הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה זה נכון שהגוף לא יכול לספוג יותר מ30 גרם חלבון

• פותח/ת השרשור shanarh
  • פורסם בתאריך
אז לאן בעצם נספג החלבון?
לפי מה שאני מבין, רק התמורה בעצם היא זו שחשובה (בהנחה שהמטרה היא בניית שריר כמובן), לא?

חלקו מתפרק לגלוקוז לדוגמא או משתמש לתהליכים אחרים שצורכים חלבון.
כן התמורה חשובה אבל הדיון והשאלה הראשית הייתה על ספיגה אז התייחסתי לספיגה

אז לאן בעצם נספג החלבון?
לפי מה שאני מבין, רק התמורה בעצם היא זו שחשובה (בהנחה שהמטרה היא בניית שריר כמובן), לא?

חלקו מתפרק לגלוקוז לדוגמא או משתמש לתהליכים אחרים שצורכים חלבון.
כן התמורה חשובה אבל הדיון והשאלה הראשית הייתה על ספיגה אז התייחסתי לספיגה

אז לאן בעצם נספג החלבון?
הגוף משתמש כמעט לכל דבר שדורש בנייה בחלבון, ההבדל נמצא בכמה ממנו מפעיל תהליכים של בניית שריר.
אתה כן תצטרך כמות חלבון גדולה (2 גרם לקילו) גם בשביל לתת טריגר לבניית שלא, וגם כדי לאפשר לגוף לפעול כמו שצריך

הגוף משתמש כמעט לכל דבר שדורש בנייה בחלבון, ההבדל נמצא בכמה ממנו מפעיל תהליכים של בניית שריר.
אתה כן תצטרך כמות חלבון גדולה (2 גרם לקילו) גם בשביל לתת טריגר לבניית שלא, וגם כדי לאפשר לגוף לפעול כמו שצריך
שאלה נוספת - אם אני אוכל עם השייק משהו נוסף (למשל מוסיף אותו לדייסה של שיבולת שועל), התמורה תהיה גדולה יותר כי הספיגה יותר איטית?

תודה:)

שאלה נוספת - אם אני אוכל עם השייק משהו נוסף (למשל מוסיף אותו לדייסה של שיבולת שועל), התמורה תהיה גדולה יותר כי הספיגה יותר איטית?

תודה:)
אולי זה יעכב במעט, אבל לא הבדל גדול במיוחד
אתה צריך חלבון מורכב יותר בשביל שיהיה הבדל משמעותי

Back
למעלה תחתית