הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 250

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
אני אישית לא רואה הבדל בין תחרות פווארליפטינג לאימון סינגלים.
גם אני, אבל אימון סינגלים לא לוקח 5~ שעות.
בכל מקרה, אני גולש מהנושא. דדליפט 300 הוא מכובד בכל מצב אבל אני מעדיף שאם יגידו עליי שהרמתי 300 זה יהיה במסגרת רשמית ופורמאלית ולא בסרטון משנת 20XX שנעלם בפייס.
בגלל זה אני בחיים לא עשיתי סינגלים במכון :(

אני התחריתי וההרגשה במקצה דדליפט אחרי הסקוואט והבנץ היא בעיקר עייפות ויאללה שיגמר. בן אדם שגם עבר את כל זה וגם נתן 300 זה משנה מאוד את הדעה (שלי בכל מקרה) על הכוח שלו.
ואז זה יותר מעיד על כוח כי המתחרה עייף ויאללה שיגמר?

גם אני, אבל אימון סינגלים לא לוקח 5~ שעות.
בכל מקרה, אני גולש מהנושא. דדליפט 300 הוא מכובד בכל מצב אבל אני מעדיף שאם יגידו עליי שהרמתי 300 זה יהיה במסגרת רשמית ופורמאלית ולא בסרטון משנת 20XX שנעלם בפייס.
בגלל זה אני בחיים לא עשיתי סינגלים במכון 😭

איך תחרות פווארליפטינג היום היא מסגרת רישמית ופורמלית?

איך תחרות פווארליפטינג היום היא מסגרת רישמית ופורמלית?
בוא ניסגר על כמה דברים:
למה יש תחרויות? למה שאנשים לא יעשו את האימון סינגלים במכון עם חבריה חזקים ומוזיקת מטאל רועשת ברקע?
יש אנשים שמעדיפים תחרויות כי הציוד מכויל, יש לך ספוטרים ואתה יודע שאתה עברת את ההרמה ולא יגידו לך אחר כך גבוה/נמוך וכו.
אני אסייג את דבריי שבמציאות היום אני מבין שיש הרבה שלא ירצו להתחרות בגלל פוליטיקה ותככים כאלה ואחרים (שאני לא הייתי מעוניין להיכנס אליהם אף פעם) ולכן אני כן מעריך את היכולת שלהם למרות שזה היה רק סרטון ותנאים נוחים יותר לביצוע התרגיל הספציפי. אך אם אדם שאני לא מכיר אותו יעלה סרטון שלו מרים 300 אני אהיה מאופק בהתלהבות שלי.
יתכן שכל האמור לעיל הוא בעיה/דעה אישית שלי כי אני מכיר מה המצב של פלטות בחדכ (סטיות של יותר מקילו לכל פלטה של עשרים) או שזה נובע מהערכה של הכוח לבצע את זה אחרי 7-8 כניסות של RM1.

בוא ניסגר על כמה דברים:
למה יש תחרויות? למה שאנשים לא יעשו את האימון סינגלים במכון עם חבריה חזקים ומוזיקת מטאל רועשת ברקע?
יש אנשים שמעדיפים תחרויות כי הציוד מכויל, יש לך ספוטרים ואתה יודע שאתה עברת את ההרמה ולא יגידו לך אחר כך גבוה/נמוך וכו.
אני אסייג את דבריי שבמציאות היום אני מבין שיש הרבה שלא ירצו להתחרות בגלל פוליטיקה ותככים כאלה ואחרים (שאני לא הייתי מעוניין להיכנס אליהם אף פעם) ולכן אני כן מעריך את היכולת שלהם למרות שזה היה רק סרטון ותנאים נוחים יותר לביצוע התרגיל הספציפי. אך אם אדם שאני לא מכיר אותו יעלה סרטון שלו מרים 300 אני אהיה מאופק בהתלהבות שלי.
יתכן שכל האמור לעיל הוא בעיה/דעה אישית שלי כי אני מכיר מה המצב של פלטות בחדכ (סטיות של יותר מקילו לכל פלטה של עשרים) או שזה נובע מהערכה של הכוח לבצע את זה אחרי 7-8 כניסות של RM1.

חברה ברמה של 300 דדליפט לא צריכים שופטים כדי שיגידו להם אם הם עברו את ההרמה או לא, לגביי ציוד מכוייל וספוטרים ושטויות זה סתם זוטות.

אגב גם טל סניור נתן 301 במכון בקלות יתרה עם ציוד מכוייל (בדיוק אותו ציוד שהבחור בסרטון פה הרים איתו)

בכל מקרה הדעה האישית שלך קצת מקולקלת לדעתי , כיום ב99% מהמקרים 300 במכון = 300 בתחרות.
אתה יכול להיות מאופק אבל עובדות הן עובדות.

בוא ניסגר על כמה דברים:
300 זה מרשים בכל מצב. גם כשזה בפועל 297.5
או חס וחלילה סומו
@DarY

עוד משהו, למה זה לא מסגרת רשמית ופורמלית לדעתך?

כי זה לא ספורט אולימפי וכי כל אחד יכול להמציא איגוד , תחרות וחוקים מתי שבא לו.
אז אין פה לא רשמיות ולא פורמליות גם אם זה נראה כאילו זה כן.

תחרויות אזוריות של ספורט אולימפי מכילות פחות בעיות ופוליטיקה מאשר לא אולימפיות?
גם אני מחליט חוקים בבית שלי ומה שנותן את התוקף לאותם חוקים הוא ההסכמה של האנשים לקבל אותם.
אם הנהלת התחרות מחליטה שסקוואט זה שובר מקביל וכולנו מסכימים אך אתה החלטת לעשות atg אז זו נטו החלטתך להוריד משקל ולשפר עומק מיותר ואתה לא יכול לבכות על זה.
יש את החוקים של האיגודים של הpl והשינויים בין האיגודים זעירים מאוד. כך שאם אני ואתה מתחרים באיגודים שונים אז רוב הסיכויים שאם הרמת יותר ממני אז כנראה אתה יותר חזק .
למרות זאת אני חושב שהבעיה בתחרויות זה עידוד שימוש בחומרים בעקיפין בגלל המנצחים או מה שהם לא יהיו.

אני טוען שאם היה משקיא בנעלי ספורט איכותיות (לאו דווקא עדי-פאוור) הוא היה מושך 250 או יותר

איך בדיוק נעל שונה הייתה משפיעה על המשיכה? אתה מוכן להסביר את המכניקה? על סמך מה אתה מתבסס??

גם אני מחליט חוקים בבית שלי ומה שנותן את התוקף לאותם חוקים הוא ההסכמה של האנשים לקבל אותם.
אם הנהלת התחרות מחליטה שסקוואט זה שובר מקביל וכולנו מסכימים אך אתה החלטת לעשות atg אז זו נטו החלטתך להוריד משקל ולשפר עומק מיותר ואתה לא יכול לבכות על זה.
יש את החוקים של האיגודים של הpl והשינויים בין האיגודים זעירים מאוד. כך שאם אני ואתה מתחרים באיגודים שונים אז רוב הסיכויים שאם הרמת יותר ממני אז כנראה אתה יותר חזק .
למרות זאת אני חושב שהבעיה בתחרויות זה עידוד שימוש בחומרים בעקיפין בגלל המנצחים או מה שהם לא יהיו.

כן רק שאופק קבר 300 אצל ולרי בעומק יפה פסלו לו...
יש עוד דוגמאות כאלו, שאתה ספורט אולימפי גם השופטים שלך תחת ביקורת.

יש ועדה שמפקחת.
איזו ועדה יש לך בפאוורליפטינג? שמונעת ממך לעשות מה שאתה רוצה?

ובהקשר הזה, תחשוב יש לך אתלט עולמי שעושה כסף מפווארליפטינג סבבה? ומאוד חשוב לו להיות אלוף עולם.
ביום בהיר אחד הוא כתב משהו שעיצבן את האיגוד שהוא מתחרה בו ועוד כמה איגודים על הדרך, בכל זאת נתנו לו להתחרות כי הוא מכניס כסף לתחרות ומביא קהל, אך בתחרות עצמה החליטו לפסול לו הכל.
יש לו לאן לפנות בשביל להתלונן חוץ מלמדיה החברתית? הוא יכול לתבוע מישהו על זה שפתאום הוא לא אלוף עולם יותר ולא בצדק?
חוץ מהביקורת החברתית על השופטים והתחרות אין שום דבר אמיתי שיכול להחזיר לו את התואר שלא לדבר על זה שאין בדיקות מסודרות של סמים ככה שכל מתחרה יכול להגיע על רמה שונה של חומרים וגם אם היו בדיקות הן יהיו של מעבדה חיצונית ככה שגם עליהן אי אפשר לערער כל כך.
קיצר הדברים הכי קונקרטיים לא מוסדרים ככה שגם אם זה נראה מסודר ויפה מבחוץ אין לזה שום משמעות ספורטיבית אמיתית.
אפילו קרוספיט יותר מאורגן מזה מבחינת הרשמיות והפורמליות.

Adam-DeVines-Sarcastic-Yeah-Thats-Funny-Bird-Flip-On-Workaholics.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית