עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חגורת גב אתה יכול לקנות או מחו"ל באתרים שהם המייצאים הבלעדיים, טיטאן ישראל או @שוהם. שהבנתי שכמה חבר'ה שקנו ממנו חגורות אמרו שהוא מכין חגורות ברמה גבוהה.
נעליים יש לך אפשרות לקנות של אדידס ואם יש לך כרטיס "חבר" תוכל גם לקבל הנחה, יש לך אפשרות נעליים מחו"ל של מותג סאבו שיצא לך זול משמעותית מרוב הנעליים.
לגבי החגורה כמו ש- @oz25 אמר
לגבי הנעליים, יש לך גם את מה שהוא אמר, וגם בסאל ספורט יש אחלה נעליים במחירים ממש לא רעים
אם זה המצב יכול להיות ש-RDX באמת יתאים לך יותרלצערי אין לי אפשרות כספית לקנות חגורה ברמה שמוכרים בטיטאן ישראל או ברמה ששוהם מייצר (גם לא צורך, אני מתאמן די מתחיל בתחום וגם בקרוב אעזוב לתקופה ארוכה מסיבות צה"ל), כבר בדקתי את האופציות האלו כשחיפשתי באינטרנט אחר מקום לרכוש את הציוד. כנראה שאזמין rdx פשוטה מebay וזהו...
לגבי הנעליים אבדוק את מה שהצעתם.
תודה רבה על התשובה!
זה לאציוד נורמלי לפאוורליפטינג
rdx פשוטה מebay
אתה לא צריך חגורה,לצערי אין לי אפשרות כספית לקנות חגורה ברמה שמוכרים בטיטאן ישראל או ברמה ששוהם מייצר (גם לא צורך, אני מתאמן די מתחיל בתחום וגם בקרוב אעזוב לתקופה ארוכה מסיבות צה"ל), כבר בדקתי את האופציות האלו כשחיפשתי באינטרנט אחר מקום לרכוש את הציוד. כנראה שאזמין rdx פשוטה מebay וזהו...
לגבי הנעליים אבדוק את מה שהצעתם.
תודה רבה על התשובה!
אם אתה מתאמן מתחיל ובקרוב עוזב את זה אז בשביל מה ההשקעה? מה אתה עושה שאתה רוצה להשקיע בציוד? כמה אתה מרים?
אתה לא צריך חגורה,
בהצלחה!
תמונת מצב יותר כללית-זה לא
אול סטאר יתאימו להתחלה וגם לדדפליט בהמשך.תמונת מצב יותר כללית-
מתאמן כשנה בליפטינג ללא שום ציוד נלווה, המשקלים לחמישיות הם בנץ' 112.5, פרס 80, סקוואט 115, דדליפט 160 (לחיצות בפער למעלה בגלל פציעות עבר ברגל).
התחלתי לעבוד לאחרונה וחשבתי שאוכל לקנות ציוד כמו חגורה ונעליים, וזה יעזור לי להתקדם יותר בתחום. כרגע מתאמן עם נעלי ספורט בלחיצות ויחף בסקוואט ודדליפט.
אני כרגע בן 17, הגיוס שלי הוא עוד שנה+-, ולאחר השירות (וגם כמה שיתאפשר במהלכו) אעסוק בתחום גם.
מה דעתכם? לוותר על הרעיון של חגורה פשוטה ונעליים פשוטות שישרתו אותי מעכשיו עד לאחר הגיוס?
תודה רבה, נשמע הגיוני. כך אעשהאול סטאר יתאימו להתחלה וגם לדדפליט בהמשך.
חגורה תהווה הוצאה מאוד גדולה כרגע. אני חושב שתנסה להתקדם כמה שיותר ללא חגורה ואז תקנה משהו איכותי במקום לקנות RDX שתתקדם איתה חצי שנה ואז תתקדם לחגורה יותר טובה כאשר מהישנה יהיה לך קשה להיפטר (מניסיון).