- פותח/ת השרשור
בתקופת הסגר הזמנתי 8 קג ממרח לוטוס ו10 קג שוקולד (מריר, לבן, רובי וחמאת קקאו)גם יפה גם אופה?
מסקרן
כמו מה?
חבל שלא תזמנתי את זה לתקופת מסה
כמו הנד סטנד פוש אפש, פרונט לבר, פלאנצ'
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתקופת הסגר הזמנתי 8 קג ממרח לוטוס ו10 קג שוקולד (מריר, לבן, רובי וחמאת קקאו)גם יפה גם אופה?
מסקרן
כמו מה?
הלוואי עלייהנד סטנד פוש אפש
שמע אלו תחביבים של זיין אז הגיונייש לי לא מעט שאיפות מבחינת האימונים, אבל לא יכול באמת להתקדם במצב הנוכחי שבו אין לי זמן אליהם
קשה לתחזק עבודה, לימודים, זוגיות ו3 תחביבים (בישול, ריקודים ואימונים)
ומאז שהפסקתי להתאמן עם מייק הבישול והריקודים תפסו מקום גדול יותר בחיים שלי מהאימונים כי אלו פעילויות יותר חברתיות ויותר מהנות
בגדול השאיפות הן:
סקוואט - פי 2 משקל גוף לחזרות, סינגל 200
דדליפט - סינגל או אפילו חזרות עם 250
פרס - 100 סינגל
חוץ מזה יש כל מיני הישגים בתחום הג'ימנסטיקס שמפתים אותי אבל הם בעדיפות משנית
סקוואט 5*3*110
אתם מכירים את התחושה הזו שאתם צריכים להוריד כבדה אבל לא הולך? וואלה לא כיף לעשות סקוואט עם חגורה והתחושה הזו
בנץ 5*3*75
מתח בנוהל
מזרז אחרי, לא לפניסקוואט לא מזרז הליכים?
שו נוהל?כמה סטים/חזרות ? (שואל בשביל חבר)
קפאין עובד לי טובלפני
מקנא115*2
תנסה ריטלין/קונצרטה, לא מבין מה זה עוזר לי להיות מרוכז כשאני כל היום יושב בשירותיםקפאין עובד לי טוב
מקנא1
(תקוע על 8 חזרות)
לוקח מדי פעם ללימודיםריטלין
התכנון בגדול זה
סקוואט 5*3*112.5
פרס 5*3*50
מתח מה שיוצא אני מרוצה
ואולי גם מקבילים כנל
אני קצת חושש לגבי הסקוואט כי הלכתי מלא הבוקר ואתמול בערב ולא ישנתי טוב והרגליים שלי אשכרה עייפות מזה, וגם באתי במנטליות של 110 ואז גיליתי כשבאתי לעדכן את הגרף שזה 112.5, זניח אבל מעיק
ואם כבר מעלה את זה, מתכנן לעבור על החברה לב"ש, היא לומדת שם, אני עובד פעמיים - שלוש בשבוע מהמרכז, ושאר הזמן מהבית, החברים כמובן מהמרכז
מתלבטים אם לעבור כי קורונה וזה ולא בטוח כמה היא תצטרך להגיע לאוניברסיטה (היא בוודאות תצטרך להגיע, השאלה זה כמה ימים)
מה דעתכם?
אנחנו מנסים לבדוק, אבל האוניברסיטה שמה ז אחד גדול על כל הסטודנטיםיש אופציה של לדעת כמה פעמים היא תצטרך להגיע לאונ' לפני שאתה עובר ?
אם זה כמה ימים אז תמתין לדעתיאנחנו מנסים לבדוק, אבל האוניברסיטה שמה ז אחד גדול על כל הסטודנטים
אז ויתרתי על אימון אתמול, זה היה שילוב של מחסור בזמן, כל הפעילויות שלי בסופ״ש חרגו מהזמנים שלי וזה הצטבר לזה שלא היה לי את הזמן שתכננתי לתת לאימון
מעבר לזה, אני מרגיש קצת שבור, זו אותה תחושה שהיתה לי גם באימון הקודם, אולי אפילו קצת החמיר מאז, למרות שישנתי יותר ואכלתי מספיק
זה מסתכם בתחושת תשישות כללית, היום גם היה כאב ראש, מיום חמישי כבר כואב לי באזור של קוואדס שמאל מעל הברך ובאופן כללי רגל שמאל מציקה, היום גם הידיים מציקות לי, אבל אולי זה כי אני טוחן עבודה על המחשב
הצד החיובי מהסופ״ש הזה - אירחתי אתמול בצהריים 10 חברים, פירקנו 10 פיצות (אני הכנתי), יצא אש
ועשיתי ניסיוי והגעתי למסקנה שאכן הבצק של הפיצה אכן יותר טוב ככה שהוא יותר ישן (היה מיום שני במקרר)
נשאר בצק לעוד 4 פיצות, נראה איך הוא יהיה ברביעי
לצערי תנור ביתי, יום יבוא ויהיה לי תנור מיוחד או עדיף אפילו טאבוןמה נקרא 'בצק מיושן' (אמיתי לגמרי,הייתי מכין בפיצרייה שכונתית)
תהיה אח ותזמין שמן כמוני,מנומס ותמיד מסיים מהצלחת
אגב,זה בתנור מיוחד או רגיל ביתי?
ולגבי אימונים,תתעודד
זה קרה לי גם השבוע
הכל עובר חביבי (בסופו של דבר)
טאבון עדיףתנור מיוחד או עדיף אפילו טאבון
טוב אז לצערי גם היום אין אימון, ההרגשה הלא טובה שהיתה לי זה וירוס כלשהו (לא קורונה), שכנראה יקח לו קצת יותר זמן לעבור
לפחות יצאו לי מזה שני ימי מחלה (אולי הייתי צריך לסחוט 3 ימים)
כל הז׳
תודה, בינתיים הופיעו לי עוד תסמינים, העלו לי את המינון של התרופה פי איזה 3-4 ונראה שמבין 2 האפשרויות של הוירוסים זו האפשרות הגרועה יותרבריאות חביבי
תחזור מזה חזק יותר