הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון יוריקן בלטלס 995@100 (410 דד)

מצב
השרשור נעול
מה הקשר בין השניים?
ההפרדה בין קטגוריות משקל היא ברורה וקיימת.
"ברגע שמישהו רומז"?
מאז ומתמיד היה שימוש בחומרים, גם באולימפיאדה ששם הבדיקות מחמירות פי 10 מIPF. והאמן לי, החבר'ה שמביאים 260 ק"ג מעל הראש, לא עשו זאת בעזרת קוואקר דק/עבה.
גם בPL הישראלי, עם הכבוד הכבוד, עוד בדימונה 2012 היו מתחרים כאלה, אז מה?
הפרדת קטגוריית משקל ברורה וקיימת לך, מעניין... הרשה לי מעט להקצין, נניך והשקילות היו מבוצעות באותה חפפות כמו הבדיקות ומתחרה היה מצליח למצוא דרך לרמות את המשקל ב20KG- היינו במקום שהמשקל יראה שמשקלו 100KG המשקל יראה שהוא שוקל 80KG. האם זה הוגן לתת לכזה מתחרה להתחרות מול מתחרים ששוקלים באמת 80KG???

בדיוק כמו שיש הבדלה ברורה וקיימת לקטגוריית המשקלים יש הבדלה לשימוש בחומרים (העובדה שעושים בדיקות!) רק שישנם אנשים או גורמים שנוח להם לטשטש זאת.

אחי בסוף גם ירצו להבדיל בין מי שלקח 200 מג טרן לבין 250 מג טרן.
אולי גם נבדיל בין מי שעובד 8 שעות ביום ל12 שעות ביום..הרי הם מאוד עייפים ולא יכולים להתאמן כמו שצריך.

אנשים צריכים להבין שיש שימוש מסיבי בחומרים בכל ענף ספורט.
מי שבחר לא לקחת וגם לא להתחרות בעקבות הימצאות ספורטאים מוזרקים בתחרות-צר לי.

ומה לעשות, קשה למצוא מארגן תחרויות שמוכן להשקיע כסף בבדיקות נורמליות.
וכשאתה טס לחול לחפש תחרות כזו- ככה או ככה כנראה תתקל במוזרקים.
אני לא נכנס לסוגי החומרים כי זה כבר לא רלוונטי. אני שב לדוגמה המעט קיצונית שכתבתי לעיל: נניך והשקילות היו מבוצעות באותה חפפות כמו הבדיקות ומתחרה היה מצליח למצוא דרך לרמות את המשקל ב20KG- היינו במקום שהמשקל יראה שמשקלו 100KG המשקל יראה שהוא שוקל 80KG. האם זה הוגן לתת לכזה מתחרה להתחרות מול מתחרים ששוקלים באמת 80KG???

למצוא דרך לרמות את המשקל ב20KG- היינו במקום שהמשקל יראה שמשקלו 100KG המשקל יראה שהוא שוקל 80KG. האם זה הוגן לתת לכזה מתחרה להתחרות מול מתחרים ששוקלים באמת 80KG
ברמה כזו או אחרת זה בדיוק מה שעושים. מספיק לראות את הפודיום של boss of bosses 3, לראות את בלקין ליד אוק וגרין בשביל לראות שהאחרונים שוקלים הרבה מעבר לקטגוריה. בלקין אגב סיים ראשון.

הפרדת קטגוריית משקל ברורה וקיימת לך, מעניין... הרשה לי מעט להקצין, נניך והשקילות היו מבוצעות באותה חפפות כמו הבדיקות ומתחרה היה מצליח למצוא דרך לרמות את המשקל ב20KG- היינו במקום שהמשקל יראה שמשקלו 100KG המשקל יראה שהוא שוקל 80KG. האם זה הוגן לתת לכזה מתחרה להתחרות מול מתחרים ששוקלים באמת 80KG???

בדיוק כמו שיש הבדלה ברורה וקיימת לקטגוריית המשקלים יש הבדלה לשימוש בחומרים (העובדה שעושים בדיקות!) רק שישנם אנשים או גורמים שנוח להם לטשטש זאת.

אני לא נכנס לסוגי החומרים כי זה כבר לא רלוונטי. אני שב לדוגמה המעט קיצונית שכתבתי לעיל: נניך והשקילות היו מבוצעות באותה חפפות כמו הבדיקות ומתחרה היה מצליח למצוא דרך לרמות את המשקל ב20KG- היינו במקום שהמשקל יראה שמשקלו 100KG המשקל יראה שהוא שוקל 80KG. האם זה הוגן לתת לכזה מתחרה להתחרות מול מתחרים ששוקלים באמת 80KG???

אנשים שיודעים להשתמש באמת יכולים לעשות את זה בעזרת משתנים ושאר ירקות.
מי שעושה כזה דבר גם מסתכן באיבוד כוח מטורף.
ואני באמת לא מבין לאיזו נקודה אתה חותר? חדד לי את העניין

אגב סוגי החומרים מאוד רלוונטי לטענה שלך.
כי טסט אונלי זה לא טסט וטרן וגם לט טסט טרן אנדרול.

נערך לאחרונה:
אנשים שיודעים להשתמש באמת יכולים לעשות את זה בעזרת משתנים ושאר ירקות.
מי שעושה כזה דבר גם מסתכן באיבוד כוח מטורף.
ואני באמת לא מבין לאיזו נקודה אתה חותר? חדד לי את העניין
יש הפרדה בקטגוריית מין/משקל. עם זה אתה מסכים.
אין הפרדה בין טבעי ללא טבעי. עם זה אתה לא מסכים מהסיבה שיש המון סוגי חומרים ולדבר אין סוף (או סיבה אישית).

שאתה סובר שיש להפריד בין קטגוריית גברים/נשים וכן משקל, זאת מאחר שלא הוגן/אפשרי להשוות ביניהם ולכן אין סיבה להכניס אותם לקטגורייה שלך אלא יש לבצע הפרדה.

זה בדיוק הטיעון על חומרים. ראשית, יש בדיקות (שהם חלק מהחוקים) וזה מוכיח כבר שמי שמשתמש לא שייך לקטגוריה ומי שכן הצליח להערים על הבדיקה זה בדיוק כמו מי שהצליח להערים על השקילה (או חוק אחר) ואני כמובן מדבר על הערמה "טכנולוגית" לצורך ההמחשה של חוסר ההגינות הקיים.

מקווה שהעניין חודד.

נ.ב. אני שב ומדגיש שאין כאן חלילה לפגוע בהישגים של ספורטאים כאלה או אחרים.

יש הפרדה בקטגוריית מין/משקל. עם זה אתה מסכים.
אין הפרדה בין טבעי ללא טבעי. עם זה אתה לא מסכים מהסיבה שיש המון סוגי חומרים ולדבר אין סוף (או סיבה אישית).

שאתה סובר שיש להפריד בין קטגוריית גברים/נשים וכן משקל, זאת מאחר שלא הוגן/אפשרי להשוות ביניהם ולכן אין סיבה להכניס אותם לקטגורייה שלך אלא יש לבצע הפרדה.

זה בדיוק הטיעון על חומרים. ראשית, יש בדיקות (שהם חלק מהחוקים) וזה מוכיח כבר שמי שמשתמש לא שייך לקטגוריה ומי שכן הצליח להערים על הבדיקה זה בדיוק כמו מי שהצליח להערים על השקילה (או חוק אחר) ואני כמובן מדבר על הערמה "טכנולוגית" לצורך ההמחשה של חוסר ההגינות הקיים.

מקווה שהעניין חודד.
את עניין הטרן אמרתי בציניות אם לא שמת לב, כוונתי הייתה שאי אפשר להכנס ולמדוד כל פרמטר ופרמטר בחיים.

ושוב, יש הפרדה בין מוזרקים ללא מוזרקים ברמת האיגודים-לא בתחרות עצמה.
היה נסיון לקיים בארץ תחרות עם בדיקות וללא בדיקות אך העניין היה ליצני מלכתחילה.

וגם באיגוד שמקיימים בדיקות כמו שאמרת ניתן להערים עליהם ועובדה שזה קורה. לכן אני סובר שכל העניין הזה הוא להכנס עם הראש בקיר.
כמעט בלתי אפשרי לאכוף חומרים בפאוורליפטינג.

בעניין השקילה הבעיה ששוקלים יום לפני. אם זה היה בתקן אולימפי היו נשקלים בסמוך ואז לא היה יותר מידי מקום למניפולציות.

הקטע עם החומרים הוא אידיוטי ומזעזע. אין שום סיבה לתבוע מספורטאי להשאר TV עחי, כשמאז שהדברים האלה התגלו, ספורטאים השתמשו בהם וגם ישתמשו. אז יוצאים לציד מכשפות מפגר ובטיימינג כזה או אחר מבטלים שיאי עולם מסוימים כשגם השיאים הקודמים ידעו נהרות של טסט וטרן וכו'.

אני לא מבין מה האינפנטיליות הזאת של כל מערך הספורט, שעוד פחות תמים מאיתנו ועוד מבזה את עצמו ואת הצרכנים בכך שהוא כביכול מה שמבטיח שספורטאי ישאר טבעיייייי.

יאללה שחררו כבר
אתה מדבר על התחרות ששפכו את השתן לאסלות של האולם?
חחחחחח "ניסיוןןןןןןןןןןןןןןןןן"

בעניין השקילה הבעיה ששוקלים יום לפני. אם זה היה בתקן אולימפי היו נשקלים בסמוך ואז לא היה יותר מידי מקום למניפולציות.

הקטע עם החומרים הוא אידיוטי ומזעזע. אין שום סיבה לתבוע מספורטאי להשאר TV עחי, כשמאז שהדברים האלה התגלו, ספורטאים השתמשו בהם וגם ישתמשו. אז יוצאים לציד מכשפות מפגר ובטיימינג כזה או אחר מבטלים שיאי עולם מסוימים כשגם השיאים הקודמים ידעו נהרות של טסט וטרן וכו'.

אני לא מבין מה האינפנטיליות הזאת של כל מערך הספורט, שעוד פחות תמים מאיתנו ועוד מבזה את עצמו ואת הצרכנים בכך שהוא כביכול מה שמבטיח שספורטאי ישאר טבעיייייי.

יאללה שחררו כבר

אתה מדבר על התחרות ששפכו את השתן לאסלות של האולם?
חחחחחח "ניסיוןןןןןןןןןןןןןןןןן"

חחחח זה גם עניין של יוקר הבדיקה.
אם אני לא טועה היו מספיק ל20 אחוז מהמתחרים רק.

חחחח זה גם עניין של יוקר הבדיקה.
בסדר אבל כשמנהלים תחרות דראג פרי ברמה כזאת, כשאנשים משתינים 90 אחוז טסט וזורקים תפיפי לאסלה, עדיף כבר לבצע את הבדיקה לפי מישוש נפח האשך

יאללה שחררו כבר
אז מה שאתה מציע זה בעצם שיבטלו את הבדיקות וזהו?

והאם אתה חושב שזאת תחרות הוגנת בין מתאמן X לY כאשר אחד טבעי והשני לא?

אני לא שואל לפי מה שקורה באיגודים או בכלל בספורט. למה הפרדה של מין/משקל כן נחשבת להוגנת? אבל בין טבעי ללא טבעי זה ישר מעלה דגל אדום?

את עניין הטרן אמרתי בציניות אם לא שמת לב, כוונתי הייתה שאי אפשר להכנס ולמדוד כל פרמטר ופרמטר בחיים.

ושוב, יש הפרדה בין מוזרקים ללא מוזרקים ברמת האיגודים-לא בתחרות עצמה.

וגם באיגוד שמקיימים בדיקות כמו שאמרת ניתן להערים עליהם ועובדה שזה קורה. לכן אני סובר שכל העניין הזה הוא להכנס עם הראש בקיר.
כמעט בלתי אפשרי לאכוף חומרים בפאוורליפטינג.
אני לא מדבר על אכיפה (שלכל עבירה ניתן לאכוף אם רוצים) אלא על שזה לא הוגן בכלל וגם ההתנפלות וההגנה שלכם "שזה בסדר ולגיטימי כי אין מה לעשות וזה מה שיש".

ז מה שאתה מציע זה בעצם שיבטלו את הבדיקות וזהו?

אני לא שואל לפי מה שקורה באיגודים או בכלל בספורט. למה הפרדה של מין/משקל כן נחשבת להוגנת אבל אם טבעי ללא טבעי זה ישר מעלה דגל אדום?
בגלל שמי שלא מזריק בכלל לא נמצא במירוץ או כיוון שיש לו 0 סיכויים, ובגלל ששיאים בכל ענף כוח עשויים מיותר טסט מאשר המים ששתית בחיים, אז כן שיבטלו את הבדיקות, ומי שרוצה לשבת בבית ולהתבכיין כי הוא לא מוכן להקריב עוד, כשגם ככה הוא מפרק לעצמו את כל הגוף אל תוך הספורט,
שיבושם לו.

האם אני שאני מוכשר בצורה בולטת, יכול להתחרות בטום או באושר? ביום רע הם נותנים 200 קילו בטוטאל מעליי.
אז אתה באמת חושב שספורטאי הישג בענפים אחרים, נמצאים בעשירייה סתם כי אמא אדמה הייתה נדיבה?
זה גם ככה לא באמת ממסכן ספורטאים טבעיים, כי הם נשארים שנות אור מאחורה

ואגב לגבי הדראג פרי בעולם הליפטינג - באחת התחרויות בארץ מי שלקח את בדיקות השתן זה אותו אחד שמכר לספורטאים את החומרים. עושה רושם שרק IPF מספיק יצורים מהתחת בשביל באמת לרדוף את הספורטאים המוכשרים והמוזרקים לעייפה שלהם

נערך לאחרונה:
אז מה שאתה מציע זה בעצם שיבטלו את הבדיקות וזהו?

אני לא שואל לפי מה שקורה באיגודים או בכלל בספורט. למה הפרדה של מין/משקל כן נחשבת להוגנת? אבל בין טבעי ללא טבעי זה ישר מעלה דגל אדום?

ממש לא דגל אדום.
זה לא פייר מצד אחד, ומצד שני בוא תן רעיון לאכוף את זה.

איך אתה מבטיח אמינות בהפרדה הזאת?

בגלל שמי שלא מזריק בכלל לא נמצא במירוץ או כיוון שיש לו 0 סיכויים, ובגלל ששיאים בכל ענף כוח עשויים מיותר טסט מאשר המים ששתית בחיים, אז כן שיבטלו את הבדיקות, ומי שרוצה לשבת בבית ולהתבכיין כי הוא לא מוכן להקריב עוד, כשגם ככה הוא מפרק לעצמו את כל הגוף אל תוך הספורט,
שיבושם לו.

האם אני שאני מוכשר בצורה בולטת, יכול להתחרות בטום או באושר? ביום רע הם נותנים 200 קילו בטוטאל מעליי.
אז אתה באמת חושב שספורטאי הישג בענפים אחרים, נמצאים בעשירייה סתם כי אמא אדמה הייתה נדיבה?
זה גם ככה לא באמת ממסכן ספורטאים טבעיים, כי הם נשארים שנות אור מאחורה
זה בעצם הבעיה שאתה שם את עצמך מול ספורטאים שהם לא בקטגוריה שלך. אבל אם תשים את עצמך מול ספורטאים בקטגוריה שלך כן היה לך סיכוי כטבעי.

ממש לא דגל אדום.
זה לא פייר מצד אחד, ומצד שני בוא תן רעיון לאכוף את זה.

איך אתה מבטיח אמינות בהפרדה הזאת?
זה כן דגל אדום כי אתם לא מוכנים לעשות הפרדה בקטגוריה בטענה שזה לא ניתן לאכיפה וזה מוכיח בדיוק את הטענה שיש פה בעיה.

זה כן דגל אדום כי אתם לא מוכנים לעשות הפרדה בקטגוריה בטענה שזה לא ניתן לאכיפה וזה מוכיח בדיוק את הטענה שיש פה בעיה.

קודם כל מי זה אנחנו?
דבר שני בוא קדימה תמציא את הגלגל מחדש ונלך על זה.

אולי נביא פוליגרף לתחרויות?
זה בלתי אפשרי בספורט כזה ללא תקציב לאכוף ב100 אחוז.

בואו נעשה הפרדה בין מתחרה עם גנטיקה טובה וטסט גבוה לבין מתחרה עם גנטיקה חרא.

קודם כל מי זה אנחנו?
דבר שני בוא קדימה תמציא את הגלגל מחדש ונלך על זה.

אולי נביא פוליגרף לתחרויות?
זה בלתי אפשרי בספורט כזה ללא תקציב לאכוף ב100 אחוז.
שוב, אתם מביאים תירוצים למה זה לא אפשרי לאכיפה ובורחים מההשוואה לקטגוריית מין/משקל.

בואו נעשה הפרדה בין מתחרה עם גנטיקה טובה וטסט גבוה לבין מתחרה עם גנטיקה חרא.
ראשית, החוק של התחרות אוסר על שימוש בחומרים כך שכל הניסיונות שלך לרכך זאת לא רלוונטיות עד שהחוק יוסר.
שנית, מין/משקל כן מקובל עליך כהפרדה הוגנת, אבל חומרים לא. מה ההבדל? משקל אם מישהו ירמה באמצעות מכשיר שישים במבושיו אשר יפחית ממשקלו 20KG, האם אתה תגן עליו ג"כ?
שלישית, אם השימוש בחומר הוא לא כל כך מוסיף וזניח כפי שאתם מנסים לצייר כאן אז נראה אותכם מוותרים עליו...

שוב, אתם מביאים תירוצים למה זה לא אפשרי לאכיפה ובורחים מההשוואה לקטגוריית מין/משקל.

ראשית, החוק של התחרות אוסר על שימוש בחומרים כך שכל הניסיונות שלך לרכך זאת לא רלוונטיות עד שהחוק יוסר.
שנית, מין/משקל כן מקובל עליך כהפרדה הוגנת, אבל חומרים לא. מה ההבדל? משקל אם מישהו ירמה באמצעות מכשיר שישים במבושיו אשר יפחית ממשקלו 20KG, האם אתה תגן עליו ג"כ?
שלישית, אם השימוש בחומר הוא לא כל כך מוסיף וזניח כפי שאתם מנסים לצייר כאן אז נראה אותכם מוותרים עליו...

אני מדבר בשפה זרה לך או מה?

בפעם המיליון, צריכים לעשות הפרדה.
לא לי ולא לך יש שליטה על זה ואני גם לא רואה שיש לך רעיון יצירתי ואתה סתם שואל את אותה שאלה 50 פעם.

אתה חושב שקיים מוזרק בעולם שיקום ויגיד די אני לא מתחרה כי זה לא פייר כלפי חבריי הטבעיים?

אז שיעשו גם קטגוריה דראג פרי בנוסף לדראג עם ואז גם בפרי ינסו להערים על הבדיקות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית