הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי חריגה של אוכל בתפריט חיטוב

miki Michael

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
4
64
1
אני בחיטוב האמת ולפעמים יש לי רגעי משבר..שאני מרגיש כזה רעב ואז אני הולך לשתות מים,כדי שזה יעבור או אוכל מרק עם ירקות מבושלים.

אם נניח קורה לי מצב שאני שומר כרגיל על התפריט בחיטוב ועל כמות האירובי והערכים הנדרשים והכל בסדר..ופתאום יש לי התקף רעב,ונניח חטאתי מבחינה קלורית בחיטוב באותו יום נניח ב80 קלוריות לצורך העניין ואכלתי תפוח או גזר שלא מופיע לי בתפריט,כלומר חרגתי,והכנתי נניח עוד פנקייק חלבון עם קקאו נניח או כדורי שוקולד מעבר לתפריט שהסך הקלורי שלהם הוא 200 קלוריות,כלומר יצא לי חרגיה של 280 קלוריות בתפריט,אבל חריגה מדברים בריאים, אז השאלות שלי קודם כל,אם זה קורה ואני עושה אירובי ומכפר באותו יום באירובי ומוריד בו את הסך הקלורי במה שחרגתי
: א. האם אני אמשיך להתחטב ומה שאכלתי באותו יום לא יפגע בתהליך החיטוב שלי(התפוח והפנקייק הנוסף)
ב. האם זה עדיף שאכלתי נניח גזר או תפוח ופנקייק חלבון בלי סוכר מאשר לאכול קוביית שוקולד שיש בה שמן סוכר ומלח?
ג. גם אם חרגתי,ברור שחרגתי והוספתי לעצמי ערכים של פחמימה חלבון ושומן בתפריט מעבר לסך היומי,אז באירובי שביצעתי באותו סך קלורית ששרפתי,האם זה לא נורא? אותה שאלה כמו השאלה הראשונה מבחינת הערכים.

אשמח לתשובות כנות,בעקרון אמרו לי שזה לא פוגע,אבל אשמח לתשובה ממך כדי לסגור את הפינה הזו והדאגות והייסורי מצפון בחיטוב. וגם כדי להעביר אותו בכיף ולאמץ את זה כאורח חיים.

יש התקפי רעב , לפעמים נשברים בהם , קורה ... לא קרה כלום אז יום אחד חרגת פשוט אם זה נהיה בשגרה מתחילות הבעיות
תוודא שאתה עושה העמסות כמו שצריך (לא לעשות העמסות גם פוגע בחיטוב וגם יגרום לך להתקפי רעב)

תכלס אם אתה חורג עדיף עם אוכל בריא מאשר לא אבל אוכל לא בריא עוזר לך יותר בפן הפסיכולוגי ואולי זה יכול לגרום לך להמשיך להתמיד ומהבחינה הזאת אוכל לא בריא עדיף

אם חרגת ב 300 קלוריות ועשית אירובי ושרפת את ה 300 קלוריות האלה אז אתה במאזן הקלורי שתכננת ואין פה שום בעיה ...
אתה גם אמור להשלים קלוריות שאתה שורף באירובי אתה יודע אחרת אתה תיהיה בגרעון גדול מדי

גם לי בחיטוב הקודם היו התקפי רעב שנשברתי בהם והייתי מפרק בלילה פתאום חבילות של אוראו ביחד עם חלב .. זה בקטנה כל עוד אתה לא מתחרה, זה הכי כיף

בסופו של דבר זה שאלה של ההרגל
במידה ולרוב אתה מקפיד, אז חטאים קטנים כאלה פה ושם לא יפריעו לך בכלל, במיוחד אם הם בריאים יחסית, ועוד במיוחד אם אתה גם ככה שורף את זה באירובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית