הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין שינוי (14)

איתי135

משתמש מתחיל
91
4
נק' מוניטין:
4
91
4
שלום!
אני כבר חמשה חודשים בחדר כושר אני עושה מתכונת של ראשון שלישי חמישי ועובד על כל הגוף באימון (חזה גב רגלים כתפיים יד קידמית ואחורית ובטן)
עכשיו המשקל שלי הוא 85 קילו
180 ס"מ
אני בן ארבע עשרה וארבע חודשים
אני די שמן
אני לא רואה שום תוצאות חוץ קצת מהיידים
אני הפסקתי לאכול חטיפים ג'אנק פוד והפסקתי לשתות שתייה מתוקה ואני אוכל לחם מלא וקל
עכשיו בחודשים הראשונים אני לא שמרתי בכלל על אוכל ואכלתי מלא ג'אנק פוד ובחודשים האחרונים אני הפסקתי את זה אבל אני לא אוכל חלבונים ופחמימות
שמעו אני לא מבין בכלל הקטעים האלה אז אם אפשר מדריכים שאני יתחיל להבין את הדברים הבסיסיים
תודה לכל מי שיענה!

נערך לאחרונה:
חפש את "פורטל קילוגרם" בגוגל ותתחיל לקרוא מאמרים

אתה בן 14, כל מה שאתה צריך לעשות בשלב הזה הוא בעיקר לבנות מסת שריר ולאכול נקי כמה שאפשר
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
כאן יש לך הסבר איך להבין מעט את עניין התזונה והאימונים, יש לך גם לינק לשם לתוכניות מומלצות, כנראה התוכנית שלך היא סבבה למי שהרגע נכנס למכון, אבל באיזשהו שלב כדאי להתחיל להתאמן עם תוכנית מוכחת עם תוצאות והתקדמות בנויה בה

בנוסף, תשנה את הכותרת לאחת עניינית יותר

• פותח/ת השרשור
אתה בן 14, כל מה שאתה צריך לעשות בשלב הזה הוא בעיקר לבנות מסת שריר ולאכול נקי כמה שאפשר
כאן יש לך הסבר איך להבין מעט את עניין התזונה והאימונים, יש לך גם לינק לשם לתוכניות מומלצות, כנראה התוכנית שלך היא סבבה למי שהרגע נכנס למכון, אבל באיזשהו שלב כדאי להתחיל להתאמן עם תוכנית מוכחת עם תוצאות והתקדמות בנויה בה

טוב תודה רבה !

מה שהבחור כאן מעלי כתב לך.

ובבקשה אל תתחיל חיטוב / תהליך של ירידה במשקל בגיל 14 במידה ואתה מתכנן משהו בסגנון.
אתה בשיא הגדילה שלך ועדיף לך לא לפגוע בפוטנציאל שלך.

• פותח/ת השרשור
מה שהבחור כאן מעלי כתב לך.

ובבקשה אל תתחיל חיטוב / תהליך של ירידה במשקל בגיל 14 במידה ואתה מתכנן משהו בסגנון.
אתה בשיא הגדילה שלך ועדיף לך לא לפגוע בפוטנציאל שלך.
אוקי טוב תודה!
זה להתחיל לעשות מסה ?

אוקי טוב תודה!
זה להתחיל לעשות מסה ?
מסה כן, אבל אין צורך להגזים בכמויות אוכל, ולפני שאתה מתחיל תקרא טוב טוב את המדריך ואולי גם כתבות נוספות שם, שלא תתחיל משהו שאין לך מושג מה הוא ואז תעשה אותו לא נכון

• פותח/ת השרשור
מסה כן, אבל אין צורך להגזים בכמויות אוכל, ולפני שאתה מתחיל תקרא טוב טוב את המדריך ואולי גם כתבות נוספות שם, שלא תתחיל משהו שאין לך מושג מה הוא ואז תעשה אותו לא נכון
למשך כמה זמן אני יעבוד על מסה?
ותוך כמה זמן אני יראה שיפורים ניכרים בגוף?
ותודה באמת עזרת וסידרת לי את הראש!

אני צריך להמשיך לעשות אירובי בכל אימון?
ואני צריך להישאר במאזן קלורי שלילי או חיובי?
וסליחה על החפירה:)

פנית אליו אבל גם אענה
למשך כמה זמן? אם תעשה את זה ממש נקי תוכל להמשיך בכיף כמה חודשים טובים
רצוי שתעשה אירובי, אין סיבה שלא, ותשמור על מאזן קלורי טיפה חיובי (מן הסתם אנחנו דיברנו על מסה) מאזן קלורי שלילי זה חיטוב, מה שאמרתי לך
שעדיף לך לא לעשות בגילך עקב כך שאתה בשיא ההתפתחות שלך.

מהרגע שסידרת את הכל כמו שצריך בתזונה ובאימונים תוך מספר שבועות אמורים כבר להתחיל לראות הבדל מסויים
אירובי אתה לא לא חייב לעשות כל אימון, אבל כן הייתי משאיר אירובי מסויים פעם-פעמיים בשבוע, לא מזיק
אתה צריך להיות במאזן חיובי, כי אתה בכל זאת עדיין גדל אז אתה צריך את הקלוריות הנוספות האלה ככה או ככה

• פותח/ת השרשור
מהרגע שסידרת את הכל כמו שצריך בתזונה ובאימונים תוך מספר שבועות אמורים כבר להתחיל לראות הבדל מסויים
אירובי אתה לא לא חייב לעשות כל אימון, אבל כן הייתי משאיר אירובי מסויים פעם-פעמיים בשבוע, לא מזיק
אתה צריך להיות במאזן חיובי, כי אתה בכל זאת עדיין גדל אז אתה צריך את הקלוריות הנוספות האלה ככה או ככה
פנית אליו אבל גם אענה
למשך כמה זמן? אם תעשה את זה ממש נקי תוכל להמשיך בכיף כמה חודשים טובים
רצוי שתעשה אירובי, אין סיבה שלא, ותשמור על מאזן קלורי טיפה חיובי (מן הסתם אנחנו דיברנו על מסה) מאזן קלורי שלילי זה חיטוב, מה שאמרתי לך
שעדיף לך לא לעשות בגילך עקב כך שאתה בשיא ההתפתחות שלך.
טוב תודה רבה!
אני עוד מעט ישב יקרה את המאמר
ומה עם תוכנית אימונים להמשיך לעשות FBW
שלושה פעמים בשבוע?
ומה לגבי תוכנית תזונה?
תודה רבנ

טוב תודה רבה!
שלושה פעמים בשבוע?
ומה לגבי תוכנית תזונה?
תודה רבנ

תוכנית אימונים אפשרי לעשות איזו FBW נורמלית כן, 3 פעמים בשבוע.
לגבי תוכנית תזונה (אהמ אהמ תפריט תזונה) אמרנו לך מסה נקייה כמה וכמה פעמים.

טוב תודה רבה!
שלושה פעמים בשבוע?
ומה לגבי תוכנית תזונה?
תודה רבנ
אני מניח שהתוכנית שאתה עושה כרגע רשמו לך במכון, וכמו שאמרת תוצאות גדולות היא לא מביאה, אתה כן מוזמן לרשום אותה פה ונראה אם היא טובה או לא, אבל אני מאמין שכדאי לך לעבור לאחת התוכניות שרשומות בסוף המדריך, עדיפות ל-Starting Strength, כנ"ל לגבי התפריט

ושוב, תשנה את הכותרת לאחת עניינית, אחרת הדיון ינעל
בנוסף העברתי את הדיון לפורום המתאים

אני מניח שהתוכנית שאתה עושה כרגע רשמו לך במכון, וכמו שאמרת תוצאות גדולות היא לא מביאה, אתה כן מוזמן לרשום אותה פה ונראה אם היא טובה או לא, אבל אני מאמין שכדאי לך לעבור לאחת התוכניות שרשומות בסוף המדריך, עדיפות ל-Starting Strength, כנ"ל לגבי התפריט

ושוב, תשנה את הכותרת לאחת עניינית, אחרת הדיון ינעל
בנוסף העברתי את הדיון לפורום המתאים

SS לילד בן 14 במסה נקייה? שניה, להתחיל לצחוק עכשיו או אחר כך?

SS לילד בן 14 במסה נקייה? שניה, להתחיל לצחוק עכשיו או אחר כך?
אני לא רואה שום בעיה עם להתחיל אימוני כוח בגיל צעיר
ואני רואה את זה גם בשאר הדיונים, אתה זכאי לחלוטין לדעות נוגדות ואתה יכול להגיד איזו דעה שבא לך, אבל שמור על תרבות דיון, יש דרך להביע דעה

אני לא רואה שום בעיה עם להתחיל אימוני כוח בגיל צעיר
ואני רואה את זה גם בשאר הדיונים, אתה זכאי לחלוטין לדעות נוגדות ואתה יכול להגיד איזו דעה שבא לך, אבל שמור על תרבות דיון, יש דרך להביע דעה

ילד בן 14 שרואים שהוא לא מבין כלום בתזונה ואימונים ואתה ישר ממליץ לו על ''SS'', למה שאני אשמור על תרבות
שאתה מסכן את הבן אדם? הרי ברור שהוא לא יעשה את זה כמו שצריך, לפחות לא עכשיו, חוץ מזה שלא רשום בדיוק שהוא מחפש כוח
לכן עדיף לו להתחיל FBW ומסה נקייה.

ילד בן 14 שרואים שהוא לא מבין כלום בתזונה ואימונים ואתה ישר ממליץ לו על ''SS'', למה שאני אשמור על תרבות
שאתה מסכן את הבן אדם? הרי ברור שהוא לא יעשה את זה כמו שצריך, לפחות לא עכשיו, חוץ מזה שלא רשום בדיוק שהוא מחפש כוח
לכן עדיף לו להתחיל FBW ומסה נקייה.
אתה צריך לשמור על תרבות ככה או ככה, לא משנה מה
והתוכנית הזאת מיועדת בידיוק למתחילים, לאנשים חסרי ניסיון, והיא גם מיועדת לבניית מסה טובה, ככה שאני לא רואה איפה ניגוד העניינים
וכן אמרתי לו לקרוא את הדברים טוב טוב מראש, דבר אחד שאולי כן עדיף, זה לקחת מאמן אישי טוב שיסביר לו איך לבצע את התרגילים, כדי שלא ינחש
ורק לפרוטוקול, SS היא תוכנית FBW, פשוט אחת ספציפית

Back
למעלה תחתית