עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
A variety of tissue types besides skeletal muscle were observed including connective tissue (n = 8), blood vessels (n = 8), peripheral nerve (n = 8), adipose tissue (n = 7), plant material (n = 4), cartilage (n = 3), and bone (n = 2). In 2 hamburgers, intracellular parasites (Sarcocystis) were identified.
נוראי פשוט. אנשים מתים על ימין ועל שמאל מזה, כנראה. וכנראה גם על זה דיבר Ka4ok.
אתה יודע מה זה Sarcocystis?
תביא תמרצה שלך לפה נלמד אותו קצת לוגיקה ואם הוא ירצה גם מתמטיקה ברמה יותר גבוהה .
אבל רוב הסיכוים שהוא ממדעי הרוח/חברה/שקרכלשהוא אז יפה שהוא מסוגל לנשום ולדבר בו זמנית .
לא אמרתי שאנשים מתים על ימין ועל שמאל , אמרתי שנראה לי שהתופעות לוואי של זה יותר חמורות מסטרואידים....
אתה רוצה להתחזק עדיף כבר לקחת סטרואידים מאשר לאכול מקדונלד...
זאת השערה בלבד...אני לא עושה לא את ולא את זה..
מחקר על בני אנוש או כל יצור חי הוא בעייתי מאוד כי קשה לבודד את המשתנים במחקר...
אתה יכול להטות את התוצאות לפי איך שאתה רוצה שהמחקר יראה...
אין שם דברים שיהרגו אותך זה נכון, אבל נראה לי שגם טוסטסטרון לא הרג אף אחד (?) אבל למה לעזאזל לבזבז זמן וכסף על בשר בלי בשר..
זאת רק דוגמא כמה לא טוב לסמוך על מי שעושה עליך כסף..
ולך תדע מה עוד אפשר למצוא אצל הגנבים האלה....
sarcocystosis /sar·co·cys·to·sis/ (-sis-to´sis) infection with protozoa of the genus Sarcocystis, which in humans is usually asymptomatic or manifested by muscle cysts associated with myositis or myocarditis or by intestinal infection. It is usually transmitted by eating undercooked beef or pork containing sporocysts or by ingestion of sporocysts from the feces of an infected animal.
ingestion of sporocysts from the feces of an infected animal.
וקיבלו באנים הלוך ושוב והלוך ושוב והלוך ושוב... והלוך ושובאל תזלזלו. אנשים כאן עשו קריירה מלצטט
טוב אז עכשיו זה סתם נשמע מגעיל :bad:כך זה נראה. גם עושה רושם שזה משהו מאוד נדיר, בניגוד לאכילת המבורגרים אבל אין לי מושג, אני סתם מצטט, כמו שבריח עשה.