הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקי פורום 3

מצב
השרשור נעול
תמשיך לקרא, ביקשתי ממך לשמור על רמת דיבור סבירה מילה אוננות בא כדוגמא. איפה לעזעזל אמרתי שזאת מילה גבה? אתה רואה אתה לא קורא עד הסוף. עוד הפעם , מארס, רשם שיש שיטות אימון שונות וכנראה שיש שיטות ש לדוגמא לך יראו מוקיוניות אבל הם קיימות.
לעניין מתקפה, הגזמת לחלוטין.
אני אמרתי משהו אחד ופתאום החלטת שאני יהיר וטיפש, זו מתקפה.
רמת דיבור סבירה זה הרבה דברים, וכן, גם מילה שהתקשרת איכשהו לאיברי מין זה בתחום הזה
אין שום בעיה עם שפה גסה, אך פעם לא אמרנו שיש, הבעיה נובעת מחוסר תרבות דיון, אם מישהו מדבר גס אבל שומר על תרבות דיון אז זה בסדר גמור
ולהיכנס עכשיו לפרשנות מה הוא אמר זה מיותר לדעתי, הוא יסביר אם הוא רוצה, אבל מה שאני אמרתי זה שלא כל שיטת אימון היא לגיטימית, במיוחד אם היא נסיבתית לחלוטין, ומבוססת נטו על ההצלחה של משתמש אחד בחומרים

אני באמת מנסה להבין מה יהיר בזה
למה שמישהו שלוקח חומרים ובטוח בגלל זה שכל שטות שהוא עושה היא אמת אוניברסלית כי לו זה עובד צריך לתת עצה למישהו?
מה לגבי עניין שימוש בחומרים?
אתה מרשה למי שמשתמש לתת עצות לטבעיים?
אני אמרתי משהו אחד ופתאום החלטת שאני יהיר וטיפש, זו מתקפה.
רמת דיבור סבירה זה הרבה דברים, וכן, גם מילה שהתקשרת איכשהו לאיברי מין זה בתחום הזה
אין שום בעיה עם שפה גסה, אך פעם לא אמרנו שיש, הבעיה נובעת מחוסר תרבות דיון, אם מישהו מדבר גס אבל שומר על תרבות דיון אז זה בסדר גמור
ולהיכנס עכשיו לפרשנות מה הוא אמר זה מיותר לדעתי, הוא יסביר אם הוא רוצה, אבל מה שאני אמרתי זה שלא כל שיטת אימון היא לגיטימית, במיוחד אם היא נסיבתית לחלוטין, ומבוססת נטו על ההצלחה של משתמש אחד בחומרים
טיפש? איבר מין ?
אתה בסדר ?
מאיפה זה?

מה לגבי עניין שימוש בחומרים?
אתה מרשה למי שמשתמש לתת עצות לטבעיים?
כן, במידה ומה שהוא אומר מבוסס על עובדות אמיתיות, ולא על "עחי לי זה עבד"

אתה בכלל קורא מה אנשים כותבים או חלוקת קשב וריכוז מספיקה רק למילה אחד במשפט?

אוננות עושה משהו אחר שאני לא מודע אליו?

הפסקת להיות ברור לחלוטין.
אנחנו דיברנו על מה אוננות עושה?
דיברנו על זה שאתה טיפש?
לא זכור לי שום דבר מזה.

בחלוף 145 הודעות החלטתי לקפוץ לקלחת.
הצטרפתי לפורום ב 2012 די מהר אפשר היה להבין כי רמת הדיונים היא גבוהה עם מעט מאוד נפנופי ידיים.
כמו ש @PowerLifting כתב מה שהרג את הפורומים לדוגמא של "תפוז" זה הפייסבוק ובמידה רבה גם קבוצות הוואטסאפ. יחד עם זאת לפורום יש יתרונות רבים שמאפשרים דיונים ארוכים יותר עם אפשרויות חיפוש טובות יותר.
לאורך השנים הגיעו והלכו הרבה אנשים בעלי ידע רב, חלקם עדיין כאן אבל פעילים פחות.
בשלוף אני יכול לחשוב על פסיכו, במבה מתוקה, ויבריל, דני שובבני, מרטין, shum klum, רן moo,אופק, אביב, pala,אליק והרוסיה הלוהטת ובטח שכחתי עוד לא מעט שכולם היו בעלי ידע רב.
במקביל הגיעו חדשים ולכל אחד יש משהו אחר לתרום
אני באופן אישי חושב שהשינויים הם לטובה וגם אם יש חריקות זה נובע מהתחלה קשה.

כמשתמשים הפורום לא "דורש" מאיתנו כלום אבל יכול לתרום לנו המון, לכן מאוד חבל לי על מלחמות האגו של הימים האחרונים.

חג שמח!

כל יום בהנהלה תשובות שלך נהיות יהירות וחסרות טקט.
אתה אומר חד משמעית שדעה של בילדרים לא לגיטימית לטבעיים
אתה מבין שכשהוא מצטט את התגובה של mars הוא מתכוון לתוכן של הציטוט? לא יודע מה איתך אבל לי זה היה ברור שהוא התכוון ל:
בילדרים באולימפיה שגם עושים סקוואט ודדליפט בסמיתמשין,

תגובה של בנאדם שקורא הכל מהצד:
בתור אחד שגם נכנס לFXP וגם נמצא בקבוצות בפייסבוק (גם בקבוצה של קילוגרם/לבס וגם בקבוצה של דני), הפורום פה הוא מקום הרבה הרבה יותר טוב, הטענה של המנהלים ש"צריכים למשוך משתמשים חדשים" היא נכונה והמחשבה טובה, אבל אני לא יודע אם לקחתם בחשבון שמשיכת משתמשים חדשים יכולה לגרום לירידה רצינית ברמה, אתם ראיתם מה הולך בFXP ? עשרות אשכולות של שאלות "האם התפריט טוב" "curls במוט W או מוט אולימפי" וכו', זה מה שאתם רוצים שיהיה גם פה ? כי זה מה שיקרה.
בתור משתמש די חדש, לי אישית אין שום בעיה עם ביקורת גם אם היא נשמעת קצת פוגעת, ביקורת לא אמורה להיות תמיד נחמדה, לפעמים זה יפגע ואנשים צריכים ללמוד לקבל ביקורת. טרולינג ? זה קורה בכל מקום, והטרלות לא יהרגו אנשים, להפך, זה מוסיף עניין לאשכולות ולדיונים.
בלי קשר אמרתי גם שאני גולש בFXP, אני שוב פעם אציע לכם להיכנס שם ולראות מה הולך שם, ההטרלות שם עברו את גבול הטעם הטוב וזה כבר לא מצחיק, שם זה באמת בית זונות, לא פה

בסופו של דבר, כיף להיכנס למקום הזה, יש לפורום גוון מאוד מיוחד ומושך, ונכון לא כולם מתחברים לזה, וזה לא אמור להיות ככה, תפסיקו לנסות לגרום לכולם להתחבר לפורום ולכל מה שהולך פה כי זה לא ייקרה, אני אישית מתחבר מאוד למה ש @Tank אמר ואיך שהוא הגדיר את הפורום ("צריך לתמוך בגבריות, ברגליים שעירות, ובפגיעה מילולית כבדה במתאמן שחושב שהוא יודע להרים......")

חג שמח

תגובה של בנאדם שקורא הכל מהצד:
בתור אחד שגם נכנס לFXP וגם נמצא בקבוצות בפייסבוק (גם בקבוצה של קילוגרם/לבס וגם בקבוצה של דני), הפורום פה הוא מקום הרבה הרבה יותר טוב, הטענה של המנהלים ש"צריכים למשוך משתמשים חדשים" היא נכונה והמחשבה טובה, אבל אני לא יודע אם לקחתם בחשבון שמשיכת משתמשים חדשים יכולה לגרום לירידה רצינית ברמה, אתם ראיתם מה הולך בFXP ? עשרות אשכולות של שאלות "האם התפריט טוב" "curls במוט W או מוט אולימפי" וכו', זה מה שאתם רוצים שיהיה גם פה ? כי זה מה שיקרה.
בתור משתמש די חדש, לי אישית אין שום בעיה עם ביקורת גם אם היא נשמעת קצת פוגעת, ביקורת לא אמורה להיות תמיד נחמדה, לפעמים זה יפגע ואנשים צריכים ללמוד לקבל ביקורת. טרולינג ? זה קורה בכל מקום, והטרלות לא יהרגו אנשים, להפך, זה מוסיף עניין לאשכולות ולדיונים.
בלי קשר אמרתי גם שאני גולש בFXP, אני שוב פעם אציע לכם להיכנס שם ולראות מה הולך שם, ההטרלות שם עברו את גבול הטעם הטוב וזה כבר לא מצחיק, שם זה באמת בית זונות, לא פה

בסופו של דבר, כיף להיכנס למקום הזה, יש לפורום גוון מאוד מיוחד ומושך, ונכון לא כולם מתחברים לזה, וזה לא אמור להיות ככה, תפסיקו לנסות לגרום לכולם להתחבר לפורום ולכל מה שהולך פה כי זה לא ייקרה, אני אישית מתחבר מאוד למה ש @Tank אמר ואיך שהוא הגדיר את הפורום ("צריך לתמוך בגבריות, ברגליים שעירות, ובפגיעה מילולית כבדה במתאמן שחושב שהוא יודע להרים......")

חג שמח

זה בדיוק מה שהיה פה לפני שהחליטו להעלות את "דרישות הסף" מהמשתמשים.

אם מישהו טען טענה כלשהי, הוא היה חייב להוכיח אותה, אחרת חייו בפורום היו קצרים. זה בלי להזכיר את הסינון המהיר של "ילדי FXP", שם אין סינון והכמות היא על חשבון האיכות.

אולי נוריד את החובות לראק (הזכויות שמורות ל @moo) ? ככה כולם יוכלו לטעון שהם מרימים משקלים בלי חובת ההוכחה והפורום גם יהיה "חזק יותר".

זה בדיוק מה שהיה פה לפני שהחליטו להעלות את "דרישות הסף" מהמשתמשים.

אם מישהו טען טענה כלשהי, הוא היה חייב להוכיח אותה, אחרת חייו בפורום היו קצרים. זה בלי להזכיר את הסינון המהיר של "ילדי FXP", שם אין סינון והכמות היא על חשבון האיכות.

אולי נוריד את החובות לראק (הזכויות שמורות ל @moo) ? ככה כולם יוכלו לטעון שהם מרימים משקלים בלי חובת ההוכחה והפורום גם יהיה "חזק יותר".
זה עדיין בתוקף.
אין לנו סבלנות לטועני ברו סיינס, ואם מישהו טוען משהו שהוא לא יכול להוכיח שיוסיף שזאת דעתו או שיטרח לציין שאין לזה ביסוס.
המנטליות היא אותה מנטליות,
גם לגביי ילדי FXP.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית