הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 250

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
יש עוד דוגמאות כאלו, שאתה ספורט אולימפי גם השופטים שלך תחת ביקורת.

בוא נדבר תכלס, בweightlifting יש לך ועדת ביקורת שמבטלת את השופטים שמהווים חותמת גומי, למרות שלרוב כולם באים ממדינות שונות אני כבר לא זוכר מתי ראיתי מקצה וויטליפטינג שלם בלי שערוריית שיפוט.

מי שראה אתמול באליפות אירופה בקט' נשים עד 63:
1. בחורה מארמניה פתחה עם 110 וציפו שתהיה חזק בקרב על מדליה בc&j, קיבלה 2 לבנים, באה ועדת ביקורת החליטה להפוך את ההחלטה(ש2 השדרים, אחת מהם ספורטאית בעברה לא הבינו) והרסו לה את התחרות בגלל שהיא הייתה צריכה להיכנס שוב פעם אחרי דקה ובזבזה את כל האנרגיה כדי להשיג טוטאל, כל הסיכוי לכניסה שלישית נורמלית/מדליה הלך לפח.

מנגד נכנסה בריטית שבערך חצי קהל עודד כולל הפרשנית של eurosport, פסלו אותה על press שני שופטי צד והועדת ביקורת הפכה את ההחלטה(השדרים לא התלוננו) והתוצאה- היא השתוותה לאחת הרוסיות ולקחה ארד בc&j.

אז כן יש טעויות שיפוט בענפי ספורט אבל בwl זה כבר נהיה מוטיב חוזר שמוכרים תחרויות בספורטאים עם תוצאות קרובות

אגב בpl אני לא טוען אחרת, המצב הרבה יותר גרוע, כל הגופים שאין בהם קריטריונים של חוסר ניגוד עניינים לשופט, אי תלות והסמכה מסודרת(רק ipf ושלוחותיו) לא הכי מעניינים כי אי אפשר לסמוך על ההגינות העצמית של שופט כקריטריון מהימן, חייבת להיות אי תלות.

בנוסף כל נושא הציוד נהיה לעג לריש, רק תחרויות 1ply של ipf שוות משהו, כל התחרויות קרב 3 עם 2ply של ווסטסייד ודומיהם הם בדיחה וכל הבנצ'רים שספק נועלים ספק לא בבנץ' אונלי הם בדיחה, לא בדיחה אפילו עצוב

הייתי רוצה להתייחס כאן לכמה נושאים -

1- אליהו, בתור מנהל הפורום ואדם שאני מאוד אוהב ומכבד, יש לי בקשה חשובה אליך - אין לי שום בעיה על השוואות בין טבעי / מוזרק, זה חשוב שאנשים לא יחיו בסרט ורצוי שיבינו מה המציאות משני הצדדים של הגדר. אבל (!) ברגע שמנהלים דיון על כמה טבעיים הגיעו לX - אתה אוטומטית יוצר רשימה של "כל מי שלא כלול - מוזרק".
מעבר לזה, אף אחד לא באמת יודע מי טבעי ומי מוזרק, זה הכל השערות. אין בארץ בדיקות סמים לאשר שום צד במשוואה. ראיתי חברויות מאוד טובות של אנשים ששנינו מכירות נגמרות בגלל האשמות כאלו.
אני מכיר מוזרקים שלא רוצים שידעו בגלל משפחה, חברים, עבודה וכו' והיו מעדיפים שהשם שלהם לא יעלה בדיון של "טבעי או מוזרק".

2- נדב, פאוורליפטינג זה לא ספורט אולימפי, עם המון חסרונות וחוסר ארגון. אני חושב שכל פעם צריך להזכיר לנו את זה ולדרוך על אותה יבלת. החוסר רשמיות שלו זה גם היתרון שלו בפתיחות עבור מתחרים חדשים.

3- אפשר להתווכח עד מחר איפה יותר קל למשוך 300, אבל זה לא באמת משנה. אנשים יכולים להתייחס למה שהם בוחרים בתור "נחשב".

• פותח/ת השרשור
הייתי רוצה להתייחס כאן לכמה נושאים -

1- אליהו, בתור מנהל הפורום ואדם שאני מאוד אוהב ומכבד, יש לי בקשה חשובה אליך - אין לי שום בעיה על השוואות בין טבעי / מוזרק, זה חשוב שאנשים לא יחיו בסרט ורצוי שיבינו מה המציאות משני הצדדים של הגדר. אבל (!) ברגע שמנהלים דיון על כמה טבעיים הגיעו לX - אתה אוטומטית יוצר רשימה של "כל מי שלא כלול - מוזרק".
מעבר לזה, אף אחד לא באמת יודע מי טבעי ומי מוזרק, זה הכל השערות. אין בארץ בדיקות סמים לאשר שום צד במשוואה. ראיתי חברויות מאוד טובות של אנשים ששנינו מכירות נגמרות בגלל האשמות כאלו.
אני מכיר מוזרקים שלא רוצים שידעו בגלל משפחה, חברים, עבודה וכו' והיו מעדיפים שהשם שלהם לא יעלה בדיון של "טבעי או מוזרק".

2- נדב, פאוורליפטינג זה לא ספורט אולימפי, עם המון חסרונות וחוסר ארגון. אני חושב שכל פעם צריך להזכיר לנו את זה ולדרוך על אותה יבלת. החוסר רשמיות שלו זה גם היתרון שלו בפתיחות עבור מתחרים חדשים.

3- אפשר להתווכח עד מחר איפה יותר קל למשוך 300, אבל זה לא באמת משנה. אנשים יכולים להתייחס למה שהם בוחרים בתור "נחשב".

תקרא את כל השרשור ותבין למה הגעתי לזה.
והחוסר רשמיות היא לא פתיחות לכלום, אתה יכול להתחרות בכל ספורט אולימפי באותה קלות שאתה יכול להתחרות בפווארליפטינג, מה הקשר.

ידוע שהסקוואט הוא תמיד 89% מהדדליפט, אז חשתי צורך לשבור עוד שיא של 7.5 קילו ולתת לאלכס בראש (כשתצא מהבאן תפרגן לי אלכס)

אני רואה שהקשבת לי וקניתה נעליים יותר רציניות.. כול הכבוד סקוואט מצויין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית