הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גב באימון עצימות

מצב
השרשור נעול

ronel alfandari

משתמש מתחיל
113
5
נק' מוניטין:
8
113
5
שאלה לי לאנשים שעשו/עושים טקסס.
באימון עצימות חוץ מהדדליפט אתם עושים איזה תרגיל לגב? (חתירה/צ'ין אפס) אם כן גם במתכונת של סט עצים לשבירת שיא?

אני עשיתי בעבר מתח 3x5 עם משקל אם אני זוכר נכון, נהוג להוסיף עוד נפח עם משיכה משנית כלשהי, אבל לא כסט בודד עצים

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי בעבר מתח 3x5 עם משקל אם אני זוכר נכון, נהוג להוסיף עוד נפח עם משיכה משנית כלשהי, אבל לא כסט בודד עצים
אני עושה באימון נפח צ'ין אפס עם משקל ל5X5. מה אתה ממליץ לעשות בעצימות?

אני עשיתי צ'ין במקום חתירה בנפח, 5x5 מלא, וגם סט עצים של חמישיה (שלשה בהמשך) באימון העצימות.

אני עושה באימון נפח צ'ין אפס עם משקל ל5X5. מה אתה ממליץ לעשות בעצימות?
אתה לא חייב להוסיף עוד ליום עצימות אם אתה כבר עושה 5x5 בנפח, אני אישית הייתי עושה 5x3 פאוורקלין ביום נפח אז דחפתי את הצין אפס ביום עצימות אחרי הדדליפט, אבל יש הרבה וריאציות לתכנית,

אתה יכול אגב, ביום נפח לעשות פנדליי, ואז בעצימות אחרי הדדליפט לעשות צין אפס, נראה לי יותר סביר מלעשות חתירה אחרי דדליפט שהזוקפים שלך גמורים.

אני עשיתי צ'ין במקום חתירה בנפח, 5x5 מלא, וגם סט עצים של חמישיה (שלשה בהמשך) באימון העצימות.
גם אופציה יפה, אני אישית לא אוהב מתח לעצימות, אבל אפשרי בהחלט

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב להוסיף עוד ליום עצימות אם אתה כבר עושה 5x5 בנפח, אני אישית הייתי עושה 5x3 פאוורקלין ביום נפח אז דחפתי את הצין אפס ביום עצימות אחרי הדדליפט, אבל יש הרבה וריאציות לתכנית,

אתה יכול אגב, ביום נפח לעשות פנדליי, ואז בעצימות אחרי הדדליפט לעשות צין אפס, נראה לי יותר סביר מלעשות חתירה אחרי דדליפט שהזוקפים שלך גמורים.

גם אופציה יפה, אני אישית לא אוהב מתח לעצימות, אבל אפשרי בהחלט
נניח אני אלך על פנדלאי בנפח וצין אפס בעצימות אחרי הדדליפט, כמה סטים? ען משקל? עד עכשיו הייתי עושה בנפח עם תוספת משקל של 27.5 קילו

נניח אני אלך על פנדלאי בנפח וצין אפס בעצימות אחרי הדדליפט, כמה סטים? ען משקל? עד עכשיו הייתי עושה בנפח עם תוספת משקל של 27.5 קילו
תתחיל ב-3x5 אקרוס, כמובן התקדמות משבוע לשבוע

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית