הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקי פורום 3

מצב
השרשור נעול
הבנתי. בחימום לא נבזבז אנרגיה, במקום זה נבזבז כמה חודשים של בלוק נפח. עכשיו הכל מובן.
אני חושב שזה עדיף מלעשות את זה בחימום
לדעתי מתחת ל-70%-80% קשה ללמוד טכניקה כמו שצריך, כי מתחת לזה אתה יכול לעשות מה שבא לך לפני שהתחלת את החזרה, ואפשר לתקן כמה שאתה רוצה, מנכ"ל המשקלים האלה אתה כבר צריך לדעת מה אתה עושה.
אני לא אומר שאין מקום לעבודה עם משקלים נמוכים נטו בשביל הטכניקה, אבל אפשר לעשות בסוף האימון או בבית כמו ש- @Tank אמר, אבל לדעתי גם צריכה להיות עבודה נכונה באחוזים גבוהים יותר, ולפעמים ב-SS זה לא יקרה.

ואני מסכים איתך @Tank, כל מקרה לגופו

אני חושב שאני בפורום מספיק זמן להביע דעה על תרומה של מישהו.
אני אף פעם לא טענתי שאני תורם משהו משמעותי לפורום, וגם אף משתמש אחר לא טען את זה (ממה שאני יודע) שיש צורך לאשר או להכחיש.

המון משתמשים קפצו ואמרו כמה אלכס תרם ותורם, אז אולי לפני 5 שנים הייתה לו סבלנות לענות בצורה עניינית לאנשים, היום אין לו.

יש לא מעט אנשים מ"מחנה ריפטו" שאני אולי לא מסכים עם הראיה שלהם לגבי אימונים, אבל הם עונים בצורה עניינית, אינפורמטיבית ולא מתנשאת, ובאמת מנסים לעזור לאנשים. אלכס פשוט לא.

מסתבר ש 'משתמש כבוד' לא מקנה חסינות מהדחה.
שאלת תם - האם משה יכול לתת באן לעצמו?

מסתבר ש 'משתמש כבוד' לא מקנה חסינות מהדחה.
פעם ניסיתי לתת למשה באן וקיבלתי מסך כחול. ואז היה צריך לפרמט את המחשב ובסוף קניתי מחשב חדש

שמעת על רעידת האדמה שהייתה בארץ לפני איזה כמה חודשים? זה משה ניסה לתת באן לעצמו והיקום התנגד.

מאחל להנהלה החדשה בהצלחה. בתור אחד שבפורום לא מעט זמן, כל ההטרלות, עבריינות המקלדת וההתחכמויות של כל מני משתמשים "בכירים" לא ממש תרמו לכלום. אני אישית חושב שהפורום הגיע למצב הגסיסה שלו גם בגלל הסיבות האלה.

אתה רוצה לנסח את השאלה שלך מחדש מר תמים?
אני רציני לחלוטין.
אשמח להסביר אם לא הבנת.

פעם ניסיתי לתת למשה באן וקיבלתי מסך כחול. ואז היה צריך לפרמט את המחשב ובסוף קניתי מחשב חדש

שמעת על רעידת האדמה שהייתה בארץ לפני איזה כמה חודשים? זה משה ניסה לתת באן לעצמו והיקום התנגד.

על אותו משקל, האם ניתן לבנבן מנהל/ראשי/אתר?

אני רציני לחלוטין.
אשמח להסביר אם לא הבנת.

על אותו משקל, האם ניתן לבנבן מנהל/ראשי/אתר?
עזוב.
מה המטרה שלך?
הרי ברור לכולם שאתה טרול, ברור גם לך שזה לא באמת מצחיק אף אחד. (אני חושב)

אם לקבל באן, אחלה. תגיד רק לכמה.

אני כל הזמן קורא בדיונים האלה "הפורום גוסס" "הפורום ככה, הפורום ככה"
חבר'ה,
הפורום כבר לא מה שהיה ב2009-2011 בגלל הפייסבוק.
פעם מי חשב להעלות סרטון סקוואט לביקורת בפייסבוק? הכל היה מגיע לפורום PL כאן ב-LBS.
כל המידע, הסרטונים, השיאים, השד יודע מה, הכל בפייסבוק. אז מטבע הדברים הפורום דועך. כן.
לא בגלל משתמש זה או אחר, לא בגלל מנהל זה או אחר. אלא בגלל שיש פלטפורמה יותר אטרקטיבית למה שבעבר הפורום הזה שירת בצורה יוצאת מן הכלל.

חג שמח לכולם.

עזוב.
מה המטרה שלך?
הרי ברור לכולם שאתה טרול, ברור גם לך שזה לא באמת מצחיק אף אחד. (אני חושב)

אם לקבל באן, אחלה. תגיד רק לכמה.

אדם שואל שאלה לגיטימית, מאיימים עליו בבאן..
לא רוצים לענות, סבבה. מקובל.

הפורום הזה הוא דיקטטורה. תמיד היה ותמיד יהיה.

אדם שואל שאלה לגיטימית, מאיימים עליו בבאן..
לא רוצים לענות, סבבה. מקובל.

הפורום הזה הוא דיקטטורה. תמיד היה ותמיד יהיה.

אתה סתם מזיין תשכל, כל תגובה שלך היא סתמית ומטופשת ולא צריך להיות חודש או שנה בפורום בשביל להבין את זה.

"הפורום הזה דיקטטורה", אתה פשוט יותר מידי מושפע מאיזה גל של גולשים כאן אז אתה קופץ על ההזדמנות בשביל שכמה אנשים פה יעריכו את מה שאתה רושם, לא באמת נראלי שמישהו שם על התגובות שלך.

בעניין כל ה"משתמשים מסומנים" למיניהם. כל עוד למנהלים לא אכפת שמאבדים אמון בהם המצב הזה ימשיך. מי יודע, אולי זאת ההחלטה הנכונה כדי להביא אנשים חדשים לפורום ואולי זה יצליח. אני אומנם לא מאמין בכך. לדעתי האישית, יש המון קבוצות פייסבוק שיטפלו במתאמן הממוצע ויסדרו לו ABC לחיים. לצערנו אין לנו מה לעשות בנידון כי הרבה יותר קל לשאול שאלות בפייסבוק ולראות אשכרה את ה"יוסי יד 50" שאתה מקבל ממנו את התשובה ולא פרופיל פקטיבי עם תמונה של טנק. הפורום הזה, כדי לשרוד, צריך להיות עמוד הטווח לקבוצת האנדרגראונד של עולם חדרי הכושר. הוא צריך לתמוך בגבריות, ברגליים שעירות, ובפגיעה מילולית כבדה במתאמן שחושב שהוא יודע להרים, אבל מרים כמו גוש חרא (כמובן לא פגיעה במתאמן שבא במטרה ללמוד ומבקש את הביקורת להתקדמות אישית). סה"כ, לדעתי האישית הדרך היחידה של הפורום הזה להמשיך להתקיים ולשמר לפחות את גודלו הקיים היא להפוך אותו לפורום שמתרכז בעיקר בליפטרים.
זאת לא אשמת אלכס, זאת לא אשמת מתי וזאת לא אשמת אף אחד אחר כאן שהפורום מאבד גולשים. העולם מתקדם ופורומים אינטרנטיים הופכים לפחות ופחות פופולריים לעומת אתרים כמו פייסבוק/אינסטגרם למיניהם.
אני מקווה שבמידה ובמהלך החודשים הקרובים לא תהיה עליה ניכרת בכמות הגולשים בפורום ההנהלה תחזור בה.

בעניין כל ה"משתמשים מסומנים" למיניהם. כל עוד למנהלים לא אכפת שמאבדים אמון בהם המצב הזה ימשיך. מי יודע, אולי זאת ההחלטה הנכונה כדי להביא אנשים חדשים לפורום ואולי זה יצליח. אני אומנם לא מאמין בכך. לדעתי האישית, יש המון קבוצות פייסבוק שיטפלו במתאמן הממוצע ויסדרו לו ABC לחיים. לצערנו אין לנו מה לעשות בנידון כי הרבה יותר קל לשאול שאלות בפייסבוק ולראות אשכרה את ה"יוסי יד 50" שאתה מקבל ממנו את התשובה ולא פרופיל פקטיבי עם תמונה של טנק. הפורום הזה, כדי לשרוד, צריך להיות עמוד הטווח לקבוצת האנדרגראונד של עולם חדרי הכושר. הוא צריך לתמוך בגבריות, ברגליים שעירות, ובפגיעה מילולית כבדה במתאמן שחושב שהוא יודע להרים, אבל מרים כמו גוש חרא (כמובן לא פגיעה במתאמן שבא במטרה ללמוד ומבקש את הביקורת להתקדמות אישית). סה"כ, לדעתי האישית הדרך היחידה של הפורום הזה להמשיך להתקיים ולשמר לפחות את גודלו הקיים היא להפוך אותו לפורום שמתרכז בעיקר בליפטרים.
זאת לא אשמת אלכס, זאת לא אשמת מתי וזאת לא אשמת אף אחד אחר כאן שהפורום מאבד גולשים. העולם מתקדם ופורומים אינטרנטיים הופכים לפחות ופחות פופולריים לעומת אתרים כמו פייסבוק/אינסטגרם למיניהם.
אני מקווה שבמידה ובמהלך החודשים הקרובים לא תהיה עליה ניכרת בכמות הגולשים בפורום ההנהלה תחזור בה.
הבעיה שלך היא שאתה חושב שהפורום מאבד גולשים. זה שכמה גולשים עזבו/הועזבו לא אומר שהפורום מאבד גולשים. להפך.

הבעיה שלך היא שאתה חושב שהפורום מאבד גולשים. זה שכמה גולשים עזבו/הועזבו לא אומר שהפורום מאבד גולשים. להפך.
אני הבנתי שהסיבה לכל המהפכות בזמן האחרון היא כי ההנהלה לחוצה שהפורום מאבד גולשים.

אני הבנתי שהסיבה לכל המהפכות בזמן האחרון היא כי ההנהלה לחוצה שהפורום מאבד גולשים.
אני לא חושב שהבנת נכון. הפורום אולי מאבד גולשים פוטנציאלים שלא מתחברים לקליקה של בואו נשתמט מהצבא בשביל להרים ברזלים . זה כן, ואני מקווה שזה ישתפר.

הסיבה לכל המהפכות היא שכמה גולשים בודדים כעסו שחוקי הפורום אשכרה התחילו להיאכף.

מעולם לא הייתה מגמה של איבוד גולשים.
אני לא חושב שהבנת נכון. הפורום אולי מאבד גולשים פוטנציאלים שלא מתחברים לקליקה של בואו נשתמט מהצבא בשביל להרים ברזלים . זה כן, ואני מקווה שזה ישתפר

אני הבנתי שיש גסיסה של הפורם, ומשה בעצמו רשם את זה. אני הבנתי מזה שיש פחות גולשים והגולשים החדשים שמגיעים כביכול לא מתחברים "לרוח הפורם" ולכן יאנו עשו ריענון והשרשור הזה בכלל נפתח.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית