הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גרביים VS מכנס טייץ' ארוך

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אני מעוניין לקנות בד שלא יקרע לי את הרגליים בעת עשיית דדליפט כבד ואני צריך את עזרתכם.

אני מתלבט בין טייץ' ארוך(שאולי כל יעלה למעלה כשאעשה דדליפט) לבין גרביים ארוכות שכנראה יהיה לי חם איתם(אלא אם מישהו מכיר גרביים נודפות זיעה ?)

אשמח להצעות.

אני קניתי גרביים ארוכות של לוטו שנתקלתי בהן ממש במקרה אחרי שעברתי לפחות ב10 חנויות ספורט בלי שום דבר מתאים לדדליפט, כעקרון אלה גרבי פוטבול לטענת המוכר ולא מרגיש שחם איתן יותר מידי, הן גם לא היו יקרות כל כך - כל זוג ב15 או 20 אם אני לא טועה (עברה שנה בערך אז לא סגור על מחיר מדויק). קניתי 4 זוגות ואין תלונות על הגרביים, נוחות ועדיין לא נקרע אף זוג

אני מעוניין לקנות בד שלא יקרע לי את הרגליים בעת עשיית דדליפט כבד ואני צריך את עזרתכם.

אני מתלבט בין טייץ' ארוך(שאולי כל יעלה למעלה כשאעשה דדליפט) לבין גרביים ארוכות שכנראה יהיה לי חם איתם(אלא אם מישהו מכיר גרביים נודפות זיעה ?)

אשמח להצעות.
לפי דעתי להתאמן בטייץ זה לבנות. אבל זה רק דעתי. יש לי גרביים לכדורגל כבר מעל שנתיים ואני ממש מבסוט מהם. לובש אותם פעם בשבוע. מחזיקים טוב. רק מעלה אותם למעלה לכיוון הברך בדדליפט ואז מוריד למטה.

לפי דעתי להתאמן בטייץ זה לבנות. אבל זה רק דעתי. יש לי גרביים לכדורגל כבר מעל שנתיים ואני ממש מבסוט מהם. לובש אותם פעם בשבוע. מחזיקים טוב. רק מעלה אותם למעלה לכיוון הברך בדדליפט ואז מוריד למטה.
תגיד את זה לרוני קולמן, או לעוד אלפי אנשים שמרימים כבד מאוד...
גרביים זה סבבה אם אתה מרגיש את השפשוף רק עד הברך, אבל אם אתה מרגיש אותו גם ממש מתחת לברך או על הירך אז טייץ זה סבבה לגמרי

תגיד את זה לרוני קולמן, או לעוד אלפי אנשים שמרימים כבד מאוד...
גרביים זה סבבה אם אתה מרגיש את השפשוף רק עד הברך, אבל אם אתה מרגיש אותו גם ממש מתחת לברך או על הירך אז טייץ זה סבבה לגמרי
כאשר תהיה בקטגוריה שלו. סבבה. ולגבי הירך. תלבש שורט נורמלי ולא שורט של דפוק אותי.
דרך אגב הגרביים שלי מגיעים עד הברך. אפשר גם עד אליהם.

כאשר תהיה בקטגוריה שלו. סבבה. ולגבי הירך. תלבש שורט נורמלי ולא שורט של דפוק אותי.
דרך אגב הגרביים שלי מגיעים עד הברך. אפשר גם עד אליהם.
גם אנשים בקטגוריות יותר נמוכות לובשים, פשוט אני חושב שהטיעון של טייץ לבנות הוא טיעון לא רלוונטי
ויש לי מכנסיים נורמליים, עם חורים באיזור הירך מהשפשוף של המוט

• פותח/ת השרשור
גם אנשים בקטגוריות יותר נמוכות לובשים, פשוט אני חושב שהטיעון של טייץ לבנות הוא טיעון לא רלוונטי

נשמע כמו אופציה פחות רלוונטית אליי

בעיניי גרבי כדורגל זה פתרון מצוין, באימונים שוטפים אני משתמש בגרביים של נייק שעלו 15 שקל ולתחרות קניתי אדידס עם יותר ריפוד שהזמנתי מחול
טייץ יהיה גם חם במהלך האימון ובכנות סקווט בטייץ זה לא מראה מחמיא במיוחד לגברים

• פותח/ת השרשור
בעיניי גרבי כדורגל זה פתרון מצוין

הבעיה עם גרביים מהסוג הזה הוא שהבד שלהם מחמם נורא.

ולתחרות קניתי אדידס עם יותר ריפוד

יש מצב למצוא אותם כאן בארץ ? יש לי סניף של אדידס ליד הבית.

טייץ יהיה גם חם במהלך האימון ובכנות סקווט בטייץ זה לא מראה מחמיא במיוחד לגברים

אם זה יהיה טייץ' ארוך יש משהו בדברייך(שיהיה איתם חם) אבל אם אני צריך לבחור בין חום עם הטייץ' לבין לקבל סימנים מהדדליפט - אני אבחר בחום של הטייץ'. ואת השלב של מבוכה מטייץ' עברתי כבר ממזמן, אני חסין ולמען האמת i dont give a fuck.

אפשר פשוט ללבוש טייץ ומעליו שורט דרייפיט באיזה אורך שתרצה, ככה אתה גם נמנע מלהיראות כמו ילדה קטנה, גם נמנע מהשפשופים בדדליפט וגם לא ממש חם כי את השורט לא ממש מרגישים.

• פותח/ת השרשור
אפשר פשוט ללבוש טייץ ומעליו שורט דרייפיט באיזה אורך שתרצה, ככה אתה גם נמנע מלהיראות כמו ילדה קטנה, גם נמנע מהשפשופים בדדליפט וגם לא ממש חם כי את השורט לא ממש מרגישים.

אין לי מושג מה זה - אפשר קישור שאוכל לראות ?

קבצים מצורפים

• 2258-THE-NARROWS-Men-s-Colorblock-Running-Shorts-and-Leggings-1.jpg
    2258-THE-NARROWS-Men-s-Colorblock-Running-Shorts-and-Leggings-1.jpg
    KB 34 · צפיות: 103

אז למה אתה תמיד צוחק על הטייץ שלי?

• פותח/ת השרשור

יש לי טייץ' שחור קצר אז טיפה בעייתי להביא דבר כזה.

בגלל זה חשבתי או על גרביים ארוכות או טייץ' שחור ארוך רק לימים שבהם אני עושה דדליפט.

קניתי כמה זוגות גרביים של אדידס מאתר פאוורליפטינג רוסי בגרושים (אותו אתר שקניתי ממנו את הסאבו)
והם מחזיקות לי יפה עד היום.

@yujinius

• פותח/ת השרשור
יש לי טייץ' שחור קצר אז טיפה בעייתי להביא דבר כזה.

בגלל זה חשבתי או על גרביים ארוכות או טייץ' שחור ארוך רק לימים שבהם אני עושה דדליפט.
לא הבנתי מה הבעיה, אתה פשוט שם מכנס קצר מעלהטייץ הארוך כדי להמנע מהמראה הנשי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית