הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי בלינארית

MiraclesMan

משתמש פעיל
484
85
נק' מוניטין:
97
484
85
אני במסה כבר שנה ובאמצע סבב שני של התכנית (5X5)
אני שוקל לעשות בה שינויים קטנים
כרגע עושה :
squat
bench
deadlift
OHP
ומתח עם משקל

כרגע אני שוקל להחליף את המתח בפנדלאי רואו כדי לתת עוד קצת עבודה לכתף אחורית
ובמקום OHP לעשות אינקליין בנצ' כדי לתת עוד עבודה לחזה עליון שהוא גם ככה בפיגור רציני
וגם כדי לעבוד יותר על דגשים של הבנצ' כי יש לי איתו בעיות טכניות

כרגע עושה :
squat
bench
deadlift
OHP
ומתח עם משקל

ובמקום OHP לעשות אינקליין בנצ' כדי לתת עוד עבודה לחזה עליון שהוא גם ככה בפיגור רציני
לכל אחד מן התרגילים הללו יש יתרונות לעומת האחרים. אני חושב שאתה צריך לנסות לשלב אותם בתוך התכנית שלך בנוסף לתרגילים המרכזיים.
רק ראוי לציין שהוספת אינקליין בנץ לא יתן לך באמת חזה עליון יותר גדול ולו מהסיבה דאי אפשר לבודד חזה עליון...

כרגע עושה :
squat
bench
deadlift
OHP
ומתח עם משקל

אם תוסיף אינקליין בנצ, זה רק יעקב לך את ההתקדמות בבנצ כי מן הסתם אתה מאמן גם כתפיים ואינקליין יוסיף עוד יותר עומס ורוב הסיכויים שהכתפיים לא יתאוששו אלא אם כן לא אכפת לך לא להתקדם במשקלי עבודה בשיטה הלינארית. בכל מקרה, מניסיון, חזה עליון זה רובו תלוי בגנטיקה.

• פותח/ת השרשור
אם תוסיף אינקליין בנצ, זה רק יעקב לך את ההתקדמות בבנצ כי מן הסתם אתה מאמן גם כתפיים ואינקליין יוסיף עוד יותר עומס ורוב הסיכויים שהכתפיים לא יתאוששו אלא אם כן לא אכפת לך לא להתקדם במשקלי עבודה בשיטה הלינארית. בכל מקרה, מניסיון, חזה עליון זה רובו תלוי בגנטיקה.
לכל אחד מן התרגילים הללו יש יתרונות לעומת האחרים. אני חושב שאתה צריך לנסות לשלב אותם בתוך התכנית שלך בנוסף לתרגילים המרכזיים.
רק ראוי לציין שהוספת אינקליין בנץ לא יתן לך באמת חזה עליון יותר גדול ולו מהסיבה דאי אפשר לבודד חזה עליון...

thats sucks..
נקווה שהמצב ישתפר

תודה לשנייכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית