עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אולסטאר אבל לא חבל במשקלים כאלה תשקיא בנעל ספורט איכותית לך תדע מה יהיה עוד 10 שנים אתה עוד ילד חבל
למה אולסטאר אבל לא חבל במשקלים כאלה תשקיא בנעל ספורט איכותית לך תדע מה יהיה עוד 10 שנים אתה עוד ילד חבל
צחוק צחוק אבל פעם כשהתארחתי במועדון "פיטנס" בראשל"צ מנהל משמרת אמר לי שאולסטאר זו לא נעל ספורט ואסור לי להתאמן איתה ובלה בלה(התאמנתי בסוף, אבל לא חזרתי להתארח שם)...
לא הבנתי לאן אתה חותר. אולסטאר יגרמו לו לפציעה בעוד כמה שנים?למה אולסטאר אבל לא חבל במשקלים כאלה תשקיא בנעל ספורט איכותית לך תדע מה יהיה עוד 10 שנים אתה עוד ילד חבל
Gee! I love that kind of talkלא הבנתי לאן אתה חותר. אולסטאר יגרמו לו לפציעה בעוד כמה שנים?
אולסטאר זאת אחלה נעל לדדליפט
אני טוען שאם היה משקיא בנעלי ספורט איכותיות (לאו דווקא עדי-פאוור) הוא היה מושך 250 או יותר
הכה את המומחה:מתי מעט הצליחו להשיג אותה כאן בארץ ללא פרמקולוגיה ואף קיצונית,
הכה את המומחה:
1. חן
2. אופק
3. אלברו
4. ?
הכה את המומחה:
1. חן
2. אופק
3. אלברו
4. ?
גם חן נותן סומו. לפי דעתי צריך להסתכל על מרימים במסגרת תחרות.דר נתן 300 אאל"ט. (סומו, לא נחשב עחי)
גם חן נותן סומו. לפי דעתי צריך להסתכל על מרימים במסגרת תחרות.
גם חן נותן סומו. לפי דעתי צריך להסתכל על מרימים במסגרת תחרות.
צודק, זכית בחולצה ותקליט.דר נתן 300 אאל"ט. (סומו, לא נחשב עחי)
למה?גם חן נותן סומו. לפי דעתי צריך להסתכל על מרימים במסגרת תחרות.
א. אנשים שאני לא מכיר זה גם שיקול של אמינות.למה?
א. אנשים שאני לא מכיר זה גם שיקול של אמינות.
ב. לפי דעתי דדליפט בקרב 3 זה יותר מאשר דדליפט במכון או כניסה בתחרות רק דדליפט.
אני התחריתי וההרגשה במקצה דדליפט אחרי הסקוואט והבנץ היא בעיקר עייפות ויאללה שיגמר. בן אדם שגם עבר את כל זה וגם נתן 300 זה משנה מאוד את הדעה (שלי בכל מקרה) על הכוח שלו.