ק
קפטן קקי
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
המיתוסים ב- "כוח יחסי"
תהנו.
תהנו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, יש לו עוד הרבה חומר מעניין שאני צריך לברור ולהחליט את מה אני מתרגםFuck relative strength and ratio whores:)
אחלה מאמר,זה מה שאמרת שתתרגם של באגט קלוי?
נעשה בשביל מישל בדיקהיש משהו על קוביות?
בשעה טובה גם המשלשל הוציא משהו משלו, תמשיך ככה.
יש סיבה אחרת לעשות משהו בעולם הזה?הוא עשה את זה רק בשביל המוניטין
סיבולת לב ריאה זה בכלל חלק מהמנגנון האירובי, אבל אני חושב שיעילות שרירית תעזור לבצע גם פעילויות LSD - Long Slow Distanceמאמר נהדר, באמת הסביר לי כמה דברים חשובים ביותר.
נתת דוגמא לאתלט המושלם שמשלב כמה אלמנטים פיזיולוגים, אבל האם גדילה במסת השריר תביא גם לשיפור הסיבולות לב ראיה או דווקא ההפך? כי לאלמנט הזה לא התייחסת.
קודם כל ניתור וסקוואט זה תנועה דומה עם אותם שרירים שמשתתפים. ומעניין על מה הוא מבסס את זה, ולמה דווקא עלייה במאסת השריר זה מה שיגרום לשינוי. לא ראיתי ממש התעמקות בזה במאמר אבל אני אעבור עליו שוב
יכול להיות שאתה היחיד שלא הביןעריכה: קראתי שוב, זה די ברור מה הוא ניסה לומר. שיש תנועות שהתחזקות בהן לא תוביל להתחזקות בתנועה אחרת, וזה ידוע וברור, נראה לי שהדוגמה שהוא נתן על העלייה הגדולה בסקוואט ולקפיצה/ריצה היא גרועה. יכול להיות שהפואנטה נאבדה בתרגום (קורן?...)
עידן יש בזה משהו אבל הוא לא אומר את זה, הוא אומר שאם בחור X היה עולה במאסת השריר תוך כדי העלייה בסקוואט רק אז זה היה מתרגם לשאר הדברים ובמקרה הספציפי שהוא נתן זה נשמע לא נכון.