עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד לי אתה דפקט????דוחק 100 קילו כשאתה שוקל 79?למה אתה שואף להגיע???אני דוחק 90 ואני שוקל 95,זה מסוכן ולא בריא,תעשה קצת יותר חזרות ופחות משקל
תגיד לי אתה דפקט????דוחק 100 קילו כשאתה שוקל 79?למה אתה שואף להגיע???אני דוחק 90 ואני שוקל 95,זה מסוכן ולא בריא,תעשה קצת יותר חזרות ופחות משקל
:152on:חחח אני מקווה שצחקתתגיד לי אתה דפקט????דוחק 100 קילו כשאתה שוקל 79?למה אתה שואף להגיע???אני דוחק 90 ואני שוקל 95,זה מסוכן ולא בריא,תעשה קצת יותר חזרות ופחות משקל
מאיפה הסקת שאני מתחיל, אני מתאמן כבר 8 חודשים.
ומה קשור לא בריא מאיפה הבאת את ההנפצה הזאת?!
הדבר היחיד שעלה לי לראש שזה אולי RM 6 שלי.
גם אם היית מתאמן 8 שנים עדיין היית יכול להיות מתאמן מתחיל, והסבירות לכך אפילו הייתה גבוהה בגלל התוכנית שאתה עושה.מאיפה הסקת שאני מתחיל, אני מתאמן כבר 8 חודשים.
ומה קשור לא בריא מאיפה הבאת את ההנפצה הזאת?!
הדבר היחיד שעלה לי לראש שזה אולי RM 6 שלי.
אוקיי - אז אני אסביר את עצמי קצת בצורה שתהיה מובנת לכלל יותר התאמנתי במשך 8 חודשים(שחרור מהצבא במרץ08) עד שטסתי ל4 חודשים בדצמבר 08. כשחזרתי באפריל התאמנתי FBW, שבו עשיתי שינויים מדי חודש. בספטמבר עשיתי חודש AB 5-6 אימונים בשבוע, שמתי לב בתחילתה שאימון הרגליים איננו רציני מספיק לשרירים שאמורים להניע גוף שלם, ולכן החלטתי על ABC. בתחילת התכנית החדשה הייתה עלייה מהירה מאוד במשקלים. אך אט אט היה עליות איטיות. כל סט היה עד מצב בו אינני מצליח להשלים את החזרה האחרונה.
עכשיו באתי לשמוע אולי יש עצה לבצע על מנת לשפר ל42.5 בשאיפה אפילו ליותר. מה הסיכוי שזה אר אמ 6 שלי?