הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי תוספים

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
קראתי עכשיו את כל המאמרים שבפורטל שנוגעים בתוספים (תוספי תזונה - חלק א' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף , תוספי תזונה - חלק ב' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף , אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף), ואשמח לשאול כמה דברים:

1.למתאמן מתחיל, האם סביר שאתחיל לקחת במכה (ישירות באותה תקופה) מולטי ויטמין, אומגה 3 וקריאטין?
2.מתוך התעניינות, האם הנוזלים שהקריאטין סופח בגוף, נמצאים בכמות גדולה מספיק שיהיה אפשר לשים לב לזה ויזואלית?
3.בתור אחד שהיה מעדיף לא לקחת 20 כדורים ביום, האם אתם ממליצים לקחת Pre-Workout במקום קריאטין ותוספים אחרים? (כיוון שבאחד המאמרים המחבר טען שהוא בעצמו משתמש בPre-Workout).
4.אני לא בטוח אם אפשר לשאול, אבל אם כן מאיפה כדאי לקנות את התוספים הללו ושל איזה חברות ספציפית?

1. כן, אין קשר ביניהם.
2. יכול להיות שתראה יותר נוזלי קצת, אבל לא באופן משמעותי וזה נעלם עם הפסקת השימוש.
3. מרבית הפרי-וורקאוטס מבוססים על קפאין, לא ממליץ לקחת אותם אלא לתסף בקריאטין ולהשתמש בקפאין כפריוורקאוט בעת הצורך.
4. יש המון המלצות לכל אחד מהתוספים שציינת, חיפוש מהיר ייתן לך מענה.

1. כן, אין שום סיבה שלא, זה לא כימותרפיה.
2. אולי במידה מסויימת, אבל זה גם יכול מאוד להבליט את השרירים, אתה לא תראה כמו שק מים.
3. אין שום קשר בין הדברים, ואם כדאי לקחת משהו מהשניים אז עדיף קריאטין, ושניהם מגיעים באבקה דרך אגב.
4. כמו ש- @yeezy אמר, ויש לך לחצן למעלה שרשום עליו "תוספי תזונה" שיוביל אותך לאמינושופ

מכל מה שרשמת, כמו שנאמר, הכי בסיסי זה קריאטין, אם כי לא משפיע על כולם תמיד.
כל השאר התוספים לא באמת יתרמו לך יחסית לכמה שתשלם עליהם.

• פותח/ת השרשור
ויתרתי על האומגה 3 והמולטי ויטמין, נראה לי שעדיף לשמור על הכסף.
-בכל אופן, אני מפחד לתסף בקופאין לפני האימון כי אני גם ככה שותה קפה כמו פסיכופט במהלך היום. השאלה שלי היא האם יש איזה פרי וורקאאוט שלא מתבסס רק על קופאין וכדאי לתסף איתו לפני האימון בשביל "בוסט" באנרגיה ששווה את זה?

-כמו כן, הזמנתי קריאטין, הבנתי שאני אמור לקחת 5 ג' ביום. האם הכוונה ליום של אימון לפני האימון או בכל יום לא חשוב מה.

ויתרתי על האומגה 3 והמולטי ויטמין, נראה לי שעדיף לשמור על הכסף.
-בכל אופן, אני מפחד לתסף בקופאין לפני האימון כי אני גם ככה שותה קפה כמו פסיכופט במהלך היום. השאלה שלי היא האם יש איזה פרי וורקאאוט שלא מתבסס רק על קופאין וכדאי לתסף איתו לפני האימון בשביל "בוסט" באנרגיה ששווה את זה?

-כמו כן, הזמנתי קריאטין, הבנתי שאני אמור לקחת 5 ג' ביום. האם הכוונה ליום של אימון לפני האימון או בכל יום לא חשוב מה.
עדיף לא להגזים עם הקפאין גם ככה בחיי היום יום, ואם גם ככה אתה שותה הרבה כדורי קפאין לא יעשו לך הרבה.
אני משתמש בפרה-וורקאוט שלך reflex nutrition, אבל אני בספק אם אפשר למצוא אותו בארץ
ואת הקריאטין לוקחים 5 גרם כל יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית