הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע במשקל בלחיצת חזה

DASDASD

משתמש מתחיל
222
3
נק' מוניטין:
6
222
3
עושה תוכנית AB ::
באימון A
מתחיל עם בנץ' 5 חזרות 3 סטים .
אני מתחיל עם שתי סטים חימום ויישר קופץ ל 82.5 קילו עושה את זה במשך שלוש סטים אותו דבר .
אני מרגיש תקוע בנוגע לזה,יוצא אימון שאני מצליח להשלים חמישייה של 85 ויוצא אימון של 82.5.
יש דרך שאתם יכולים להמליץ לי שיכולה לעזור ? אימון אחד אני מרגיש שאני מצליח לדחוק 85 קילו ואימון אחרי אני לא מצליח אפילו לדחוק את המוט עם המשקל הזה .

תפרט איך נראה החימום (כמה משקל וכמה חזרות בכל וכמה זמן מנוחה בין הסטים של החימום וכמה אחרי החימום האחרון עד לסט העבודה.

• פותח/ת השרשור
שני סטים ראשונים רק עם מוט ושאר הסטים שלושה במספר עם משקל 82.5 מנוחה של דקה - דקה וחצי

שני סטים ראשונים רק עם מוט ושאר הסטים שלושה במספר עם משקל 82.5 מנוחה של דקה - דקה וחצי
תנסה את ההליך הבא:

32.5*5
אין מנוחה, מוסיף משקל ואז
42.5*5
60 שניות מנוחה ואז
62.5*3
2 דקות מנוחה
72.5*3
3 דקות מנוחה ואז
82.5*3-6 חזרות
3 דקות
82.5*3-6 חזרות
3 דקות מנוחה
82.5*3-6 חזרות

תמשיך באותה צורה ותוסיף 1.25 ק"ג מכל צד למוט בכל אימון (לא יותר מפעמיים בשבוע עם לפחות 3 ימים בין לבין), עד שנתקעים שוב.

• פותח/ת השרשור
להוסיף 1.25 ק״ג לשלוש סטים המרכזיים ?

אין פה שום תיאור של כיצד ההתקדמות בנויה, בכמה השתפרת ב X זמן מסויים ומה התזונה הנוכחית שלך.
אני מבקש להבא שרשורים כאלה לכתוב בפורום מתחילים בתזונה ואימונים כדי שיוכלו לעזור לך להבין את התמונה במלואה.
ותיקנתי לך את הכותרת, להבא שמור על כותרת עניינית שקשורה לתוכן השרשור אחרת הוא יינעל.

חלה חובה על כל משתמשי הפורום להשתמש בכותרות אינפורמטיביות! + עקרונות הפורום

קודם כל מסכים עם יפים לגבי לנסות את החימום כמו שהוא כתב. דבר שני דקה-דקה וחצי זה מעט מדי מנוחה בין סטים עצימים (וחמישיות כבדות זה סטים עצימים).
דבר שלישי ואולי עיקרי זה שאין שום מידע- לא עליך ולא על התכנית וזה מאוד קשה לעזור לך ככה.

• פותח/ת השרשור
בנוסף לבנץ' אני עושה גם לחיצה בשיפוע עם משקולות של 25 כל צד 8*2 וגם פרפר 5*3.
אחר כך אני עושה פרס 5*3
והרחקה לצדדים 6*3
ובסוף יד אחורית 2 סטים של 12 .
כל זה באימון A.
משקל : 82 גובה : 180.

Back
למעלה תחתית