הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כיצד לדעת אם אכלתי מספיק לפני האימון?

מצב
השרשור נעול

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
איך אני יכול לדעת אם אכלתי מספיק לפני האימון?
איך אני יכול לדעת שהיום לא הצלחתי לעלות במשקל בגלל שאני לא מספיק חזק, או בגלל שלא אכלתי מספיק ? (בהנחה שהשעות שינה בסדר)

חוץ מה-Parasites שמצאו ב-2 מההבורגרים, שום דבר שם לא יזיק לבריאות שלך עד כמה שאני יודע. זה מקסימום יגרום לך לתחושת גועל קלה אם באמת אכפת לך.

וכמובן שלא טרחתי לבדוק אפילו, וגם ה-Sarcocystis הוא לא בדיוק מיועד למין האנושי 😣

נערך לאחרונה:
A variety of tissue types besides skeletal muscle were observed including connective tissue (n = 8), blood vessels (n = 8), peripheral nerve (n = 8), adipose tissue (n = 7), plant material (n = 4), cartilage (n = 3), and bone (n = 2). In 2 hamburgers, intracellular parasites (Sarcocystis) were identified.

נוראי פשוט. אנשים מתים על ימין ועל שמאל מזה, כנראה. וכנראה גם על זה דיבר Ka4ok.

אתה יודע מה זה Sarcocystis?

נוראי פשוט. אנשים מתים על ימין ועל שמאל מזה, כנראה. וכנראה גם על זה דיבר Ka4ok.

אתה יודע מה זה Sarcocystis?

לא אמרתי שאנשים מתים על ימין ועל שמאל , אמרתי שנראה לי שהתופעות לוואי של זה יותר חמורות מסטרואידים....
אתה רוצה להתחזק עדיף כבר לקחת סטרואידים מאשר לאכול מקדונלד...
זאת השערה בלבד...אני לא עושה לא את ולא את זה..

מחקר על בני אנוש או כל יצור חי הוא בעייתי מאוד כי קשה לבודד את המשתנים במחקר...
אתה יכול להטות את התוצאות לפי איך שאתה רוצה שהמחקר יראה...

אין שם דברים שיהרגו אותך זה נכון, אבל נראה לי שגם טוסטסטרון לא הרג אף אחד (?) אבל למה לעזאזל לבזבז זמן וכסף על בשר בלי בשר..
זאת רק דוגמא כמה לא טוב לסמוך על מי שעושה עליך כסף..
ולך תדע מה עוד אפשר למצוא אצל הגנבים האלה....

נערך לאחרונה:
תביא תמרצה שלך לפה נלמד אותו קצת לוגיקה ואם הוא ירצה גם מתמטיקה ברמה יותר גבוהה .
אבל רוב הסיכוים שהוא ממדעי הרוח/חברה/שקרכלשהוא אז יפה שהוא מסוגל לנשום ולדבר בו זמנית .

מרצה ברטוריקה (אין לי מושג מאיפה הוא בא), למה לעזאזל הוא צריך רמה גבוהה יותר במטמתיקה?
ואני בספק אם האנשים שעליהם אמרתי את המישפט, יכולים ללמד הרבה (רמז: לא היתכוונתי לאלכס)
מה גם שלא באתי לפאר אותו, להלל אותו או לשבח אותו, בסה"כ הערתי הערה, וניסיתי לעשות זאת
עם קצת הומור (כושל).
אם אתה חושב שבדברים שנאמרו פה (ועכשיו אני מדבר על קצ'וק) היה סדר לוגי טוב,
אתה מוזמן לצטט ולהדגים.
או לחילופין, לבקש ממני לצטט ולהדגים איפה הלוגיקה בעייתית.
(הארה: כשאני אומר לוגיקה, הכוונה לסדר הגיוני בדברים, שכל דבר יהיה מסקנה של
מה שנאמר לפני, אם בתחום המתמתיקה יש לזה הגדרה אחרת, אני לא מתכוון אליה)

לא אמרתי שאנשים מתים על ימין ועל שמאל , אמרתי שנראה לי שהתופעות לוואי של זה יותר חמורות מסטרואידים....
אתה רוצה להתחזק עדיף כבר לקחת סטרואידים מאשר לאכול מקדונלד...
זאת השערה בלבד...אני לא עושה לא את ולא את זה..

מחקר על בני אנוש או כל יצור חי הוא בעייתי מאוד כי קשה לבודד את המשתנים במחקר...
אתה יכול להטות את התוצאות לפי איך שאתה רוצה שהמחקר יראה...

אין שם דברים שיהרגו אותך זה נכון, אבל נראה לי שגם טוסטסטרון לא הרג אף אחד (?) אבל למה לעזאזל לבזבז זמן וכסף על בשר בלי בשר..
זאת רק דוגמא כמה לא טוב לסמוך על מי שעושה עליך כסף..
ולך תדע מה עוד אפשר למצוא אצל הגנבים האלה....

התשובה שלי הייתה ל Bariah. בכל מקרה, ההשערה שלך לגבי סטרואידים ומקדונדלס כנראה תשאר רק ההשערה שלך, כי נכון לעכשיו אין לה שום ביסוס.
אתה צודק שמקדונלדס זה לא אוכל איכותי, כי אין שם הרבה בשר, והם גנבים וכל זה אבל זה עדיין לא הופך את זה לאוכל מזיק. לפחות לא יותר מפסטה לצורך העניין.

וזה נכון שמחקר הוא בעייתי, אבל ללכת ולאכול כל יום עד שאתה מתפוצץ' להשמין ולהגיד: הנה, הוכחתי שמקדונלדס זה רע, לא חכם במיוחד, ולא מזכיר מחקר בשום דרך.

Sarcocystis is a genus of protozoa. Species in this genus infect reptiles, birds and mammals.

אם אנחנו כבר בקטע של לצטט מהאינטרנט:

sarcocystosis /sar·co·cys·to·sis/ (-sis-to´sis) infection with protozoa of the genus Sarcocystis, which in humans is usually asymptomatic or manifested by muscle cysts associated with myositis or myocarditis or by intestinal infection. It is usually transmitted by eating undercooked beef or pork containing sporocysts or by ingestion of sporocysts from the feces of an infected animal.

המממ

כך זה נראה. גם עושה רושם שזה משהו מאוד נדיר, בניגוד לאכילת המבורגרים אבל אין לי מושג, אני סתם מצטט, כמו שבריח עשה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית