עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעקבות רגישות לחלבאפשר לשאול מאיזו סיבה?
הועבר לפורום תזונה ותוספים
רגישות לחלב אתה יכול גם לפתור עם חלבון איזולטבעקבות רגישות לחלב
הוא ללא מוצרי חלב?רגישות לחלב אתה יכול גם לפתור עם חלבון איזולט
הוא ללא מוצרי חלב?
יש המלצה לאיזה אחד מומלץ?הוא מבודד מלקטוז כה שלא אמור להיות רגישות כאשר שותים אותו
יש המלצה לאיזה אחד מומלץ?
בדקתי את נושא חלבון האיזולט ומתברר שלא טוב בכלל והאופציה היחידה היא סויה?אתה יכול ללכת על האייזולט של MYPROTEIN היה לי שק קטן שלו הוא ממש אחלה וגם הטעם לא רע בכלל
מאיפה הגעת למסקנה שהוא לא טוב בכלל? מאיפה הגעת למסקנה שרק סויה טובה?ב
בדקתי את נושא חלבון האיזולט ומתברר שלא טוב בכלל והאופציה היחידה היא סויה?
יש המלצות לחלבון סויה??
אשמח לעזרה
רוב האנשים ש'רגישים ללקטוז' לא יודעים באמת לאיזה מרכיב בחלב הם באמת רגישים.אתה רגיש ללקטוז או לקזאין?
התייעצתי עם המטפל שלי שהוא עוסק ברופאה טבעית והמליץ אם אני לוקח אז לקחת סויה ולא דברים אחרים כי הגוף שלי לא מגיב אליהם טוב ..מאיפה הגעת למסקנה שהוא לא טוב בכלל? מאיפה הגעת למסקנה שרק סויה טובה?
רפואה טבעית זה 99% מהמקרים השקר הכי גדול בתחום הרפואה שישהתייעצתי עם המטפל שלי שהוא עוסק ברופאה טבעית והמליץ אם אני לוקח אז לקחת סויה ולא דברים אחרים כי הגוף שלי לא מגיב אליהם טוב ..
רוב האנשים ש'רגישים ללקטוז' לא יודעים באמת לאיזה מרכיב בחלב הם באמת רגישים.
לנושא:
אבקת חלבון הסויה של @AminoShop זולה מאוד ביחס לערכים שמציעה. בדוק אם היא מתאימה לך.
יוצר לי כל מיני פריחות בגוףאגב, באיזו דרך הגוף שלך לא מגיב טוב אליהם?
רוב האנשים רגישים ללקטוז ומעט לקזאין
הורדתי פשוט את כל מוצרי החלב וזה פסק לא יודע לדקור נקודתית איזה כן ואיזה לא ..גם כאשר אתה אוכל גבינה קשה (גבינת עזים, פרמיזן וכולי) אתה חוטף פריחות או שזה רק עם חלב וגבינות רכות?