הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי וויטמין

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
שלום לכולם,
כרגע אני בחיטוב על דל פחמימות..
אני חושב לקחת מולטי וויטמין כי חסר לי לדעתי
אני אוכל
גבינה צהובה 100 גרם קוטג 9 קופסא חזה עוף ברוקולי אגוזי מלך ואולי מלפפון ועגבנייה זהו בעקרון..
אני חושב שחסר לי וויטמינים ובגלל זה כל הזמן אני עייף.. בשר אדום יקר לי כרגע בגלל זה..
מה אתם ממליצים לי?
ועוד שאלה, דל פחמימות מזרז תחיטוב?

דל פחמימות לא מזרז חיטוב, גירעון קלורי מזרז חיטוב.
אומגה 3 בוודאות חסרה לך ואת העייפות ניתן להסביר בגלל המחסור בקלוריות ובפחמימות. אתה יכול להוסיף לתזונה סרדינים/מקרל בשימורים, כבד עוף/בקר, לב עוף/בקר, סטייק טונה קפוא, בשר טחון ובשר לבן. כולם עולים פחות מ-50 שקלים לקילו ויוסיפו גיוון לתזונה שלך.
אם אתה קונה מולטי אני ממליץ להזמין מחו''ל ובאותה נשימה גם לשקול קפסולות אומגה 3 (אם אינך מתכוון להוסיף סרדינים). Twinlab יהווה בחירה טובה למולטי ויטמין-מינרל.

מולטי ויטמין לא יכול להזיק, כמו כן מומלץ בכללי שתעשה בדיקות דם לראות את רמות הברזל והB12 אולי זה יכול להסביר את העייפות שלך
זה לא חייב להיות בהכרח מהחיטוב, אבל יש כזו אפשרות כמובן, במיוחד על דל פחמימה (למה?) דל פחמימות לא בדיוק מזרז חיטוב.

ולכול מי שמזהה אותי מהפורום השני, לא זו לא בדיחה, אני מתחיל לגלוש ב -LBS הפורום השני מת

• פותח/ת השרשור
דל פחמימות לא מזרז חיטוב, גירעון קלורי מזרז חיטוב.
אומגה 3 בוודאות חסרה לך ואת העייפות ניתן להסביר בגלל המחסור בקלוריות ובפחמימות. אתה יכול להוסיף לתזונה סרדינים/מקרל בשימורים, כבד עוף/בקר, לב עוף/בקר, סטייק טונה קפוא, בשר טחון ובשר לבן. כולם עולים פחות מ-50 שקלים לקילו ויוסיפו גיוון לתזונה שלך.
אם אתה קונה מולטי אני ממליץ להזמין מחו''ל ובאותה נשימה גם לשקול קפסולות אומגה 3 (אם אינך מתכוון להוסיף סרדינים). Twinlab יהווה בחירה טובה למולטי ויטמין-מינרל.
מולטי ויטמין לא יכול להזיק, כמו כן מומלץ בכללי שתעשה בדיקות דם לראות את רמות הברזל והB12 אולי זה יכול להסביר את העייפות שלך
זה לא חייב להיות בהכרח מהחיטוב, אבל יש כזו אפשרות כמובן, במיוחד על דל פחמימה (למה?) דל פחמימות לא בדיוק מזרז חיטוב.

ולכול מי שמזהה אותי מהפורום השני, לא זו לא בדיחה, אני מתחיל לגלוש ב -LBS הפורום השני מת
אני צורך אומגה 3
התפריט שלי דל פחמימה
אתם אומרים שתפריט שיש בו 100 פחמימה תרומת תפריט שיש בו 20 פחמימה עם מאזן קלורי שלישי זה יהיה אותו קצב ירידה בשומן?

אני צורך אומגה 3
התפריט שלי דל פחמימה
אתם אומרים שתפריט שיש בו 100 פחמימה תרומת תפריט שיש בו 20 פחמימה עם מאזן קלורי שלישי זה יהיה אותו קצב ירידה בשומן?

קצב הירידה במשקל נקבע על פי המאזן הקלורי, לא בהכרח קשור לדל פחמימה או לא דל פחמימה.

אני יודע שעל מאזן קלורי אני רק רוצה לדעת אם יהיה אותו קצב בדל או ב100 פחמימה

כנראה שכן, זה לא שאם בתפריט שלך יהיה יותר שומן ופחות פחמימה אז תרד יותר מהר במשקל, אנרגיה זו אנרגיה בסופו של דבר.

אין צורך מיוחד בדל פחמימה אלא אם זה גורם לך להרגיש יותר טוב (יש כאלה שזה עושה להם את זה), אבל יכול להיות שזו אחת הסיבות שאתה מרגיש חלש, אולי גם מחסור בחומצה פולית, זה יכול לקרות במיוחד אצל אנשים שלא אוכלים הרבה ירקות

• פותח/ת השרשור
אין צורך מיוחד בדל פחמימה אלא אם זה גורם לך להרגיש יותר טוב (יש כאלה שזה עושה להם את זה), אבל יכול להיות שזו אחת הסיבות שאתה מרגיש חלש, אולי גם מחסור בחומצה פולית, זה יכול לקרות במיוחד אצל אנשים שלא אוכלים הרבה ירקות
אתה צודק, אני בקושי אוכל ירקות ופחיממות
כנראה שכן, זה לא שאם בתפריט שלך יהיה יותר שומן ופחות פחמימה אז תרד יותר מהר במשקל, אנרגיה זו אנרגיה בסופו של דבר.
אם המאזן הקלורי זהה גם קצב הירידה יהיה זהה, תאורטית.
אז אתם אומרים שאם אני יאכל 200 פחמימה על אותו מאזן קלורי במקום 30 זה יהיה אותו קצב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית