הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סקוואט ודדליפט יום אחד בשבוע

yoni200

מושעה
74
1
נק' מוניטין:
1
74
1
אני עושה ab
ואני מפריד רגל קדמית אחורית כי פשוט אי אפשר להתאמן על שניהם באותו האימון מבחינת זה שלא נשאר לך אנרגיה
עכשיו השאלה שלי האם זה בסדר שאני עושה סקוואט ועובד על ה 4 ראשי רק יום אחד בשבוע?
אני לא מצליח להכניס סקוואט בעוד יום איך אפשר לסדר את זה בצורה נורמאית ב ab ?

הסקוואט אתה עובד על כל השרירים ברגליים
אין שום סיבה שתפתח את העבודה בין הרגל הקדמית לאחורית חוץ מזה שהרגל האחורית לא צריכה המון עבודה דדליפט או דדליפט רומני יספיקו
עדיף שתפרסם את כל התוכנית שלך כדי שיעזרו לך יותר

• פותח/ת השרשור
הסקוואט אתה עובד על כל השרירים ברגליים
אין שום סיבה שתפתח את העבודה בין הרגל הקדמית לאחורית חוץ מזה שהרגל האחורית לא צריכה המון עבודה דדליפט או דדליפט רומני יספיקו
עדיף שתפרסם את כל התוכנית שלך כדי שיעזרו לך יותר
תודה על התגובהאבללא הבנתי אם מה שא יעושה זה בסדר...עדיף להוסיף עוד ימים לרגליים?

לפי דעתי, אין סיבה שתפריד את הרגל הקדמית מהאחורית. פשוט תעשה AB רגילה עם סקוואט ודדליפט. זה מספיק עבודה על הרגליים.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעלות לפה את התוכנית שלך ויהיה קצת יותר קל לאתר את הבעיה?
A יום ראשון
גב כתפיים יד קדמית בטן

b יום שני
חזה רגל קדמית (סקוואט) ויד אחורית

a יום רביעי
גב כתפיים יד קדמית בטן

b יום חמישי
חזה רגל אחורית(דדליפט) ויד אחורית

כמו שאתה רואה ב - b אני עובד על הרגלים ומפריד קדמי אחורי שיוצא רגל יום אחד בשבוע שאני עובד על כל קבוצת שרירים..

A יום ראשון
גב כתפיים יד קדמית בטן

b יום שני
חזה רגל קדמית (סקוואט) ויד אחורית

a יום רביעי
גב כתפיים יד קדמית בטן

b יום חמישי
חזה רגל אחורית(דדליפט) ויד אחורית

כמו שאתה רואה ב - b אני עובד על הרגלים ומפריד קדמי אחורי שיוצא רגל יום אחד בשבוע שאני עובד על כל קבוצת שרירים..
אתה יכול לעשות ביום של "רגל קדמית" סקוואט כבד\בנפח גבוה ולהוסיף תרגיל עזר קל יותר כמו מכרעים\או פשיטת ברכיים וביום של "רגל אחורית" לעשות דדליפט ואחריו סקוואט קל יותר מאשר היום הקודם (אפשר גם וראייציה אחרת - במידה ואתה עושה לאו בר אתה יכול ביום השני לעשות היי בר או פרונט)

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות ביום של "רגל קדמית" סקוואט כבד\בנפח גבוה ולהוסיף תרגיל עזר קל יותר כמו מכרעים\או פשיטת ברכיים וביום של "רגל אחורית" לעשות דדליפט ואחריו סקוואט קל יותר מאשר היום הקודם (אפשר גם וראייציה אחרת - במידה ואתה עושה לאו בר אתה יכול ביום השני לעשות היי בר או פרונט)
אבל הבעיה שאין לי אנרגיה בגוף לעשות גם סקוואט וכם דדליפט באותו האימון לכן אני מפריד בינהם ...

למה שלא תעשה ב a גוף עליון ו b רגליים. ככה תוכל לעשות דדליפט וסקוואט באותו יום וגם תגוון אימונים קלים וכבדים באותו שבוע.

• פותח/ת השרשור
למה שלא תעשה ב a גוף עליון ו b רגליים. ככה תוכל לעשות דדליפט וסקוואט באותו יום וגם תגוון אימונים קלים וכבדים באותו שבוע.
מה שטתה בעצן אומר לי לשים ב b את כל פלג גוף עליון שזה כולל חזה,
שבעצם מה שיוצא שאני עובד על גב ווזה באותו היום שזה לא מומלץ..

כי זה שני שרירין גדולים ונוגדיים ואני לא יכול להכניס אוץם באותו האימון כי זה יבזבז לי אנרגיה ואני לא אוכל לעבוד על כל שריר ברמה האופטימלית..
גב וחזה זה בסדר . כתפיים וחזה קצת בעייתי

כי זה שני שרירין גדולים ונוגדיים ואני לא יכול להכניס אוץם באותו האימון כי זה יבזבז לי אנרגיה ואני לא אוכל לעבוד על כל שריר ברמה האופטימלית..
נראה לי אתה אוכל סרטים. תתכנן את שגרת אימונים כך שתהיה רוטציה בין אימון קשים וקלים ותהיה לך מספיק אנרגיה להכל.
בשלבים שבהם אתה נמצא אתה לא צריך לעבוד ידיים , לכתפיים יספיק תרגיל אחד לחזה תרגיל אחד לגב שתי תרגילים. תעשה ביום a אחד חזה קל כתפיים כבד ביום a הבא חזה כבד וכתפיים קל.
אין שום בעיה לעשות חזה וגב באותו אימון.

לא רק שזה לא מפריע לאמן שרירים נוגדיים ביחד, אלא אפילו זה עוזר
אם תאמן משיכה לפני הדחיקה הנגדית שלה, לרוב תוכל לדחוק יותר
אם אתה לא מצליח לאמן 2 קבוצות שרירים גדולות באימון אז אתה פשוט צריך לעבוד על הכושר הכללי שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית