ייעוץ כיצד לדעת אם אכלתי מספיק לפני האימון?

מצב
השרשור נעול

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
איך אני יכול לדעת אם אכלתי מספיק לפני האימון?
איך אני יכול לדעת שהיום לא הצלחתי לעלות במשקל בגלל שאני לא מספיק חזק, או בגלל שלא אכלתי מספיק ? (בהנחה שהשעות שינה בסדר)

קולה זה לא אוכל, ופיצה וגלידה זה די טעים (אתמול אכלתי פיצה האט), אבל איך זה קשור להגדרה של ג'אנק?

קורן,
אתה חושב שתפריט של 40% פחמימה זהה לתפריט של 60% פחמימה?
או תפריט של 20% חלבון מול 40% חלבון יהיה זהה?
או שאנאבוליק דיאט לדוגמא מול "דיאטה רגילה" נותנת תוצאות זהות?
אתה חושב שלאיכות הפמימות שאתה מכניס אין קשר לרמות אנרגיה?ריכוז?מילוי גליקוגן?הפרשת אינסולין? וכו'...
שחלוקת הפחמימות/שומן/חלבון לא משחקת תפקיד "באיכות" העלייה(משמע,יחס העלייה בין מסת שריר למסת שומן)?

אתה כל הזמן עונה בפוסטים שקשורים לתזונה "העיקר לאכול"(במילים כאלה או אחרות..) וזה נכון מאוד ברמת העקרון,אבל יש עוד פרמטרים בתזונה,בהנחה שהמטרה היא לא רק ל"גדול" אלא לעלות ביחס אופטימלי כמו שרשמתי...(ודרך אגב,אין קשר להגבלת קלוריות,לאכול צריך תמיד,והרבה! הדבר האחרון שאני מטיף לו זה לבדוק כל גרם שמכניסים לפה....)

טוב,אני מוכן לשטף ההתנגדויות שיגיעו בקרוב.....👏

אז אתה רוצה הגדרה מויקיפדיה? בבקשה:

בתעשייה, חדר נקי הוא אזור במפעל שבו נשמרת רמת ניקיון גבוהה ביותר (גבוהה מזו שבחדר ניתוח). רמת הניקיון נמדדת ביחידות של מספר חלקיקים למטר מעוקב.
רמת ניקיון גבוהה זו נדרשת בייצורם של מוצרים מסוימים, ובפרט שבבים אלקטרוניים, שאפילו גרגר אבק עלול לשבש את ייצורם. בחדר נקי קיימות מערכות בקרת אקלים מורכבות שמסננות את האוויר, מורידות את רמת הלחות ועוד.
העובדים בחדר הנקי לובשים חליפות מיוחדות העשויות מחומרים שאינם פולטים חלקיקים ומצוידות במערכת נשימה, המונעות את זיהומו של החדר בחלקיקים. קירות החדר עשויים מחומרים שאינם פולטים חלקיקים. הניקיון בחדרים מתבצע כחלק מהעבודה השוטפת בחדר ועם חומרי ניקוי מיוחדים.

למזון "נקי" לא מצאתי הגדרה, לכן אני מבקש את ההגדרה שלך. האם אתה ממציא מושגים?

חחחחחחחחחחח.....עוד הגדרה מויקפדיה???
אתה פאטתי....

קורן,
אתה חושב שלאיכות הפמימות שאתה מכניס אין קשר לרמות אנרגיה?ריכוז?מילוי גליקוגן?הפרשת אינסולין? וכו'...
שחלוקת הפחמימות/שומן/חלבון לא משחקת תפקיד "באיכות" העלייה(משמע,יחס העלייה בין מסת שריר למסת שומן)?

אתה כל הזמן עונה בפוסטים שקשורים לתזונה "העיקר לאכול"(במילים כאלה או אחרות..) וזה נכון מאוד ברמת העקרון,אבל יש עוד פרמטרים בתזונה,בהנחה שהמטרה היא לא רק ל"גדול" אלא לעלות ביחס אופטימלי כמו שרשמתי...(ודרך אגב,אין קשר להגבלת קלוריות,לאכול צריך תמיד,והרבה! הדבר האחרון שאני מטיף לו זה לבדוק כל גרם שמכניסים לפה....)

לא טענתי את זה באף אחת מההודעות שלי, כתבתי שאדם שצריך לעלות במשקל צריך לאכול הכל עד השלב שבו הוא לא במשקל של מתבגר (גבוה מ90 קילו).

חחחחחחחחחחח.....עוד הגדרה מויקפדיה???
אתה פאטתי....
עוד התחמקות מלעמוד מאחורי המילים שלך, אתה עלוב... אגב פתאטי כותבים כפי שאני כתבתי, ואני מקווה שלפחות את ההגדרה של זה אתה יודע.

אם אתה רוצה להיות חזק אתה צריך לאכול
תבין אתה לא מסוגל לאכול את כמות הקלוריות הדרושה להתאושש
צריך לדחוף אין ברירה

אם הייתי אוכל נקי אז לא הייתי מרים ככה ולא מתאושש ולא גדל, זה הכל
וזה מה שדייב כותב במאמר שהוא היה אוכל נקי ונתקע על 260 פאונד ולא הצליח לשבור את המחסום
ואז הוא התחיל לאכול מלוכלך ועלה והתחזק

החסרון בג'אנק זה חוסר בויטמינים מינראלים וסיבים, ושומן טראנס
שומן טארנס אני משתדל לא לאכול
ירקות ופירות וויטמינים אני מוסיף והרבה

המטרה היא למקסם עליה במשקל ולמקסם עליה בכח
מי שרוצה להשאר חטוב או בא.ש סביר צריך לאכול נקי אני מסכים איתך בקטע הזה

אני לא אהיה כמו קורן ואגיד לך להגדיר מה זה א.ש סביר...למה לא? כי אני לא מתעסק בקקה.
ברור שיתחזק...אבל צריך למצוא את הנקודה האופטימלית.

נכון שצריך לאכול והכי קל להגיע להרבה קלוריות בעזרת גאנק (שם לב ש"בעזרת" ברור לי שיש לך גם הרבה אוכל איכותי שם) אבל יש גם נקודה אופטימלית של קלוריות...וצריך יותר משמעת וכנראה גם כסף ואפשר ל"דחוף" עוד בלי שוקולדים.......

תעשה לי טובה עדיף לדעתי לדחוף לתחת זריקה של סטרואידים מלאכול מקדונלד....יותר אנשים מתו מהחרא הזה שקוראים לו מקדונלד מסטרואידים.
אני מבטיח לך שהוא היה שובר את ה-260 חבל על הזמן (אפילו שאני לא מכיר ויש מצב שהוא גם ככה השתמש).

בסופו של דבר זה גוף שלך....וההשגים שלך.
ואני מאוד מתרשם אפילו שגידלת כרס.

עוד התחמקות מלעמוד מאחורי המילים שלך, אתה עלוב... אגב פתאטי כותבים כפי שאני כתבתי, ואני מקווה שלפחות את ההגדרה של זה אתה יודע.

זאת הבעיה בפורומים....אתה אפילו לא מכיר אותי...
יש לי הרגשה שבפנים לא היית אומר לי את זה...
חחחחח....
אני עלוב...בגיל 17 היית יותר שרירי וחזק ממה שתגיע אליו אי פעם ...
ילד....תשרת קודם 4 שנים בצבא, תסיים מדעי המחשב בטכניון , תעשה מילואים 30 יום בשנה תעבוד בהייטק תוכ...תשקול 91 ק"ג על א.ש נמוך...תרים רבע ממה שאני מסוגל טבעי (גם סייקל לא יעזור לך) ותחזור אלי...

רואים שבחיים שלך כל מה שעשיתה זה להכנס למכון, בוא אני אחדש לך - משקולות זה לא הכי קשוח שיש. ...
קרב כנראה שאף פעם לא עשיתה וגם לא תעשה כי אתה נקבה...
בעיטה לראש כנראה שאף פעם לא קיבלת , אף פעם לא התעלפת תוכ אימון ואף פעם לא שברת לבן אדם אחר את האף תוכ אימון .

עכשיו מוצץ חלב יקר תעוף לי מהעיינים
אתה זה שעלוב...אתה מדבר מאחורי המקלדת....חסר יצר השרדות.

נערך לאחרונה:
חחחחח....
ילד....תשרת קודם 4 שנים בצבא, תסיים מדעי המחשב בטכניון , תעשה מילואים 30 יום בשנה תעבוד בהייטק תוכ...תשקול 91 ק"ג על א.ש נמוך...תרים רבע ממה שאני מסוגל טבעי (גם סייקל לא יעזור לך) ותחזור אלי...

רואים שבחיים שלך כל מה שעשיתה זה להכנס למכון, בוא אני אחדש לך - משקולות זה לא הכי קשוח שיש. ...
בעיטה לראש כנראה שאף פעם לא קיבלת , אף פעם לא התעלפת תוכ אימון ואף פעם לא שברת לבן אדם אחר את האף תוכ אימון .

file_0_big.jpg

פאטתי זאת לא מילה משפתנו העברית...
ככה שאפשר לרשום אותך איך שבא לך...
כמו טורקיה ותורכיה...
ואני זה שעלוב....פחחחחחח

