הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

dam איך ויתרתי על בנט אובר?

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
אתמול בפעם הראשונה ניסיתי בנט אובר כמו שצריך (המכון היה ריק אז לא היתה בעיה למצוא מקום)

אני לא מבין איך סתם ויתרתי על התרגיל הזה כל כך הרבה רק בגלל שלא היה מקום

עשיתי 3 סטים של 12 חזרות עם 60 קילו
המשקל היה דיי קל ואני חושב שהטכניקה שלי כמעט מושלמת (אני מרגיש מעט מעט מאוד עומס על הגב - ועומס בצורה הטובה )בהזדמנות אני אצלם סרטון וישאל לגבי הטכניקה (מאז שהפסקתי לעשות סקוואט כבר אין תרגילים עם טכניקה מסובכת)

• פותח/ת השרשור
שמע לא בא לי לחפור כפרה אבל מה אתה צריך חוץ ממוט כדי לבצע דד ליפט מחורבן?
אתה לא צריך כלוב ולא ספוטר ולא סטופר לא שום דבר

ותאמין לי דאוס צודק, לכל מתאמן שסובל מכל בעיה שהיא, למעט פריצת דיסק, הייתי ממליץ לעשות באק סקוואט וגם פרונט סקוואט

אבל כשאתה הולך במכוני ת"א ורואה את כל הכוזרים המסריחים האלה עם חזה של באדיבילדר ורגליים של יונת דואר יושבים על הפריצ'ר המזדיין הזה וגונחים תוך כדי התרגיל בזמן שאתה עומד להתפוצץ בסקוואט אבל מנסה לשמור על שקט

ותאמין לי trx הרגליים שלך ממש אבל ממש לא חזקות אם אתה לא עושה סקוואט ודד ליפט לאורך זמן

אין סטנד לסקוואט

המאמן/מנהל לא מסכים לעשות דדליפט במכון לא אשמתי באמת שאין מה להתווכח (תחסכו תגובות כמו תן לו כאפה שישתוק וכאלה..) בקושי בנט אובר הוא מרשה חח אבל אמרתי לו שזה כבר מוגזם

ותאמין לי הרגליים שלי לא קרובות להיות רגליי םשל יונות דואר ולדעתי הם יותר גדולות ממה שאני רוצה אני כבר מחכה שהם יאבדו קצת מסה.... באמת, עם כל האהבה שלי לבודיבילדינג והרצון לעבוד קשה ולגדול יש גבול אני לא מוכן שיהיו לי רגליים כאלה מגעילות וכל יומיים אני יצטרך לקנות ג'ינס חדש באיזה 5 מידות יותר גדול מהמותר רק כדי שהרגליים יכנסו

• פותח/ת השרשור
מה המידה שלך בג'ינס ?

צריך לשאול את אמא חח

סתם אני לא זוכר אבל זה לא משנה כי אני כבר יודע מה אתה רוצה להגיד..

אתה רוצה שאני אגיד את המידה של הג'ינס שלחי ואז אתה תוסיף למידה שלי 34234 ותגיד שזאת המידה שלך אז אני אחסוך את זה ממך כי זה לא מעניין כי אני לא בא להשוות אני רק אומר שלדעתי זה לא אסתטי להסתובב עם רגליים בגודל של פיל (אני גם נגד רגליי ציפור) צריך פרופורציה מסויימת

צריך לשאול את אמא חח

סתם אני לא זוכר אבל זה לא משנה כי אני כבר יודע מה אתה רוצה להגיד..

אתה רוצה שאני אגיד את המידה של הג'ינס שלחי ואז אתה תוסיף למידה שלי 34234 ותגיד שזאת המידה שלך אז אני אחסוך את זה ממך כי זה לא מעניין כי אני לא בא להשוות אני רק אומר שלדעתי זה לא אסתטי להסתובב עם רגליים בגודל של פיל (אני גם נגד רגליי ציפור) צריך פרופורציה מסויימת

ממש לא זאת הייתה הכוונה , רציתי רק להגיד לך שלא שמים לב לזה .

• פותח/ת השרשור
איזה מן מכון זה אני לא מבין
במקומך לא הייתי נרשם לשם בכלל
יד קדמית ותנוך אחורי אפשר לעשות גם בבית

תאמין לי שאני מתאמן חזק וטוב מאוד...

באיזור שלי יש רק מכון אחד רציני והוא יקר ובשעות שאני נוהג להגיע מפוצץ שם ואין מקום לזוז
מה אני יעשה אני גר בקיבוץ נידח

תאמין לי שאני מתאמן חזק וטוב מאוד...

באיזור שלי יש רק מכון אחד רציני והוא יקר ובשעות שאני נוהג להגיע מפוצץ שם ואין מקום לזוז
מה אני יעשה אני גר בקיבוץ נידח

אני לא רוצה להגיב אבל אני לא מסוגל . איך מישהוא שלא עושה סקוואטים דדליפט בטח גם לא עושה ופוואר קלינס , והתחיל עם חתירות כבדות רק עכשיו . מסוגל להגיד שהוא מתאמן חזק וטוב מאוד .
מקום להתאמן יוצרים , אני מבטיח לך שאפשר תמיד למצוא זמן או מקום .

ועכשיו בקשר כל מה שלמעלה עם אתה בא להתאמן בשביל הכיף שלך ולהראות טוב אז זה לא רלוונטי לגבייך .

deus עזוב הוא צודק וגם אנחנו צודקים
כמו שחברים שלי שואלים למה אני עושה רק תרגיל אחד ליד אחורית ואני עונה "כדי לחזק תלחיצות"

trx אתה צריך להבין שבגדול בכל אימון משקולות שלא יהיה, כל המסביב, כלומר כל התרגילים המשלימים, כל היד אחורית\קדמית כל המבודדים הם תרגילים שהם אמצעי, ולא מטרה, משתמשים בהם כדי לשפר תתרגילים הכבדים כמו סקוואט, דד ליפט ובנץ פרס (אלה בעיקר והשאר קצת פחות)
ולפי הפילוסופיה הזאת את כל אלה מתאמן עושה בכל מחיר, ולשיקולו ורצונו נתונה האפשרות לעשות את שאר תרגילי העזר למינהם, אך ורק כדי שהם ישפרו נקודות חלשות שמעכבות התקדמות בתרגילים האלה
עזוב גם שסקוואטים, דד ליפטים, לחיצות וחתירות כבדות יחזקו מתאמן יותר מכל דבר אחר...

אבל תכלס זאת בחירה שלך מה לעשות, מה שכן כפרה אתה ממש אבל ממש לא חזק אם אתה לא עושה סקוואטים ודד ליפטים כבדים (אני אוהב להגדיר חזק כאחד שעושה לפחות פי 1.5 ממשקל גוף בסקוואט)

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה להגיב אבל אני לא מסוגל . איך מישהוא שלא עושה סקוואטים דדליפט בטח גם לא עושה ופוואר קלינס , והתחיל עם חתירות כבדות רק עכשיו . מסוגל להגיד שהוא מתאמן חזק וטוב מאוד .
מקום להתאמן יוצרים , אני מבטיח לך שאפשר תמיד למצוא זמן או מקום .

ועכשיו בקשר כל מה שלמעלה עם אתה בא להתאמן בשביל הכיף שלך ולהראות טוב אז זה לא רלוונטי לגבייך .

דדליפט וסקוואט עשיתי עד לפני 3 שבועות ככה

האלק בא להתאמן בשביל הכיף ולהראו תטוב

תראה לי מישהו בגילי בגודל שלי אוקי...

חבל שאתה בא בגישה כזאת מתנשאת

• פותח/ת השרשור
deus עזוב הוא צודק וגם אנחנו צודקים
כמו שחברים שלי שואלים למה אני עושה רק תרגיל אחד ליד אחורית ואני עונה "כדי לחזק תלחיצות"

trx אתה צריך להבין שבגדול בכל אימון משקולות שלא יהיה, כל המסביב, כלומר כל התרגילים המשלימים, כל היד אחורית\קדמית כל המבודדים הם תרגילים שהם אמצעי, ולא מטרה, משתמשים בהם כדי לשפר תתרגילים הכבדים כמו סקוואט, דד ליפט ובנץ פרס (אלה בעיקר והשאר קצת פחות)
ולפי הפילוסופיה הזאת את כל אלה מתאמן עושה בכל מחיר, ולשיקולו ורצונו נתונה האפשרות לעשות את שאר תרגילי העזר למינהם, אך ורק כדי שהם ישפרו נקודות חלשות שמעכבות התקדמות בתרגילים האלה
עזוב גם שסקוואטים, דד ליפטים, לחיצות וחתירות כבדות יחזקו מתאמן יותר מכל דבר אחר...

אבל תכלס זאת בחירה שלך מה לעשות, מה שכן כפרה אתה ממש אבל ממש לא חזק אם אתה לא עושה סקוואטים ודד ליפטים כבדים (אני אוהב להגדיר חזק כאחד שעושה לפחות פי 1.5 ממשקל גוף בסקוואט)

כשעשיתי סקוואט לRM 4 (לפני חודשיים בערך נראה לי)
שקלתי 75-76 קילו וזה היה 115 קילו סקוואט, לא עשיתי את החישוב המתאים אבל נראה לי שאני חזק. במכון שלי אני בין החזקים (טוב זה לא ממש חוכמה במכון שלי)

דדליפט וסקוואט עשיתי עד לפני 3 שבועות ככה

האלק בא להתאמן בשביל הכיף ולהראו תטוב

תראה לי מישהו בגילי בגודל שלי אוקי...

חבל שאתה בא בגישה כזאת מתנשאת

בכלל לא בא בגישה מתנשאת , זה נושא שמעצבן אותי בארץ .
ובקשר לגודל שלך אתה מוזמן ללכת לבקר כל קבוצת פוטבול או האבקות בארצות הברית ולראות אם אתה הכי גדול שם .

כשעשיתי סקוואט לRM 4 (לפני חודשיים בערך נראה לי)
שקלתי 75-76 קילו וזה היה 115 קילו סקוואט, לא עשיתי את החישוב המתאים אבל נראה לי שאני חזק. במכון שלי אני בין החזקים (טוב זה לא ממש חוכמה במכון שלי)

אני מזמין אותך להעלאות סרטון , ועם זה באמת המשקל שלך זה מכובד מאוד .

• פותח/ת השרשור
בכלל לא בא בגישה מתנשאת , זה נושא שמעצבן אותי בארץ .
ובקשר לגודל שלך אתה מוזמן ללכת לבקר כל קבוצת פוטבול או האבקות בארצות הברית ולראות אם אתה הכי גדול שם .

נו יופי...

• פותח/ת השרשור
אני מזמין אותך להעלאות סרטון , ועם זה באמת המשקל שלך זה מכובד מאוד .
יהיה קשה לי קצת לעלות סרטון מכיוון שאני לא עושה יותר סקוואט!

דווקא רציתי לצלם את זה אבל מי שרציתי שיצלם היה הספוטר שלי חח (אני עוד 14 שעשיתי את זה עם זה חשוב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית