להוסיף אימון הבא..לגבי האוכל נראה לי שאני אוכל בסדר אני עולה 2 קילו בחודש ובינתיים מתקדים יפה מאוד בדדליפט ובסקוואט

אימון שעבר הוספתי 3 קילו בטעות(מסתבר שהמוט שוקל יותר מ20 וגיליתי את זה רק אחרי) והצלחתי לסיים רק 4 חזרות בסט הראשון. בסטים הבאים הורדתי חזרה למשקל של האימון הקודם כדי לסיים 5 חזרות נקיות. אני מתלבט כמה להוסיף אימון הבא..לגבי האוכל נראה לי שאני אוכל בסדר אני עולה 2 קילו בחודש ובינתיים מתקדים יפה מאוד בדדליפט ובסקוואט
תוסיף 2.5
אולי אתה מתקרב לריסט הראשון שלך

2 קילו בחודש זה עלייה מאוד איטית לתוכנית תובענית כמו SS לא אומר לאכול 5000 קלוריות ביום (לפחות לא בשלב הזה של האימונים) אבל אם אתה כל פעם מרגיש שקשה לך תוסיף קלוריות אין מה לעשות וגם לדעתי עלייה סבירה לתוכנית כוח זה בסביבות ה3-4 קילו בחודש.

ולגיטימי שהלחיצות יתקעו לך הכי מהר זה תמיד קורה לרוב המאוד גדול של האוכלוסייה אין ממה להתרגש
תוסיף קלורוית ותשמור על העלייה יותר גבוהה קצת ושינה טובה
ואם אתה רואה שאתה נכשל במשקל יותר מ2 אימונים תבצע ריסט זה גם חלק מהתוכנית

• פותח/ת השרשור
כן למרבה ההפתעה אני כן רואה ומרגיש תוצאות אחרי חודש בלבד. התוצאות בינתיים מוגבלות לאיזור הרגליים והישבן. היקף הירך גדל ב2 סמ וגם הישבן קצת התמלא. אמנם עליתי רק שני קילו אבל אני מרגיש שמעט מאוד מזה עשה את הדרך לבטן

כן למרבה ההפתעה אני כן רואה ומרגיש תוצאות אחרי חודש בלבד. התוצאות בינתיים מוגבלות לאיזור הרגליים והישבן. היקף הירך גדל ב2 סמ וגם הישבן קצת התמלא. אמנם עליתי רק שני קילו אבל אני מרגיש שמעט מאוד מזה עשה את הדרך לבטן
גוף עליון? לא?

מה זה רק שני קילו? כמה לעזאזל אתם רוצים לעלות בחודש?
אח"כ מתפלאים שאנשים עושים פה תחרות למי יש כרס יותר גדולה.
מסכים. לא יודע למה מחליטים ש 2 קילו בחודש זה איטי מדי. אנשים שומעים דברים כאלה, מתחילים לעלות קילו בשבוע ואחרי 3 חודשים פותחים פוסט "SS חרא תכנית השמנתי בה יותר מדי חייב לחטב"
לדעתי להוסיף מקבילים זה רעיון טוב בכללי. לי אישית זה עבד טוב להוסיף אותם דווקא באימון B (אימון פרס, לא בנץ').

• פותח/ת השרשור
מסכים. לא יודע למה מחליטים ש 2 קילו בחודש זה איטי מדי. אנשים שומעים דברים כאלה, מתחילים לעלות קילו בשבוע ואחרי 3 חודשים פותחים פוסט "SS חרא תכנית השמנתי בה יותר מדי חייב לחטב"
לדעתי להוסיף מקבילים זה רעיון טוב בכללי. לי אישית זה עבד טוב להוסיף אותם דווקא באימון B (אימון פרס, לא בנץ').
כמה הוספת? חשבתי על להוסיף שני סטים של 8 ולהוסיף משקל בהדרגה. זה עזר לך גם להתקדם בפרס?

כמה הוספת? חשבתי על להוסיף שני סטים של 8 ולהוסיף משקל בהדרגה. זה עזר לך גם להתקדם בפרס?
עכשיו שאני חושב על זה, לא הייתי בדיוק מתאמן מתחיל כשהתחלתי ss, התחלתי אותה עם בנץ' 80 ומשהו ועם יותר מסת שריר ממישהו שלא התאמן.
בכל מקרה עשיתי 2 סטים של 8-10 חזרות עם משקל.

אתה ממליץ על מקבילים צר או רחב (דגש יד אחורית או חזה)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית