- פותח/ת השרשור
טוב אוקייתישאר איזה חודש וחצי עם התוכנית שעשית עד עכשיו, אחרי זה תחליף, אם כבר התחלת אז תנצל אותה
אז אני מתאמן על סקווט תודה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב אוקייתישאר איזה חודש וחצי עם התוכנית שעשית עד עכשיו, אחרי זה תחליף, אם כבר התחלת אז תנצל אותה
טוב אוקיי
אז אני מתאמן על סקווט תודה!
טוב פעם הבאה שאני יהיה באימון אני יצלם יותר טוב..לא רואים בכלל את התנועה, תצלם מהצד ואת כל הגוף, אבל כבר כאן רואים שיש עוד עבודה לעשות
ותיפטר מהכרית, לא רק שזה מיותר כי מהר מאוד אתה מתרגל למוט, אלא הוא גם מפריע למכניקה נכונה של התרגיל ולא יאפשר לך לעשות אותו נכון
לא רואים בכלל את התנועה, תצלם מהצד ואת כל הגוף, אבל כבר כאן רואים שיש עוד עבודה לעשות
ותיפטר מהכרית, לא רק שזה מיותר כי מהר מאוד אתה מתרגל למוט, אלא הוא גם מפריע למכניקה נכונה של התרגיל ולא יאפשר לך לעשות אותו נכון
איך זה?
שלחתי לאחי והוא אמר לי שסבבה אבל רוצה לשאול גם את הדעה שלך 😃
טוב יצאתי כבר מהחדר כושר אצלם ביום חמישי תודה!גם כאן, לא רואים כמעט כלום, תצלם את עצמך ולא את הסטנד, ותדליק את האור!
ממה שנראה זה נראה בסדר יחסית, אבל קשה להיות בטוח
החדר כושר שלנו מתפרק אז הם שמים אור רק בלילהלמה אתה עובד בחושך?
זה נשמע כמו אחלה דרך להיפצעהחדר כושר שלנו מתפרק אז הם שמים אור רק בלילה
חח 😃זה נשמע כמו אחלה דרך להיפצע
טוב פעם הבאה שאני בחדר כושר..צלם מהצד, אבל ממש מהצד - פרופיל. שהמצלמה תהיה בערך בגובה האגן שלך. ושכל הגוף יכנס בפריים.
צלם מהצד, אבל ממש מהצד - פרופיל. שהמצלמה תהיה בערך בגובה האגן שלך. ושכל הגוף יכנס בפריים.
זה נשמע כמו אחלה דרך להיפצע