הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוכנית תזונה

Dor michel

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי אני רוצה להשוות את תוכנית התזונה שלי לתוכניות אחרות .. אשמח לשמוע על תוכניות אחרות .. אני מתחיל את תקופת החיטוב שלי מחפש את התוכנית הטובה ביותר להורדת אחוזי השומן ולהשאר באותו המסה (עד כמה שניתן ) חיטוב קודם ירדתי למשקל של 69 ק"ג ו 6% , היום אני עומד על 82 ק"ג ו12% שומן תודה לעוזרים ..

אתה אומר את זה כאילו קיימת התוכנית המושלמת, אבל לכל אחד יש את מה שמתאים יותר לו, ושאתה מדבר על תוכניות תזונה, אתה מדבר על תפריט או סוג דיאטה?
גם אני ממש בספק אם היית 6%, כי זה רמה של תחרות באדיבילדינג עולמית, וגם זה קשה בטירוף להגיע לשם, ועוד יותר קשה להישאר שם, ככה שאני לא רואה סיבה לעשות את זה אלא אם אתה מתחרה

• פותח/ת השרשור
הגעתי ל6% עם שורפי שומן חזקים ... וכן לא נשארתי עם האחוז הזה הרבה זמן ..המטרה שלי היא לא 6% אני מעדיף להגיע ל8-9% לא מחפש תוכנית מושלמת לשמוע על תוכניות אחרות לראות עוד דרכים חוץ מהדרך שלי .. שלי פשוט קשה לי ויש תוצאות פשוט היא ממש קשה ואני רעב כל היום

הגעתי ל6% עם שורפי שומן חזקים ... וכן לא נשארתי עם האחוז הזה הרבה זמן ..המטרה שלי היא לא 6% אני מעדיף להגיע ל8-9% לא מחפש תוכנית מושלמת לשמוע על תוכניות אחרות לראות עוד דרכים חוץ מהדרך שלי .. שלי פשוט קשה לי ויש תוצאות פשוט היא ממש קשה ואני רעב כל היום
כשאתה מדבר על תוכנית תזונה, על מה אתה מדבר? תפריט מסויים שמישהו אוכל, או סוג דיאטה (כמו פליאו, דל פחמימה וכו'...)?

• פותח/ת השרשור
כשאתה מדבר על תוכנית תזונה, על מה אתה מדבר? תפריט מסויים שמישהו אוכל, או סוג דיאטה (כמו פליאו, דל פחמימה וכו'...)?
אני מדבר על כמות קלוריות כמות חלבון כמות פחמימות וכמות שומן ..

אני מדבר על כמות קלוריות כמות חלבון כמות פחמימות וכמות שומן ..
אתה לא תמצא נוסחת קסם לזה
אם כבר היית באחוז שומן נמוך אז אתה יכול פשוט לעשות את מה שעשית אז, אם אתה רעב אתה יכול להעלות את הירקות ואת החלבון שלך בלי לדאוג

• פותח/ת השרשור
אתה לא תמצא נוסחת קסם לזה
אם כבר היית באחוז שומן נמוך אז אתה יכול פשוט לעשות את מה שעשית אז, אם אתה רעב אתה יכול להעלות את הירקות ואת החלבון שלך בלי לדאוג
כאלה בדיוק טיפים אני מחפש.. תודה רבה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית