Resource icon

לוג אימונים של מדריך מתוסכל לשעבר והייטקיסט בהווה

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-15/8/21
AQUANGEL עדכן/ה את הלוג ״לוג לימודים של מדריך מתוסכל״:

עדכון לוג: 27/05/18

הרבה זמן לא עדכנתי
כי קצת איבדתי מוטיבציה להתאמן, עסוק מאוס ויש לי כאבים מציקים באזור הישבן מפרק הירך כנראה מעומס או אולי בגלל המדרסים
קניתי ציוד הביתה (פלטות במפרים מ1.25 עד 25) בנוסף לציוד שהיה בבניין
יש עכשיו מוט ומשקל כולל שמגיעים ביחד ל200 וקצת קג
נשאר לקנות כלוב כי אני לא מצליח להעמיס מוט על המקבילים בצורה בטוחה

לאימון עצמו
דדליפט 120 ל5 5 10 אירובי
ואז מכרעים עם 20 קג מעל הראש 2×20 עוד אירובי
בנץ 5×4×84 ועוד 10×75
מתח ל5 ובנט אובר 10×50 ל4 סטים
ואז מייק החליט להתנקם בי כי שכנעתי אותו לטעום עוגיה שהכנתי והוא מנסה לחטב או להמנע מפחחמות וואטאבר
אז חתירה במכונה 500 מטר וקרלז ל15 עם 10
3 סטים של זה
הכי הרבה אירובי שעשיתי בשנה האחרונה
מסקנה - לא לתת למייק עוגיות! או שכן אם אני בעצמי מנסה לחטב בתאוריה 😅

קרא את שאר עדכון הלוג...

דיאטת 'תן-למייק-עוגיה'!

הלהיט שכבש אפילו את היוצרים של דיאטת 'אתה-חייב-לאכול-מלפפון-לפני-כל-פעם-שאתה-מכניס-איזה_משהו-לפה-(אז-בהצלחה-לך-לאכול-200-מלפפונים-ביום-יא-פאקין'-שמן)'!

עדכון לוג: 27/06/18

טוב אז בעידודו של ה @Tank אנסה לחזור לעדכן קצת יותר, אני מתחיל לחזור לעצמי, לא זוכר מה עדכנתי כבר פעם אחרונה.

אז ככה:
הכאבים בירך כנראה באמת מושפעים מהמדרסים, אני שם לב עכשיו אחרי שיש לי מדרסים חדשים שהם (הכאבים) צצים בעיקר כשאני הולך הרבה בלי מדרסים (קשה למצוא נעליים יפות שאפשר לדחוף בהן מדרסים)

לגבי האימונים עצמם, יוצא שאני משלב אימונים אצל מייק, בבית וגם בעבודה (בלית ברירה)
אתמול הייתי צריך לעשות שם בנץ', כי כרגע אין לי ספוטר בבית (וגם כשיש הוא מעצבן אותי)
אז היה באופן מאוד מפתיע 5*5*90 (חזרה אחרונה עלתה לאט והספוטר מיהר מידי לעזור)
למה מפתיע? כי אימון קודם שהיה בו בנץ' עשיתי 5 5 7 עם 87.5 וזה היה קשה
אחרי זה הייתי חזיר והוספתי נפח עם דאמבלים 10*3*30

היום:
דדליפט כבד ראשון בחדר כושר בבית (בניין) 5 5 5 10 עם 135, בדיוק אחרי הסט האחרון הגיע השכן מקומה ראשונה להתלונן, תזמון טוב (כל זה נמשך 20 דק' עם 5 דקות מנוחה בין לבין).
אחרי זה באתי לעשות פרס והתבאסתי שזה אחרי דדליפט, אבל לפני סט עבודה ראשון נזכרתי שאתמול עשיתי בנץ' 😅

אז מתח 8*3
וקרלז 15 ק"ג ל15 חזרות לפאמפ ועליתי הביתה

דברים מעניינים:
- שלחו אלי מתאמנת שרוצה אימון אישי, אחרי שהבנתי שהיא רוצה את זה בשביל לרדת במשקל בחמישה שבועות בלי יעוץ תזונתי שלחתי אותה לחפש מדריך אחר

- אני בקושי עובד כבר כי אין זמן ותקופת מבחנים ונמאס מהמקום הזה, אבל יצא לי לאחרונה לראות איזה ילד עושה דדליפט בסגנון חתול מפוחד, אז באתי אליו עם הצגה של מדריך סתום ועצבני של
"מה אתה עושה?"
"למה אתה עושה את זה?"
"אתה יודע איך זה נראה?"
"כמו חתול מפוחד!!"
ואז אחרי שהוא אמר שלמד מסרטונים שלחתי אותו לראות את אלן וריפטו ביוטיוב ואמרתי לו שיצלם את עצמו ויראה אם זה כמו בסרטון, מחכה לראות אותו שוב.

- מסתבר שאם עובדים רק משמרת אחת בשבוע אי אפשר להתאמן במכון, לא שזה מטריד אותי כשיש לי 200 ק"ג בבית, רק שחסר לי כלוב ואז לא נוח לעשות סקוואט על מקבילים, אבל מסתדרים.

- ולסיום, שמישהו יסביר לי איך נער חנון בן 17 משיג חברה כוסית בת 19, ובאיזה קטע הוא מייבש אותי כשאני רוצה לקבוע לה הדרכה במשמרת שלא אמורים לעשות בה הדרכות (כי הוא ביקש יפה והיא שווה).

קרא את שאר עדכון הלוג...

באמת שווה קריאה. 😆😆
גם לי יוצא לראות חתולים מפוחדים פעם ב' ותמיד יש לי את החשק ללמד אותם אבל העצלות גוברת עלי.
אני חושב שמתאמן שמרים גרוע וטוען שלמד מסרטונים פשוט חסר מודעות עצמית בעניין פציעות כי עדיין לא יצא לו להפצע. יש אנשים שלא לומדים מאחרים וצריכים את הפציעות כדי באמת "להפנים" את העניין, עם כמה שזה מצער. הייתי מסביר לבחור זה שזה שהוא למד מסרטונים לא אומר כלום כי ממש לא קל לחכות את מה שקורה בסרטונים. עדיף שיטרטר מאמנים כל אימון שיסתכלו לו על הטכניקה מאשר שיסכן את עצמו בפציעה. אם רק הם היו מבינים...

בכל מקרה, תרגיש טוב ובהצלחה בתקופת מבחנים!

באמת שווה קריאה. 😆😆
גם לי יוצא לראות חתולים מפוחדים פעם ב' ותמיד יש לי את החשק ללמד אותם אבל העצלות גוברת עלי.
אני חושב שמתאמן שמרים גרוע וטוען שלמד מסרטונים פשוט חסר מודעות עצמית בעניין פציעות כי עדיין לא יצא לו להפצע. יש אנשים שלא לומדים מאחרים וצריכים את הפציעות כדי באמת "להפנים" את העניין, עם כמה שזה מצער. הייתי מסביר לבחור זה שזה שהוא למד מסרטונים לא אומר כלום כי ממש לא קל לחכות את מה שקורה בסרטונים. עדיף שיטרטר מאמנים כל אימון שיסתכלו לו על הטכניקה מאשר שיסכן את עצמו בפציעה. אם רק הם היו מבינים...

בכל מקרה, תרגיש טוב ובהצלחה בתקופת מבחנים!
פעם הבאה שאראה אותו אני מקווה שיהיה לי זמן גם לתת לו עצות ספציפיות ולראות אותו מיישם אותן.
לגבי המבחנים, תודה! בשלישי היא האחרון, בראשון מתחיל סמסטר קיץ...
ואני מאוד אוהב לראות חתולים מפוחדים כי זה מכניס לי עניין למקצוע.

מי זאת המתאמנת החיה בסרט הזאת שרוצה לרדת במשקל ב-5 שבועות בלי יעוץ תזונתי ? איך הגיבה כששלחת אותה לדרכה ?

כנראה שהילד הזה לא למד כלום והוא לא ממש הבין מה לעשות אם מה שאתה מתאר יצא לו כל כך רע.

תגיד לילד חרא הזה שאם הוא לא סגור על עצמו בנוגע לאימונים לחברה שלו - אז לא חייב. העניין שחברה שלו צריכה לרצות את זה בשביל עצמה יותר ממנו. אם היא לא עושה זאת ועם הילד אתה צריך לרדוף אחריו אז "תפרדו כידידים".

מי זאת המתאמנת החיה בסרט הזאת שרוצה לרדת במשקל ב-5 שבועות בלי יעוץ תזונתי ? איך הגיבה כששלחת אותה לדרכה ?
היא עורכת דין בשנות ה50 לחייה, גם אחרי שהסברתי לה שאני לא יכול להתחייב לה על שינוי כזה היא ניסתה להתעקש על אימונים, אבל אז היא הבינה שהלו"ז שלי מאוד צפוף והתיאשה
היא היתה ממש אנטי ייעוץ תזונתי, לך תבין
כנראה שהילד הזה לא למד כלום והוא לא ממש הבין מה לעשות אם מה שאתה מתאר יצא לו כל כך רע.
האמת שאני חושב שהבעיה העיקרית שלו זה שהוא מתאמן מתחיל ומנסה לעשות דדליפט ל3-4 סטים של 6-8 חזרות
וזה שהוא כנראה לא מבין את המנח של הגב עדיין
אמרתי לו גם שירד לסט אחד של 5 חזרות
אולי הסופ"ש אני אראה אותו ואראה מה המצב עם זה
תגיד לילד חרא הזה שאם הוא לא סגור על עצמו בנוגע לאימונים לחברה שלו - אז לא חייב. העניין שחברה שלו צריכה לרצות את זה בשביל עצמה יותר ממנו. אם היא לא עושה זאת ועם הילד אתה צריך לרדוף אחריו אז "תפרדו כידידים".
זה היה בהומור, אז לא לקחתי את זה קשה, ציינתי את זה יותר בשביל התוכן לעדכון.

היא עורכת דין בשנות ה50 לחייה, גם אחרי שהסברתי לה שאני לא יכול להתחייב לה על שינוי כזה היא ניסתה להתעקש על אימונים, אבל אז היא הבינה שהלו"ז שלי מאוד צפוף והתיאשה
היא היתה ממש אנטי ייעוץ תזונתי, לך תבין

מניח שהסברת לה שלתזונה יש אחוז מאוד ניכר על מנת להוריד במשקל, מה היא ענתה ?

אי אפשר להתחייב להורדה במשקל בין אם קטנה או גדולה בתקופת זמן כל כך קצרה. לא מקנא במאמן שאכן יקח את העבודה הזאת.

מניח שהסברת לה שלתזונה יש אחוז מאוד ניכר על מנת להוריד במשקל, מה היא ענתה ?

אי אפשר להתחייב להורדה במשקל בין אם קטנה או גדולה בתקופת זמן כל כך קצרה. לא מקנא במאמן שאכן יקח את העבודה הזאת.
התחילה לספר לי סיפורים שהיא לא רוצה לרדת במשקל אלא להתחטב ולרדת בהיקפים, אין לי כוח לאנשים כאלו.

עדכון לוג: 29/06/18

אימון לפני משמרת
אחרי לילה של פחות מ6 שעות שינה כשאתמול היו לי שוב כאבים באזור הגלוטס (ועמדתי 4 שעות בערך בסדנאת קינוחים הורוד)
סקוואט 5×3×110 ועוד 115 ל3
פרס 6×4×57.5
מתח 30 חזרות
וסיימתי את האימון עם תחושה נוראית של חולשה ובחילה שנמשכה חצי שעה במהלכה ישבתי בדלפק וסבלתי עד שביקשתי ממדריך שיחליף אותי, הלכתי לשירותים, ודפקתי את אחד החרבונים היותר טובים שהיו לי בחיים.
איך זה עזר? אני לא יודע חחחח אבל וואלה אני מרגיש הרבה יותר טוב אחרי החרבון הזה

וכרגיל אני מתאמן, עושה סקוואטים בכלוב, עם המוט 110 קג, על הכלוב מגבת, על הרצפה עוד 2 פלטות של 2.5 בהתאמה מכל צד ובכל זאת אנשים מוצאים לנכון לנסות לקחת לי משקל (אחד ניסה ישר מהמוט ואחר ניסה מהרצפה)
נו מה אתם סתומים?

קרא את שאר עדכון הלוג...

- מסתבר שאם עובדים רק משמרת אחת בשבוע אי אפשר להתאמן במכון, לא שזה מטריד אותי כשיש לי 200 ק"ג בבית, רק שחסר לי כלוב ואז לא נוח לעשות סקוואט על מקבילים, אבל מסתדרים.
דיי עפים על עצמם, זאת עבודה לא מתגלמת גם ככה, הם רוצים לתת עוד סיבה למאמנים לעזוב את המקצוע?

אתה חושב שזה תקין שמאמן במשמרת יתאמן בזמן משמרת?
לפי מה שאני הבנתי הוא התכוון שבגלל שהוא נותן רק משמרת אחת בשבוע לא נותנים לו להתאמן במכון בכלל , בלי שום קשר לאם הוא מתאמן בזמן משמרת או לא

לפי מה שאני הבנתי הוא התכוון שבגלל שהוא נותן רק משמרת אחת בשבוע לא נותנים לו להתאמן במכון בכלל , בלי שום קשר לאם הוא מתאמן בזמן משמרת או לא
הבנת נכון
למרות שאני בשלב שאני כל כך זורק זין ומתאמן גם במשמרות בקטנה אם צריך להשלים

ראיתי 2 נערים עושים היום דדליפט באמצע המשמרת 🤯

עדכון לוג: 03/07/18

עוד אימון בבניין (לא יכול להתאמן במכון כי אני עושה רק משמרת אחת השבוע)
דדליפט 5*3*140 ולקינוח עוד 10*140 היה קשוח, האחיזה שלי מתה
מכרעים 20*2*40
בנץ' 5*5*92.5 היה קשה בגלל שהייתי עייף מהדדליפט אבל עלה כמו שצריך, מת לחזור כבר ל100 וכמו שחשבתי אימון קודם, הספוטר סתם עזר בחזרה האחרונה
קצת מתח ויד קדמית

היום השכנים לא התלוננו על הדדליפט (כי זה היה ב1130 בערך והם כנראה לא היו בבית)
אה ואח שלי עבר רענון על איך לשמור בבנץ'

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית