עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתחרות הוא לא הצליח ובסרטון מאוד קשה לראות אם הוא נעל או לא.גם מאור שומינוב נתן 300 אם אני לא טועה
היקום הגזר ויכה את הגנן?בתחרות הוא לא הצליח ובסרטון מאוד קשה לראות אם הוא נעל או לא.
לא אמרתי שלא היה לו, אבל קשה לקבוע לגבי הנעילה..היקום הגזר ויכה את הגנן?
ממה שידוע לי הוא נתן עוד 300 במכון והייה אחד הקלים. ואמור גם להיות סרטון של זה שמסתובב ברשתלא אמרתי שלא היה לו, אבל קשה לקבוע לגבי הנעילה..
ידעתי שהוא יצליח בסוף:s85:🤩🤩ממה שידוע לי הוא נתן עוד 300 במכון והייה אחד הקלים. ואמור גם להיות סרטון של זה שמסתובב ברשת
עם רצועות אחיזה thoממה שידוע לי הוא נתן עוד 300 במכון והייה אחד הקלים. ואמור גם להיות סרטון של זה שמסתובב ברשת
יש עוד דוגמאות כאלו, שאתה ספורט אולימפי גם השופטים שלך תחת ביקורת.
בתחרות הוא לא הצליח ובסרטון מאוד קשה לראות אם הוא נעל או לא.
תעלו סרטון!!!
לי זה לא נראה גבולי
לי זה לא נראה גבולי
ידוע שהסקוואט הוא תמיד 89% מהדדליפט, אז חשתי צורך לשבור עוד שיא של 7.5 קילו ולתת לאלכס בראש (כשתצא מהבאן תפרגן לי אלכס)
יש מצב, אבל זה היה אחרי 220 וכבר הייתי גמור.יש שם עוד 5 קילו
איזה תוכנית מריץ לסקוואט?
הייתי רוצה להתייחס כאן לכמה נושאים -
1- אליהו, בתור מנהל הפורום ואדם שאני מאוד אוהב ומכבד, יש לי בקשה חשובה אליך - אין לי שום בעיה על השוואות בין טבעי / מוזרק, זה חשוב שאנשים לא יחיו בסרט ורצוי שיבינו מה המציאות משני הצדדים של הגדר. אבל (!) ברגע שמנהלים דיון על כמה טבעיים הגיעו לX - אתה אוטומטית יוצר רשימה של "כל מי שלא כלול - מוזרק".
מעבר לזה, אף אחד לא באמת יודע מי טבעי ומי מוזרק, זה הכל השערות. אין בארץ בדיקות סמים לאשר שום צד במשוואה. ראיתי חברויות מאוד טובות של אנשים ששנינו מכירות נגמרות בגלל האשמות כאלו.
אני מכיר מוזרקים שלא רוצים שידעו בגלל משפחה, חברים, עבודה וכו' והיו מעדיפים שהשם שלהם לא יעלה בדיון של "טבעי או מוזרק".
2- נדב, פאוורליפטינג זה לא ספורט אולימפי, עם המון חסרונות וחוסר ארגון. אני חושב שכל פעם צריך להזכיר לנו את זה ולדרוך על אותה יבלת. החוסר רשמיות שלו זה גם היתרון שלו בפתיחות עבור מתחרים חדשים.
3- אפשר להתווכח עד מחר איפה יותר קל למשוך 300, אבל זה לא באמת משנה. אנשים יכולים להתייחס למה שהם בוחרים בתור "נחשב".
ידוע שהסקוואט הוא תמיד 89% מהדדליפט, אז חשתי צורך לשבור עוד שיא של 7.5 קילו ולתת לאלכס בראש (כשתצא מהבאן תפרגן לי אלכס)
כן התפנקתי.. תודה אח יקראני רואה שהקשבת לי וקניתה נעליים יותר רציניות.. כול הכבוד סקוואט מצויין