הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט שבניתי למסה?

בן חנונוב

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
35
56
0
*כותרת*
RMR-2100 ככה
מתחיל SS

קבצים מצורפים

• 3.png
    3.png
    KB 93.3 · צפיות: 127
אין לא יודע...יש צורך זה חובה?אני הולך לישון ב9 10 זה מסתדר לי טוב.
או לא יודע יכול להיות שיש לי ערב וכיניתי את זה כביניים.
אם זה כל מה שאתה אוכל במהלך היום אז אין בעיה
פשוט חשבתי שיש פה עוד ארוחה שאתה לא מחשיב אותה
מה שכן נראה שרוב החלבון שלך מגיע מחלבון לא מלא (לרוב חלבון שמגיע מבשר ומוצרים מן החי), והדבר צריך להיות הפוך, שהרוב יגיע מהמקורות האלה
אולי הייתי מוסיף את זה בארוחות הביניים

• פותח/ת השרשור
אם זה כל מה שאתה אוכל במהלך היום אז אין בעיה
פשוט חשבתי שיש פה עוד ארוחה שאתה לא מחשיב אותה
מה שכן נראה שרוב החלבון שלך מגיע מחלבון לא מלא (לרוב חלבון שמגיע מבשר ומוצרים מן החי), והדבר צריך להיות הפוך, שהרוב יגיע מהמקורות האלה
אולי הייתי מוסיף את זה בארוחות הביניים
אני לא יעלה מסה אם התפריט הזה?יש יתרון כלשהו לחלבון מלא?

אני לא יעלה מסה אם התפריט הזה?יש יתרון כלשהו לחלבון מלא?
אתה תעלה, פשוט קצת פחות
וזה לא שיש יתרון, אלא אתה צריך חלבון מלא, זה החלק של החלבון שהגוף שלך לא מייצר בעצמו, אז ככל שתיתן לגוף יותר חלבון מלא אז ככה יהיה לו יותר עם מה לבנות

• פותח/ת השרשור
אתה תעלה, פשוט קצת פחות
וזה לא שיש יתרון, אלא אתה צריך חלבון מלא, זה החלק של החלבון שהגוף שלך לא מייצר בעצמו, אז ככל שתיתן לגוף יותר חלבון מלא אז ככה יהיה לו יותר עם מה לבנות
אז יש לך הצעות מסויימות ואיפה נראלך אני יכול להכניס את זה ובמקום מה?ואיך אני יוסיף עוד אוכל זה יצא לי פלוס קלורי ענקי גבר תעזור לי בבקשה.

נערך לאחרונה:
אז יש לך הצעות מסויימות ואיפה נראלך אני יכול להכניס את זה ובמקום מה?ואיך אני יוסיף עוד אוכל זה יצא לי פלוס קלורי ענקי גבר תעזור לי בבקשה.
מה עם ביצים? גבינה צהובה? דברים כאלה
תכניס אותם בארוחות ביניים במקום 200 גרם מלפפונים או 300 גרם שעועית ירוקה, שאותם אפשר בהחלט לצמצם בכמויות

• פותח/ת השרשור
מה עם ביצים? גבינה צהובה? דברים כאלה
תכניס אותם בארוחות ביניים במקום 200 גרם מלפפונים או 300 גרם שעועית ירוקה, שאותם אפשר בהחלט לצמצם בכמויות
אוקיי תודה...אבל זה בסדר שאני אוכל ביצים בארוחת צהריים?

הייתי מגוון קצת. נגיד במקום כל יום תפוח אדמה וזה אז אורז או בטטה... תנסה לשנות וריאציות. תראה שזה תפריט שלא תתיאש ממנו. תמיד תזכור שאתה יכול גם להוריד תכנה כמו myfitnesspal ולשקול את האוכל שלך במהלך היום... לי זאת אופציה קלה יותר אבל מה שאתה מעדיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית