הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון שאלה בתזונה

אוסנת

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
מה יותר ישביע? סלט שמורכב מעגבנייה אחת חצי מלפפון גמבה אחת בצל ירוק ושתי עלי חסה עם מעדן 150 גר אפס אחוז ושתי שקדים או - כוס ברנפלקס פלסטיק ללא סוכר וכוס פלסטיק חלב .

ועוד ארוחה מה יותר ישביע - שתי פרוסות לחם כוסמין קטנות ללא שמרים וסוכר עם שתי כפות קוטג או מעדן 0 אחוז ושבע שקדים? בבקשה דחוף מה לדעתכם יותר ישביע - אופציה אחת מכל קטגוריה
או בקטגוריה הראשונה בבוקר שמונה שקדים עם הסלט במקום המעדן

אני צריך 400 גרם פסטה עם שמנת וסלמון בתור מנה ראשונה ואז חביתה משלוש ביצים עם קישואים ובצל בשביל להיות שבע.

לכל אחד זה אישי....

אלה דברים מאוד אידיוודואליים, אף אחד פה לא יכול לבגיד לך מה ישביע אותך יותר מהתפריטים המאוד מדוייקים האלה
אבל אם אלה האופציות שלך, אז אני מאמין שיש לך בעיות יותר גדולות בתפריט שלך

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים, בנוסף, נא לשנות לכותרת עניינית, אחר הדיון ינעל

היי,

רצוי שתכירי את כל החלופות האפשריות לתפריט שלך, את יכולה להעזר במחשבוני תזונה כדי לעשות את זה.

בנוסף, כדאי שתבני את התפריט שלך כך שלא תהי רעבה יותר מדי במשך היום.

את יכולה לרשום כאן את כל התפריט שנוכל לראות אם יש בו בעיות.

• פותח/ת השרשור
זה לא התפריט שלי. נגיד ביום יום התפריט שלי יותר עשיר אבל זה ביום שאני נגיד הולכת למסעדה. בגלל שאם אני נגיד אוכלת יותר מ1060 קלוריות ביום אני עולה ישר במשקל.. ואם אני הולכת למסעדה ומזמינה נגיד פסטה בשמנת ומנה ראשונה או המבורגר וציפס ורטבים זה כבר עובר את זה.. ואני יודעת שמפעם בשבוע אולי לא יקרה כלום אבל אני עושה נגיד עוד יום של משהו מתוק אז זה כבר עובר.. אז אני מתלבטת מה לאכול ביום הזה ככה שיהיה עם הכי פחות קלוריות.. אבל גם ישביע. כך שלא יהיה לי התקף רעב והתנפלות על האוכל

• פותח/ת השרשור
בת 19 וזה נגיד יום לדוגמא:
שלישי
כוס ברנפלקס רגיל ללא סוכר כוס חלב פלסטיק ושקד
חלווה ללא סוכר (120 קלוריות) ופרי ב81 קלוריות
200 גר דג לברק (200 קלוריות) 200 גר ברוקולי (68 קלוריות) 200 גר מדליוני תרד (59 קלוריות) ו200 גר דלעת (54 קלוריות)
שתי פרוסות לחם מלא ברמן פסטרמה 1 אחוז שומן (88 קלוריות) 100 גר עגבנייה שלמה (18 קלוריות) וארבע שקדים 1029

וזה עוד יום
שני
כוס ברנפלקס קראנץ כוס פלסטיק חלב ושתי שקדים
232 גר אבטיח (81 קלוריות) ומעדן אקטיביה 0 אחוז (59 קלוריות)
174 גר חזה עוף (200 קלוריות) 200 גר ברוקולי (68 קלוריות) 200 גר סלק (76 קלוריות) ו200 גר שעועית ירוקה (56 קלוריות)
2 פרוסות לחם מלא ברמן 109 מל חלב (60 קלוריות) וביצה מדיום אחת וחמש שקדים 1040 קלוריות
אבל בבקשה אשמח אם תכתבו לי איזה אופצייה יותר עדיפה ליום הזה שבו אני אוכלת במסעדה או בחוץ. תודה רבה!!
??

הבעיה מתחילה עם התפריט שלך, זה תפריט דל מאוד.

תכניסי את התפריט למחשבון תזונה (לא כולל הירקות)
ותרשמי כאן את הערכים שיצאו לך

אבל בבקשה אשמח אם תכתבו לי איזה אופצייה יותר עדיפה ליום הזה שבו אני אוכלת במסעדה או בחוץ. תודה רבה!!
מבחינת שובע זה תחושה אישית שלך וקשה להגיד.
מבחינת עדיפות אחרת זה לא משמעותי..בטח לא כמו התפריט הקבוע שלך (שכמו שאמרתי דל מאוד ושגוי)

כמה זמן כבר את אוכלת את התפריט הזה?

וכמה דקות אירובי את עושה בשבוע?

אני מניח שאת לא אוכלת כל יום במסעדה, אלא פעם בכמה זמן
אם זה המצב אז אין לך מה לדאוג לגבי עליה במשקל, זה בסדר גמור, העליה שאת מרגישה מיד זה כנראה נפיחות ומים, שום דבר שלא יורד בתוך יום-יומיים
וכמו ש @yogevnn שובע זה עניין אישי, אין לנו מושג מה עוזר לך להרגיש שבעה יותר

• פותח/ת השרשור
אז זהו שעד לפני שבוע הייתי כל יום במסעדה אחרת היה מצב שבשבוע נגיד הייתי אוכלת יום פנקייק וגלידה יום אחר קרפ וגלידה ושוקולד עוד יום פסטה בשמנת ויום אחר צ'יפס והמבורגר ככה כל שבוע במשך ארבעה שבועות ולא כולל קינוח אחרי המסעדה.. זה פשוט שהייתי עושה ארבעה שבועות שבהם אני "מרשה" לעצמי ואז כאילו עושה ״ניקיון״ אבל הבנתי שזה שגוי. אז עכשיו אני מנסה להכניס את זה לכאילו שגרה ואכילה נורמטיבית. עושה פעם בשבוע מסעדה פעם נוספת משהו מתוק בחוץ כמו קרפ, יוגו ותוספות של שוקולד, פרוזן, או פנקייק עוגה וכו, משהו מתוק בבית כמו גלידה מגנום או מעדן מילקי / פרוסה עם שוקולד ועוד משהו ביתי כמו פתיתים/ פסטה/ אורז עם שניצל למינהם או קציצות ככה זה יפגע בגוף? אני מפחדת שזה להכניס אליו יותר מדי שומן וזבל
אני לא עושה אירובי אלא ממלצרת כל יום 6 פעמים בשבוע במשך 7 שעות ביום

אז זהו שעד לפני שבוע הייתי כל יום במסעדה אחרת היה מצב שבשבוע נגיד הייתי אוכלת יום פנקייק וגלידה יום אחר קרפ וגלידה ושוקולד עוד יום פסטה בשמנת ויום אחר צ'יפס והמבורגר ככה כל שבוע במשך ארבעה שבועות ולא כולל קינוח אחרי המסעדה.. זה פשוט שהייתי עושה ארבעה שבועות שבהם אני "מרשה" לעצמי ואז כאילו עושה ״ניקיון״ אבל הבנתי שזה שגוי. אז עכשיו אני מנסה להכניס את זה לכאילו שגרה ואכילה נורמטיבית. עושה פעם בשבוע מסעדה פעם נוספת משהו מתוק בחוץ כמו קרפ, יוגו ותוספות של שוקולד, פרוזן, או פנקייק עוגה וכו, משהו מתוק בבית כמו גלידה מגנום או מעדן מילקי / פרוסה עם שוקולד ועוד משהו ביתי כמו פתיתים/ פסטה/ אורז עם שניצל למינהם או קציצות ככה זה יפגע בגוף? אני מפחדת שזה להכניס אליו יותר מדי שומן וזבל
אני לא עושה אירובי אלא ממלצרת כל יום 6 פעמים בשבוע במשך 7 שעות ביום
במצב של שחיתות כל יום לא משנה כמה רצון טוב יש לך, אין ממש איזה תיקון לארוחות שאת יכולה לעשות שיגרום לכל זה להיות בסדר
אם זה פעם בשבוע אז לא קרה כלום, את גם לא צריכה להתקמצן על הקלוריות מחוץ לזה, פשוט תדאגי שיהיה לך מספיק חלבון ומספיק ירקות ואת תהיי בסדר

• פותח/ת השרשור
אבל נגיד הכמות מתוקים שרשמתי בשבוע זה לא יותר מדי? כי גם נגיד מסעדה אוכל מטוגן/ צ'יפס שניצל המבורגר פסטות פיצות וכו.. וגם משהו בבית שזה מבושל בשמן אצלנו וגם משהו מתוק מושחת מאוד בחוץ ומתוק בבית. זה לא יותר מדי לשבוע במשך כל שבוע? אדם רגיל אוכל כזאת כמות של אוכל לא בריא? זה יהרוס את הגוף? או המבנה?

אבל נגיד הכמות מתוקים שרשמתי בשבוע זה לא יותר מדי? כי גם נגיד מסעדה אוכל מטוגן/ צ'יפס שניצל המבורגר פסטות פיצות וכו.. וגם משהו בבית שזה מבושל בשמן אצלנו וגם משהו מתוק מושחת מאוד בחוץ ומתוק בבית. זה לא יותר מדי לשבוע במשך כל שבוע? אדם רגיל אוכל כזאת כמות של אוכל לא בריא? זה יהרוס את הגוף? או המבנה?
ארוחה אחת בחוץ ועוד משהו מתוק לא יהרגו אותך, מן הסתם עדיף שלא, ואיפה שאפשר עדיף לשלוט בעצמך
מבחינה בריאותית כל עוד רוב התפריט שלך מוקפד את תהיי בסדר גמור, את תתפלאי עם מה הגוף שלנו יכול להתמודד, אבל כמובן שתוצאות טובות יותר יתקבלו מתפריט טוב יותר

• פותח/ת השרשור
אבל אני עולה במשקל מתפריט שהוא יותר גדול.. מה אתה ממליץ אז לעשות?

• פותח/ת השרשור
אבל אני עולה במשקל מתפריט שהוא יותר גדול.. מה אתה ממליץ אז לעשות?

• פותח/ת השרשור
מה זה אומר נייטרלי? אשמח לפירוט

• פותח/ת השרשור
כן אבל אני עדיין לא מבינה.. סליחה
מה זאת אומרת מה שאני צריכה?

Back
למעלה תחתית