פאטתי זאת לא מילה משפתנו העברית...
ככה שאפשר לרשום אותך איך שבא לך...
כמו טורקיה ותורכיה...
ואני זה שעלוב....פחחחחחח
ישנם מקרים, כמו טורקיה, שבהם ניתן לבחור בעברית בין ט' לת' ובין ק' לכ'. במקרה כזה, יש להעדיף בדרך כלל את הכללים הפשוטים הבאים:
  • K יש לתעתק כמעט בכל מקרה כ-ק'. לדוגמה, קרל, קרמטוריום.
  • C יתועתק לפי המקרה והשפה. היום, הולך ונעלם הנוהג להשתמש ב-כ' דגושה לטובת ק' החד–משמעית יותר.
  • Th, ברוב המילים בשפות האירופיות יש לתעתק כ-ת'. לדוגמה, אתֶר, אנתולוגיה, תימה.
  • T יש לתעתק ברוב המקרים כ-ט', אלא אם כן ישנו נוהג אחר. לדוגמה, מטר, רנטבילי, מטום, מוטבילי.
  • בשילובי th ו-t יש להיזהר במיוחד משיבוש הסדר. לדוגמה, מתמטיקה ואסתטיקה ולא מטמתיקה ואסטטיקה/אסטתיקה, קתטר ולא קטטר, פתטי ולא פטטי/פטתי.
  • Ch, לפחות בנוהג הקיים היום, יתועתק לרוב כ-כ' ולא כ-ח'. לדוגמה, כרום, כארון, כימיה ולא חרום, חארון, או חימיה.
  • טש או צ', טס או צ: הטש והטס הולכים ונעלמים לטובת אחיהם החד–משמעיים יותר. יש לשמרם בעיקר כאשר הם מקובלים בגלל סיבות היסטוריות, או כאשר התעתיק הוא לצירופים גרמניים של tsch.
  • X = קס או כס: האות X נכתבת בעברית באותיות "קס", למשל פרדוקס, יהדות אורתודוקסית, מקסימום. רק במקרים יוצאי דופן, שכבר השתרשו בשפה, תכתב האות X באותיות "כס", למשל אלכסנדר מוקדון.
  • בתעתיק איטלקית לא תיכתב ולא תיהגה י' בצירופים CI/GI/SCI + תנועה, פרט למקרים מסוימים בודדים. Luciano = לוצ'אנו. Giorgio = ג'ורג'ו. Boccaccio = בוקאצ'ו. Lancia = לנצ'ה. Brescia = בְּרֶשׁה.

ודרך אגב, בוא לבת ים אני אזיין אותך.

ואי אנשים השתגעתם פה
קורן והטרול סתם עשו בלאגן בפוסט

הדיון פה זה על מקור הקלוריות, ולא מי יבוא לאן ומי ירביץ למי

משה כתב על זה מאמר בפורטל, אם מישהו לא קרא
http://www.kilogram.co.il/1178/האם-קלוריה-שווה-לקלוריה/
כשקראתי את ההודעה שלך לרגע חשבתי שהתכוונת שהוא כתב מאמר על "מי יבוא לאן ומי ירביץ למי" 😣

חחחחח....

אתה כמובן קשוח והכל, אבל בינתיים אתה מדבר באוויר. מה זה לאכול נקי? לאכול פסטה וחזה עוף זה נקי?

חחחחח....

אז מה עשית בעצם? קיבלת בעיטה לראש והתעלפת? אני לא הייתי מתלהב על דברים כאלה, ולא הצהרת שום דבר אחר.

קורן,

למה חשוב היחס ?
אתה מקצוען ?
תאכל מה שטעים לך ותאכל הרבה (כמובן שלא הכוונה פה לאכול רק זבל ) .

קורן,

מי שאוכל נקי לא יוכל להתאמן כבד, כי הוא לא יוכל להתאושש, ובגלל זה הוא גם לא יהיה חזק, נקודה.
זה לא תקף לגבי אימוני פאמפ וחרטות.

קולדפייר - נקי זה בלי גאנק...בלי פאסט פוד ממתקים וקולות למינהן תכניס לא רואה שום סיבה לאכול סניקרס.
גם מווו השתמש במושג הזה גאנק ולו זה היה די ברור....(אני הייתי בטוח שמשום מה כולם מבינים מה זה בלי גאנק) לכן , אולי , מוו יוכל להסביר יותר טוב ממני...אפילו בטוח שהוא יעשה זאת טוב יותר הוא פשוט מדבר בשפה שלכם.

יש כאן נטייה להתפס לטפל ולא לעיקר....והעיקר שבויכוח היה שגם עליה במסה ואכילה צריכה להיות מבוקרת.
יופי שצריך קלוריות , לדעתי הם לא צריכות להגיע משוקולד . תראה מה כתבתי למוו וזה עיקר הדיון...
לגבי נקי לא נקי - זה ענין של מקור הקלוריות...ו"איכות הפחמימה" כפי ש gym worker הגדיר זאת.

בארבל - כן זה כל מה שעשיתי....זה מאוד מאיר עיניים לגבי למי כדאי להתחצף ולמי לא וממש אין לי כוח לחוצפנים , יש כאלה שמותר להם להיות חצופים ויש כאלה שלא.
אתה מהמכס?? מה אתה רוצה שאני אצהיר??

אני חושב שהיחיד שהצהיר כאן משהו היום זה Bariah שהצהיר על הזהות המינית שלו , אחרת אני לא מבין למה הוא מזמין אותי לסקס בבת ים???

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית