עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד לא יודע חחח, מה שבטוח הטכניקה השתפרה(במיוחד שלא הייתי עושה כמעט פרס) וכל דבר שתעשה בכזה תדירות ונפח בסוף המערכת העצבית תתרגל.איך זה לפרס? עובד טוב?
60.מה זה ממש חלש? מה הRM1 שלך?
השאלה אם באמת תפיק ממנה תועלת עם משקל עבודה יחסית נמוך.. בדרך כלל תוכניות כאלו ספציפיות עדיף להתחיל עם משקלים גבוהים יחסית.
מצד שני פרס הוא תרגיל שאפילו 60 קילו כבר נחשב לא רק
אני לא מביןהשאלה אם באמת תפיק ממנה תועלת עם משקל עבודה יחסית נמוך..
השאלה אם באמת תפיק ממנה תועלת עם משקל עבודה יחסית נמוך.. בדרך כלל תוכניות כאלו ספציפיות עדיף להתחיל עם משקלים גבוהים יחסית.
מי אמר שאם אני אעשה סמולוב גוניור אני לא אצליח להתקדם איתה לעוד 30 קילו? ברור שהמטרה היא התחזקות כמה שיותר ולאורך זמן אין לי מטרה של 70 קילו לפרס ללכת איתם לים אבל עדיין, זה אמור לעבוד והגוף שלי מגיב טוב לנפח (גדילה..)בעזהי"ת
כאן אתה נכנס לאזור הדיון שנפתח סביב המאמר שכתבתי אודות פריודיזציה ושלב המתאמן המתחיל.
לטענתי במאמר, עבודה בנפח גבוה, הגם שלעיתים כופה עליך התקדמות איטית יותר, מכילה בתוכה יתרונות שלא תמיד ניתן להשיגם בדרך אחרת. אם המטרה היא עוד 10 ק"ג למשקלי העבודה באוברהד פרס, ניחא. אבל אם המטרה היא 30 ק"ג קדימה, אז לאו דווקא משנה באיזו מהירות הצלחת להשיג את אותם 10 ק"ג ראשונים, לעומת אלמנטים אחרים ביכולת הגופנית - שההתמקדות בהם לאו דווקא משרתת את ההתקדמות המיידית כאן ועכשיו.
זה לא שאני מתחיל לקרוא באופן שיטתי לעבודה בנפח גבוה ובהתקדמות משקלים איטית. ממש לא. אבל בהחלט להציג לתשומת הלב שנמצא שם יותר משיקול אחד ויחידי בבחירת תכנית האימונים.
מי אמר שאם אני אעשה סמולוב גוניור אני לא אצליח להתקדם איתה לעוד 30 קילו? ברור שהמטרה היא התחזקות כמה שיותר ולאורך זמן אין לי מטרה של 70 קילו לפרס ללכת איתם לים אבל עדיין, זה אמור לעבוד והגוף שלי מגיב טוב לנפח (גדילה..)
🤣בעזהי"ת
באמת מי אמר?
😍
הרגילה.אתה עושה את התכנית הרגילה (4 אימונים בשבוע) או את הגרסה ה"נוחה" (3 אימונים בשבוע)?
אם את הרגילה - תחכה. אם את הנוחה - אז אפשר להתאמן יום אחרי.
ובתכלס תכלס, זה לא באמת כזה קריטי כי אתה גם ככה בשלב ממש מוקדם ובסבב הראשון, שכל המשקלים בכל הימים קלים, והמשקלים שלך גם ככה לא יוצרים כל כך הרבה עומס כי אתה לא בשלב הזה עדיין בכל מקרה.
כמה משתמשים יש לך?הרגילה.
טוב עשיתי היום ועלה סביר למרות שהרגשתי את העייפות.
שכחתי לזה את הסיסמא אז עשיתי חדש וביקשתי שישנו לי את הסיסמא פה רק עכשיו.כמה משתמשים יש לך?