עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לא יודע...יש צורך זה חובה?אני הולך לישון ב9 10 זה מסתדר לי טוב.זה רק אני או שחסר פה ארוחת ערב?
אם זה כל מה שאתה אוכל במהלך היום אז אין בעיהאין לא יודע...יש צורך זה חובה?אני הולך לישון ב9 10 זה מסתדר לי טוב.
או לא יודע יכול להיות שיש לי ערב וכיניתי את זה כביניים.
אני לא יעלה מסה אם התפריט הזה?יש יתרון כלשהו לחלבון מלא?אם זה כל מה שאתה אוכל במהלך היום אז אין בעיה
פשוט חשבתי שיש פה עוד ארוחה שאתה לא מחשיב אותה
מה שכן נראה שרוב החלבון שלך מגיע מחלבון לא מלא (לרוב חלבון שמגיע מבשר ומוצרים מן החי), והדבר צריך להיות הפוך, שהרוב יגיע מהמקורות האלה
אולי הייתי מוסיף את זה בארוחות הביניים
אתה תעלה, פשוט קצת פחותאני לא יעלה מסה אם התפריט הזה?יש יתרון כלשהו לחלבון מלא?
אז יש לך הצעות מסויימות ואיפה נראלך אני יכול להכניס את זה ובמקום מה?ואיך אני יוסיף עוד אוכל זה יצא לי פלוס קלורי ענקי גבר תעזור לי בבקשה.אתה תעלה, פשוט קצת פחות
וזה לא שיש יתרון, אלא אתה צריך חלבון מלא, זה החלק של החלבון שהגוף שלך לא מייצר בעצמו, אז ככל שתיתן לגוף יותר חלבון מלא אז ככה יהיה לו יותר עם מה לבנות
מה עם ביצים? גבינה צהובה? דברים כאלהאז יש לך הצעות מסויימות ואיפה נראלך אני יכול להכניס את זה ובמקום מה?ואיך אני יוסיף עוד אוכל זה יצא לי פלוס קלורי ענקי גבר תעזור לי בבקשה.
אוקיי תודה...אבל זה בסדר שאני אוכל ביצים בארוחת צהריים?מה עם ביצים? גבינה צהובה? דברים כאלה
תכניס אותם בארוחות ביניים במקום 200 גרם מלפפונים או 300 גרם שעועית ירוקה, שאותם אפשר בהחלט לצמצם בכמויות
למה שלא יהיה בסדר?אוקיי תודה...אבל זה בסדר שאני אוכל ביצים בארוחת צהריים?
אין לי מושג לא ראיתי הרבה שעושים עזוב אני סתם נכנס לפרטים קטנים...אני הוסיף תודה על העזרה גבר.למה שלא יהיה בסדר?