הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן הארוחות

• פותח/ת השרשור Or1357
  • פורסם בתאריך

Or1357

משתמש מתחיל
72
3
נק' מוניטין:
3
72
3
שלום זה משנה באמת אם אני אוכל/שותה חלבון אחרי אימון?מספיק להגיע לכמות הנדרשת במהלך היום או שעדיף לצרוך כ30 גרם אחרי אימון? אני בדרך כלל שותה סקופ חלבון אחרי אימון ואחרי שעה בערך אוכל טונה במים/קוטג זה בסדר?

מצטרף לשאלה,אם הגעתי עד לערב עם 60 גרם חלבון ובמרווח של שעה אכלתי 2 ארוחות שבהם הגעתי ל100 גרם חלבון,בפיצול כמובן יש לזה פחות תועלת?

כמה זמן הפסקה צריך בין צריכת חלבון אחת לשנייה על מנת לספוג בצורה אידיאלית?
אין צורך בהפסקה, ניתן לצרוך גם את כל כמות החלבון היומית בארוחה אחת.
כמובן לא אם מדובר בחלבון נוזלי (אבקת חלבון), שם כן יש עניין של ספיגה ועדיף לפצל את זה.

זאת אומרת שזה בסדר שהשלמתי את הערכים שלי שזה יותר מ100 גרם חלבון סביב שעה אחת והכל נספג?

• פותח/ת השרשור
"]אין צורך בהפסקה, ניתן לצרוך גם את כל כמות החלבון היומית בארוחה אחת.
כמובן לא אם מדובר בחלבון נוזלי (אבקת חלבון), שם כן יש עניין של ספיגה ועדיף לפצל את זה.[/QUOTE]
אז לפי מה שאתה אומר, אני בעיקרון יכול לאכול על הבוקר 2 קוטג וטונה ו"להיפטר" מהחלבון כמעט על הבוקר ואין בזה בעיה?

אני זוכר אז נתקלתי במחקר שהראה תוצאות טובות יותר במעט עם חלוקה של לפחות 20-30 גרם חלבון בערך פר ארוחה, כלומר מחולק בצורה יותר שווה לאורך היום
שאני אגיע הביתה אני אחפש אותו

בכללי אין מניעה לרוץ לשתות/לאכול חלבון אחרי האימון אבל כמו שמשה רשם לדאוג לאכול חלבון ובכלל ארוחה עד ל 3 שעות בערך אחרי האימון.

בכללי אין בעיות לגבי צריכה של כל החלבון בארוחה. הראו שאין לזה השפעה כל כך מול כאלו שאכלו כמה ארוחות.

לדעתי האישית כל עוד זה לא בעיה גדולה לפזר את הארוחות אז עדיף לפזר. אם זה ממש בעיה אז אין מה לעשות וזה לא סוף העולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית