עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קולה זה לא אוכל, ופיצה וגלידה זה די טעים (אתמול אכלתי פיצה האט), אבל איך זה קשור להגדרה של ג'אנק?
אז אתה רוצה הגדרה מויקיפדיה? בבקשה:
בתעשייה, חדר נקי הוא אזור במפעל שבו נשמרת רמת ניקיון גבוהה ביותר (גבוהה מזו שבחדר ניתוח). רמת הניקיון נמדדת ביחידות של מספר חלקיקים למטר מעוקב.
רמת ניקיון גבוהה זו נדרשת בייצורם של מוצרים מסוימים, ובפרט שבבים אלקטרוניים, שאפילו גרגר אבק עלול לשבש את ייצורם. בחדר נקי קיימות מערכות בקרת אקלים מורכבות שמסננות את האוויר, מורידות את רמת הלחות ועוד.
העובדים בחדר הנקי לובשים חליפות מיוחדות העשויות מחומרים שאינם פולטים חלקיקים ומצוידות במערכת נשימה, המונעות את זיהומו של החדר בחלקיקים. קירות החדר עשויים מחומרים שאינם פולטים חלקיקים. הניקיון בחדרים מתבצע כחלק מהעבודה השוטפת בחדר ועם חומרי ניקוי מיוחדים.
למזון "נקי" לא מצאתי הגדרה, לכן אני מבקש את ההגדרה שלך. האם אתה ממציא מושגים?
לא טענתי את זה באף אחת מההודעות שלי, כתבתי שאדם שצריך לעלות במשקל צריך לאכול הכל עד השלב שבו הוא לא במשקל של מתבגר (גבוה מ90 קילו).קורן,
אתה חושב שתפריט של 40% פחמימה זהה לתפריט של 60% פחמימה?
או תפריט של 20% חלבון מול 40% חלבון יהיה זהה?
או שאנאבוליק דיאט לדוגמא מול "דיאטה רגילה" נותנת תוצאות זהות?
אתה חושב שלאיכות הפמימות שאתה מכניס אין קשר לרמות אנרגיה?ריכוז?מילוי גליקוגן?הפרשת אינסולין? וכו'...
שחלוקת הפחמימות/שומן/חלבון לא משחקת תפקיד "באיכות" העלייה(משמע,יחס העלייה בין מסת שריר למסת שומן)?
אתה כל הזמן עונה בפוסטים שקשורים לתזונה "העיקר לאכול"(במילים כאלה או אחרות..) וזה נכון מאוד ברמת העקרון,אבל יש עוד פרמטרים בתזונה,בהנחה שהמטרה היא לא רק ל"גדול" אלא לעלות ביחס אופטימלי כמו שרשמתי...(ודרך אגב,אין קשר להגבלת קלוריות,לאכול צריך תמיד,והרבה! הדבר האחרון שאני מטיף לו זה לבדוק כל גרם שמכניסים לפה....)
טוב,אני מוכן לשטף ההתנגדויות שיגיעו בקרוב.....👏
עוד התחמקות מלעמוד מאחורי המילים שלך, אתה עלוב... אגב פתאטי כותבים כפי שאני כתבתי, ואני מקווה שלפחות את ההגדרה של זה אתה יודע.חחחחחחחחחחח.....עוד הגדרה מויקפדיה???
אתה פאטתי....
אם אתה רוצה להיות חזק אתה צריך לאכול
תבין אתה לא מסוגל לאכול את כמות הקלוריות הדרושה להתאושש
צריך לדחוף אין ברירה
אם הייתי אוכל נקי אז לא הייתי מרים ככה ולא מתאושש ולא גדל, זה הכל
וזה מה שדייב כותב במאמר שהוא היה אוכל נקי ונתקע על 260 פאונד ולא הצליח לשבור את המחסום
ואז הוא התחיל לאכול מלוכלך ועלה והתחזק
החסרון בג'אנק זה חוסר בויטמינים מינראלים וסיבים, ושומן טראנס
שומן טארנס אני משתדל לא לאכול
ירקות ופירות וויטמינים אני מוסיף והרבה
המטרה היא למקסם עליה במשקל ולמקסם עליה בכח
מי שרוצה להשאר חטוב או בא.ש סביר צריך לאכול נקי אני מסכים איתך בקטע הזה
עוד התחמקות מלעמוד מאחורי המילים שלך, אתה עלוב... אגב פתאטי כותבים כפי שאני כתבתי, ואני מקווה שלפחות את ההגדרה של זה אתה יודע.
זאת הבעיה בפורומים....אתה אפילו לא מכיר אותי...
יש לי הרגשה שבפנים לא היית אומר לי את זה...
חחחחח....
אני עלוב...בגיל 17 היית יותר שרירי וחזק ממה שתגיע אליו אי פעם ...
ילד....תשרת קודם 4 שנים בצבא, תסיים מדעי המחשב בטכניון , תעשה מילואים 30 יום בשנה תעבוד בהייטק תוכ...תשקול 91 ק"ג על א.ש נמוך...תרים רבע ממה שאני מסוגל טבעי (גם סייקל לא יעזור לך) ותחזור אלי...
רואים שבחיים שלך כל מה שעשיתה זה להכנס למכון, בוא אני אחדש לך - משקולות זה לא הכי קשוח שיש. ...
קרב כנראה שאף פעם לא עשיתה וגם לא תעשה כי אתה נקבה...
בעיטה לראש כנראה שאף פעם לא קיבלת , אף פעם לא התעלפת תוכ אימון ואף פעם לא שברת לבן אדם אחר את האף תוכ אימון .
עכשיו מוצץ חלב יקר תעוף לי מהעיינים
אתה זה שעלוב...אתה מדבר מאחורי המקלדת....חסר יצר השרדות.
ישנם מקרים, כמו טורקיה, שבהם ניתן לבחור בעברית בין ט' לת' ובין ק' לכ'. במקרה כזה, יש להעדיף בדרך כלל את הכללים הפשוטים הבאים:פאטתי זאת לא מילה משפתנו העברית...
ככה שאפשר לרשום אותך איך שבא לך...
כמו טורקיה ותורכיה...
ואני זה שעלוב....פחחחחחח
כשקראתי את ההודעה שלך לרגע חשבתי שהתכוונת שהוא כתב מאמר על "מי יבוא לאן ומי ירביץ למי" 😣ואי אנשים השתגעתם פה
קורן והטרול סתם עשו בלאגן בפוסט
הדיון פה זה על מקור הקלוריות, ולא מי יבוא לאן ומי ירביץ למי
משה כתב על זה מאמר בפורטל, אם מישהו לא קרא
http://www.kilogram.co.il/1178/האם-קלוריה-שווה-לקלוריה/
מי שרוצה להשאר חטוב או בא.ש סביר צריך לאכול נקי אני מסכים איתך בקטע הזה
חחחחח....
ילד....תשרת קודם 4 שנים בצבא, תסיים מדעי המחשב בטכניון , תעשה מילואים 30 יום בשנה תעבוד בהייטק תוכ...תשקול 91 ק"ג על א.ש נמוך...תרים רבע ממה שאני מסוגל טבעי (גם סייקל לא יעזור לך) ותחזור אלי...
רואים שבחיים שלך כל מה שעשיתה זה להכנס למכון, בוא אני אחדש לך - משקולות זה לא הכי קשוח שיש. ...
בעיטה לראש כנראה שאף פעם לא קיבלת , אף פעם לא התעלפת תוכ אימון ואף פעם לא שברת לבן אדם אחר את האף תוכ אימון .
חחחחח....
קורן,
אתה חושב שלאיכות הפמימות שאתה מכניס אין קשר לרמות אנרגיה?ריכוז?מילוי גליקוגן?הפרשת אינסולין? וכו'...
שחלוקת הפחמימות/שומן/חלבון לא משחקת תפקיד "באיכות" העלייה(משמע,יחס העלייה בין מסת שריר למסת שומן)?
אתה כל הזמן עונה בפוסטים שקשורים לתזונה "העיקר לאכול"(במילים כאלה או אחרות..) וזה נכון מאוד ברמת העקרון,אבל יש עוד פרמטרים בתזונה,בהנחה שהמטרה היא לא רק ל"גדול" אלא לעלות ביחס אופטימלי כמו שרשמתי...(ודרך אגב,אין קשר להגבלת קלוריות,לאכול צריך תמיד,והרבה! הדבר האחרון שאני מטיף לו זה לבדוק כל גרם שמכניסים לפה....)
קורן,
מי שאוכל נקי לא יוכל להתאמן כבד, כי הוא לא יוכל להתאושש, ובגלל זה הוא גם לא יהיה חזק, נקודה.
זה לא תקף לגבי אימוני פאמפ וחרטות.
למה חשוב היחס ?
אתה מקצוען ?
תאכל מה שטעים לך ותאכל הרבה (כמובן שלא הכוונה פה לאכול רק זבל ) .