אין שינוי (14)

• פותח/ת השרשור
אל תדאג, תחפור עכשיו כדי שלא תצטרך לחפור אחר כך 😃
בכ"מ, ממליץ לך להקשיב להם ולהישאר על נטרלי ולא לעשות כרגע תוכנית תובענית כמו SS.
לגבי תוכנית ממליץ ללכת על הימנית ואולי להוריד תתרגילי עזר ולהתמקד יותר בתרגילים המורכבים, אבל חכה לתגובות נוספות
לך חודש-חודשיים ראשונים על ההוא עם הלג פרס, ועל הדרך תלמד לעשות סקוואט, אחרי זה תעבור לשניה
ואין שום בעיה 😃
טוב תודה!
ומה זה "כפיפות ג'ו במכונה מותאמת"?

בלת"ק
איתי אתה כולה בן 14, עד לפני כמה ימים אמרת שאתה די חדש בעולם הזה של האימונים.
נוסיף לזה את העובדה שאתה בן 14 ועדיין בגדילה, וגם בעודף משקל.
אל תקפוץ לשינויים דרסטים לבד, בדיוק כמו שלא כדאי שתקפוץ למים עמוקים כשאתה בקושי יודע לשחות. כנראה אתה תטעה וחבל.
בינתיים, אל תעשה שינוי דרסטי בתזונה [חוץ מלאכול נקי שאמרת שכבר התחלת לעשות], אל תתחיל משהו כמו SS, בזמן הזה פשוט תתחיל לקרוא מאמרים בפורטל, כמו פילוסופיות בהעלאת מסת שריר, SS שאלות ותשובות, המדריך השלם לחיטוב\מסה, על משוואת האנרגיה בגוף, תבין מה זה קלוריות, פחמימות, חלבונים, שומן. אחרי שהמידע יושב אצלך טוב, לך למאמן טוב, תלמד תרגילי בסיס כמו סקוואט, דדליפט בנץ' פרס, פרס וכד'.
לאחר מכן לך לתזונאי שייבנה לך תפריט מתאים, קבל ממנו הנחיות להמשך. אחרי שיהיו לך את הכלים האלה ביד תוכל להתחיל תכנית כוח נורמלית ולהתקדם יפה.

• פותח/ת השרשור
במילים אחרות, כפיפות בטן בסוג של מכונה(בטח רשום לך מספר או משהו)
אוקי תודה
בלת"ק
איתי אתה כולה בן 14, עד לפני כמה ימים אמרת שאתה די חדש בעולם הזה של האימונים.
נוסיף לזה את העובדה שאתה בן 14 ועדיין בגדילה, וגם בעודף משקל.
אל תקפוץ לשינויים דרסטים לבד, בדיוק כמו שלא כדאי שתקפוץ למים עמוקים כשאתה בקושי יודע לשחות. כנראה אתה תטעה וחבל.
בינתיים, אל תעשה שינוי דרסטי בתזונה [חוץ מלאכול נקי שאמרת שכבר התחלת לעשות], אל תתחיל משהו כמו SS, בזמן הזה פשוט תתחיל לקרוא מאמרים בפורטל, כמו פילוסופיות בהעלאת מסת שריר, SS שאלות ותשובות, המדריך השלם לחיטוב\מסה, על משוואת האנרגיה בגוף, תבין מה זה קלוריות, פחמימות, חלבונים, שומן. אחרי שהמידע יושב אצלך טוב, לך למאמן טוב, תלמד תרגילי בסיס כמו סקוואט, דדליפט בנץ' פרס, פרס וכד'.
לאחר מכן לך לתזונאי שייבנה לך תפריט מתאים, קבל ממנו הנחיות להמשך. אחרי שיהיו לך את הכלים האלה ביד תוכל להתחיל תכנית כוח נורמלית ולהתקדם יפה.
די ירדתי מהרעיון של ה SS הלכתי על התכנית שהמנהל הביא לי
תודה בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
לך חודש-חודשיים ראשונים על ההוא עם הלג פרס, ועל הדרך תלמד לעשות סקוואט, אחרי זה תעבור לשניה
ואין שום בעיה 😃
הי אחשלי עשיתי היום את האימון והרגשתי שהוא היה מה זה חפיף לא עשיתי אירובי כי הייתי חייב ללכת לאירועאז עשיתי רק את האימון וזה לקח לי רק 45 דקות אימון רגיל שלי זה שעתים +
ואחשלי יש מצב אפשר לעשות משהו אחר במקום המקבילית החרא הזאת?
בקושי עשיתי חמש...
תודה!

הי אחשלי עשיתי היום את האימון והרגשתי שהוא היה מה זה חפיף לא עשיתי אירובי כי הייתי חייב ללכת לאירועאז עשיתי רק את האימון וזה לקח לי רק 45 דקות אימון רגיל שלי זה שעתים +
ואחשלי יש מצב אפשר לעשות משהו אחר במקום המקבילית החרא הזאת?
בקושי עשיתי חמש...
תודה!
האימון לא אמור להיות קריעת תחת רצינית, הוא אמור להיות קשה, אבל לא משהו שאתה יוצא ממנו ללא אוויר, ו-45 דקות זה זמן הגיוני לחלוטין לאימון, אין צורך לבזבז שעות במכון על סתם עבודה מיותרת.
ואולי זה לא התחליף האידיאלי, אבל אפשר לעשות לחיצת חזה עם מוט (כמו התרגיל חזה), רק עם אחיזה צרה

• פותח/ת השרשור
האימון לא אמור להיות קריעת תחת רצינית, הוא אמור להיות קשה, אבל לא משהו שאתה יוצא ממנו ללא אוויר, ו-45 דקות זה זמן הגיוני לחלוטין לאימון, אין צורך לבזבז שעות במכון על סתם עבודה מיותרת.
ואולי זה לא התחליף האידיאלי, אבל אפשר לעשות לחיצת חזה עם מוט (כמו התרגיל חזה), רק עם אחיזה צרה
טוב תודה אחשלי

• פותח/ת השרשור
הי סליחה על ההצקה
אבל עוד שאלה אני יכול לקחת משקולת מאחורי הראש עם שתי הידיים בשביל יד קידמית?

הי סליחה על ההצקה
אבל עוד שאלה אני יכול לקחת משקולת מאחורי הראש עם שתי הידיים בשביל יד קידמית?
אם הבנתי נכון על מה אתה מדבר זה לתלת ראשי

• פותח/ת השרשור
אז אם זה לתלת ראשי אתה צריך את זה או לא?
ולמה אתה רוצה להחליף?
רשום לי בתוכנית אימונים ששלחת לי מקבילית ואני רוצה להחליף את זה אז השאלה שלי אם אני יכול להחליף את זה התרגיל הזה?

רשום לי בתוכנית אימונים ששלחת לי מקבילית ואני רוצה להחליף את זה אז השאלה שלי אם אני יכול להחליף את זה התרגיל הזה?
בפועל אתה יכול, אין שום מניעה שלא תעשה את זה, אבל בתכלס אני לא הייתי מחליף, כי למקבילים יש יותר יתרון

• פותח/ת השרשור
בפועל אתה יכול, אין שום מניעה שלא תעשה את זה, אבל בתכלס אני לא הייתי מחליף, כי למקבילים יש יותר יתרון
טוב אני ניסיתי היום סקווט (או איך שלא כותבים את זה..😃 )אז עדיף לשנות את כל התוכנית אימונים לתוכנית השנייה?
תודה ועוד פעם מצטער על החפירה:)

טוב אני ניסיתי היום סקווט (או איך שלא כותבים את זה..😃 )אז עדיף לשנות את כל התוכנית אימונים לתוכנית השנייה?
תודה ועוד פעם מצטער על החפירה:)
כרגע אל תשנה עדיין, תתאמן עוד כמה פעמים על התנועה, תבקש ממאמן שיסתכל שאתה מבצע נכון, או שתעלה סירטון לכאן, ואז תתחיל

• פותח/ת השרשור
כרגע אל תשנה עדיין, תתאמן עוד כמה פעמים על התנועה, תבקש ממאמן שיסתכל שאתה מבצע נכון, או שתעלה סירטון לכאן, ואז תתחיל
שאמרת להמשיך להתאמן על התנועה אז אתה מתכוון על כל התוכנית או רק על הסקווט?

אז אפשר להחליף את כל התוכנית ולהשאיר לג פרס ולהתאמן על סקווט ואז להחליף אם לעשות את שניהם?
תישאר איזה חודש וחצי עם התוכנית שעשית עד עכשיו, אחרי זה תחליף, אם כבר התחלת אז תנצל אותה

Back
למעלה תחתית