הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה "נקייה"

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
שלום,אני בן 15 גובה 1.70 משקל 63-64 ומתחיל מסה נקייה,אני על אחוז שומן לא נמוך,הערכה של כ15% שומן.
יש לי שתי שאלות,
1.בחודש הראשון אני צריך לכוון לעלייה של כמה קילו?
2.לאחר החודש הראשון שעולים בו הרבה נוזלים כמו קילו לעלות בחודש?
*אשמח לתשובות,אני רוצה לעשות מסה נקייה ככל האפשר אך אפקטיבית

שאתה אומר מסה נקייה, למה אתה מתכוון?
ואין באמת חוקים לחודשים הראשונים, כי שם זה באמת עניין אינדיבידואלי, במיוחד בגיל ההתבגרות

• פותח/ת השרשור
שאתה אומר מסה נקייה, למה אתה מתכוון?
ואין באמת חוקים לחודשים הראשונים, כי שם זה באמת עניין אינדיבידואלי, במיוחד בגיל ההתבגרות
לעלות כמה שפחות בשומן וכמה שיותר במסת שריר(כמה שאפשרי)
ומה אתה מעריך? כי יש לי נטייה להשמנה,ואני לא רוצה בחודש הראשון לעלות מלא שומן,עלייה של 2 קילו בחודש הראשון ולאחר כך עלייה של 1.2 קילו בחודש זה סביר?
עליה של 300 גרם תיהיה יחסית נקייה מאוד.
גם אם תעלה 500 גרם בשבוע זה לא נורא.
מההתחלה?

עלות כמה שפחות בשומן וכמה שיותר במסת שריר(כמה שאפשרי)
ומה אתה מעריך? כי יש לי נטייה להשמנה,ואני לא רוצה בחודש הראשון לעלות מלא שומן,עלייה של 2 קילו בחודש הראשון ולאחר כך עלייה של 1.2 קילו בחודש זה סביר?
במידה ואתה חדש בחדר כושר אז יהיה לך קל לעשות את זה, אחרי זה זה כבר נהיה יותר קשה, והעליה צריכה להיות איטית מאוד בשביל זה
2 קילו בחודש ואז 1.2 בחודש זה בהחלט נשמע סביר

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה חדש בחדר כושר אז יהיה לך קל לעשות את זה, אחרי זה זה כבר נהיה יותר קשה, והעליה צריכה להיות איטית מאוד בשביל זה
2 קילו בחודש ואז 1.2 בחודש זה בהחלט נשמע סביר
תודה,ואני לא חדש בחדר כושר,אני מתאמן סטריט כמעט שנתיים אבל מבחינת תזונה הייתי על חיטוב ארוך שלא עבד כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית