הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בלחיצת חזה

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
שלום,

יש לי בעיה מזה זמן יחסית רב של חודש בערך שאני פשוט לא מצליח לצבע ללא עזרה יותר מ6 חזרות בספסל הלחיצה.
אני שוקל 79 ועושה 40 ק"ג כל צד המוט 20 סה"כ 100 ק"ג.
אני עושה ABC.

תגיד לי אתה דפקט????דוחק 100 קילו כשאתה שוקל 79?למה אתה שואף להגיע???אני דוחק 90 ואני שוקל 95,זה מסוכן ולא בריא,תעשה קצת יותר חזרות ופחות משקל

חחח 🖕
מצטער אם עברתי על איזשהו חוק אבל זה פשוט דרש את זה.

תגיד לי אתה דפקט????דוחק 100 קילו כשאתה שוקל 79?למה אתה שואף להגיע???אני דוחק 90 ואני שוקל 95,זה מסוכן ולא בריא,תעשה קצת יותר חזרות ופחות משקל
epicfailt.jpg

• פותח/ת השרשור
מאיפה הסקת שאני מתחיל, אני מתאמן כבר 8 חודשים.
ומה קשור לא בריא מאיפה הבאת את ההנפצה הזאת?!
הדבר היחיד שעלה לי לראש שזה אולי RM 6 שלי.

טעות שלו, אתה לא מתחיל, הוא טעה קורה.

אבל לא הייתי אומר שאתה מתאמן בינוני

אם להגדיר אותך באופן מדוייק, אתה מתאמן מתחיל שלא יודע מה ההגדרה של מתחיל.

גם אם היית מתאמן 8 שנים עדיין היית יכול להיות מתאמן מתחיל, והסבירות לכך אפילו הייתה גבוהה בגלל התוכנית שאתה עושה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי - אז אני אסביר את עצמי קצת בצורה שתהיה מובנת לכלל יותר התאמנתי במשך 8 חודשים(שחרור מהצבא במרץ08) עד שטסתי ל4 חודשים בדצמבר 08. כשחזרתי באפריל התאמנתי FBW, שבו עשיתי שינויים מדי חודש. בספטמבר עשיתי חודש AB 5-6 אימונים בשבוע, שמתי לב בתחילתה שאימון הרגליים איננו רציני מספיק לשרירים שאמורים להניע גוף שלם, ולכן החלטתי על ABC. בתחילת התכנית החדשה הייתה עלייה מהירה מאוד במשקלים. אך אט אט היה עליות איטיות. כל סט היה עד מצב בו אינני מצליח להשלים את החזרה האחרונה.
עכשיו באתי לשמוע אולי יש עצה לבצע על מנת לשפר ל42.5 בשאיפה אפילו ליותר. מה הסיכוי שזה אר אמ 6 שלי?

אוקיי - אז אני אסביר את עצמי קצת בצורה שתהיה מובנת לכלל יותר התאמנתי במשך 8 חודשים(שחרור מהצבא במרץ08) עד שטסתי ל4 חודשים בדצמבר 08. כשחזרתי באפריל התאמנתי FBW, שבו עשיתי שינויים מדי חודש. בספטמבר עשיתי חודש AB 5-6 אימונים בשבוע, שמתי לב בתחילתה שאימון הרגליים איננו רציני מספיק לשרירים שאמורים להניע גוף שלם, ולכן החלטתי על ABC. בתחילת התכנית החדשה הייתה עלייה מהירה מאוד במשקלים. אך אט אט היה עליות איטיות. כל סט היה עד מצב בו אינני מצליח להשלים את החזרה האחרונה.
עכשיו באתי לשמוע אולי יש עצה לבצע על מנת לשפר ל42.5 בשאיפה אפילו ליותר. מה הסיכוי שזה אר אמ 6 שלי?

תתאמן SS תאכל הרבה הכל יהיה בסדר:aFypqSlkBU:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית