הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חוות דעת על התוכנית החדשה 2

alex9000

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
בן 33 גובה 175 משקל 70 המטרה:לעלות במסה ולהוריד את השומן הבטני(מתאמן חצי שנה)
שוב שלום חברים..אז לאחר שאמרתם שהתוכנית הקודמת שבנו לא מתאימה לי, יותר מדי נפח,עצימות נמוכה מידי וכו..
מאמן אחר בנה לי תוכנית חדשה..אשמח לחוות דעת..(את האמת אני כבר לא יודע למי להקשיב, לכל אחד יש דעה שונה)
AB 4 פעמים בשבוע
-----------------------------------------
A
רגליים
לחיצה במכונה 4*15
כפיפה במכונה 4*15
פשיטה במכונה 4*15

חזה
לחיצה במוט 4*15
לחיצה עם משקוליות ספה ישרה 3*15
לחיצה על ספה 30 מעלות 3*15

יד קדמית
כפיפה על ספה 60 מעלות עם משקוליות 3 *15
פטישים על ספה 60 מעלות 3*15

B
גב
גרביטון מתח 4*15
משיכה לפנים 3*15
חתירה במכונה 3*15

כתפיים
לחיצה על ספה 60 מעלות 2*15
הרחקה לצדדים 2*15
כפיפה על ספה 60 מעלות 2*15
הרחקה אופקית על ספה 30 מעלות 2*15

יד אחורית
פשיטת מרפקים מאחורי הראש עם משקולת 3*15
בפיטה בפולה 3*15

*הערות שהמאמן רשם
-האימון חייב להיות מקסימום 24 סטים לא מעבר
-זמן מנוחה בין סט לסט באימון היפרטרופיה 45-90 שניות
-סט ראשון 15 חזרות. סט שני ושלישי בין 8-12
-

אז לאחר שאמרתם שהתוכנית הקודמת שבנו לא מתאימה לי, יותר מדי נפח,עצימות נמוכה מידי
אז לקחת תכנית עם יותר נפח ועצימות עוד יותר נמוכה?
אין לי משהו חדש לכתוב, כל מה שנכתב באשכול הקודם תקף גם כאן. אם אתה רוצה לעשות "תכנית" גנרית שהמדריך רושם זה בסדר, אתה כנראה גם תראה תוצאות בהתחלה. אם אתה רוצה משהו יותר רציני אז תקרא את הקישורים ותבנה או שתחפש כאן, נפתחו מלא שרשורים על ab.

• פותח/ת השרשור
אין לי משהו חדש לכתוב, כל מה שנכתב באשכול הקודם תקף גם כאן. אם אתה רוצה לעשות "תכנית" גנרית שהמדריך רושם זה בסדר, אתה כנראה גם תראה תוצאות בהתחלה. אם אתה רוצה משהו יותר רציני אז תקרא את הקישורים ותבנה או שתחפש כאן, נפתחו מלא שרשורים על ab.
אז אתה מציע שאני אבנה לעצמי תוכנית? מהקריאה פה בקישורים? זה יהיה יותר מקצועי?

או שתתחיל תכנית אמתית; כזו בעלת התקדמות לינארית וקווים מנחים, ולא רשימת מכולת של תרגילים במכונות.

אז אתה מציע שאני אבנה לעצמי תוכנית? מהקריאה פה בקישורים? זה יהיה יותר מקצועי?
או שתבנה, אם תקרא ותדע את העקרונות אז זה אפשרי בהחלט, או כמו שאמרתי תקרא בפורום ותיקח משהו מוכן.

• פותח/ת השרשור
או שתבנה, אם תקרא ותדע את העקרונות אז זה אפשרי בהחלט, או כמו שאמרתי תקרא בפורום ותיקח משהו מוכן.

מצאתי את זה..נראה לי פשוט וקל מדיי..רק 18 סטים?
גם פה יש הרבה נפח (הרבה חזרות)
f7.jpg

זו עדיין לא תכנית שמתווה דרך עבודה ובכך מבטיחה התקדמות קבועה במשקלי העבודה. בלי זה, תצטרך לתכנן בעצמך את נפח האימון בהתאם לעצימות בצורה שתבטיח התקדמות לינארית. בנוסף, דרכי לעבוד סביב כשל, כמו ריסט וכדומה.
לכן, יהיה לא מקצועי לדבריך לקחת תכנית מהאינטרנט, אך גם תכנית ממאמן היינו הך במובן הזה.
תכנית כמו SS עלולה להתאים לך, בעוד שהיא מפורטת מאוד לגבי איך מתבצעת בפועל תכנית אימונים.

• פותח/ת השרשור
דבר אחד לא הבנתי..מה רע בתוכנית עם נפח ועצימות נמוכה?

דבר אחד לא הבנתי..מה רע בתוכנית עם נפח ועצימות נמוכה?
בתכנית שהגבתי עליה היה נפח גבוה מדי ועצימות נמוכה.
מה שרע בתכנית עם נפח נמוך ועצימות נמוכה זה שאם הנפח נמוך מדי בשבילך אז אתה לא תתקדם. אם העצימות נמוכה בכל התרגילים אז יהיה בעייתי להתקדם במשקלי עבודה.
ה ab ששמת כאן בתגובה האחרונה נראית בסדר בשביל 3 אימונים בשבוע. אבל חסר שם את האלמנט של התקדמות בשביל שזו תהיה תכנית (מתי מתקדמים, האם מעלים משקל או כמות חזרות או מקצרים זמני מנוחה, מה עושים כשלא מצליחים להתקדם וכו)

• פותח/ת השרשור
בתכנית שהגבתי עליה היה נפח גבוה מדי ועצימות נמוכה.
מה שרע בתכנית עם נפח נמוך ועצימות נמוכה זה שאם הנפח נמוך מדי בשבילך אז אתה לא תתקדם. אם העצימות נמוכה בכל התרגילים אז יהיה בעייתי להתקדם במשקלי עבודה.
ה ab ששמת כאן בתגובה האחרונה נראית בסדר בשביל 3 אימונים בשבוע. אבל חסר שם את האלמנט של התקדמות בשביל שזו תהיה תכנית (מתי מתקדמים, האם מעלים משקל או כמות חזרות או מקצרים זמני מנוחה, מה עושים כשלא מצליחים להתקדם וכו)
אני ממש אהבתי את התוכנית הראשונה שהעלתי(עם התמונות)
במיוחד אהבתי את התרגילים שהמאמן רשם..לגבי מספר חזרות,סטים ומשקלים-אפשר לשנות ולהתאים..
-הורדתי את המקבילים שלא יהיה יותר מדיי תרגילים לחזה. ורגליים אני יעשה קודם(רגליים,חזה,יד קדמית)
-צריך למצוא את האיזון בין נפח לעצימות

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית