אי פעם ישבתי וחישבת מה הצריכה הקלורית היומית שלך? לפי מה החלטת שאת צריכה 1060 קלוריות בידיוק?כן אבל אני עדיין לא מבינה.. סליחה
מה זאת אומרת מה שאני צריכה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אי פעם ישבתי וחישבת מה הצריכה הקלורית היומית שלך? לפי מה החלטת שאת צריכה 1060 קלוריות בידיוק?כן אבל אני עדיין לא מבינה.. סליחה
מה זאת אומרת מה שאני צריכה?
ניסוי ותהייהמה יותר ישביע? סלט שמורכב מעגבנייה אחת חצי מלפפון גמבה אחת בצל ירוק ושתי עלי חסה עם מעדן 150 גר אפס אחוז ושתי שקדים או - כוס ברנפלקס פלסטיק ללא סוכר וכוס פלסטיק חלב .
ועוד ארוחה מה יותר ישביע - שתי פרוסות לחם כוסמין קטנות ללא שמרים וסוכר עם שתי כפות קוטג או מעדן 0 אחוז ושבע שקדים? בבקשה דחוף מה לדעתכם יותר ישביע - אופציה אחת מכל קטגוריה
או בקטגוריה הראשונה בבוקר שמונה שקדים עם הסלט במקום המעדן
זה כבר נשמע ממש כמו קטע פסיכולוגי, את לא נראה לי באמת עולה במשקל, אלא יותר נדמה לך שהשמנת מזהכי כשהייתי אוכלת יותר מ1060 קלוריות ישר הייתי עולה במשקל. ישר
אפילו אם זה סטייה של 25 קלוריות בקטע כזה. ואני לא יודעת מה לעשות זה ממש מתסכל .
אני גם מפחדת לנסות כי אז אני אעלה במשקל
סימני פיסוק, לרווח משפטים, משהו! קשה לשמור על קשה בפסקה הזאתועוד שאלה נגיד לפני העבודה אני עובדת חמש פעמים בשבוע משעה 10 בבוקר ומסיימת בשש ועד ועד אז אין הפסקה למרות שאני מצליחה לחטוף איזה פרי וחלווה ללא סוכר או חלווה ושקדים בערך ארבע שעות אחרי עשר ואז אחרי ארבע שעות ארוחת צהריים ואז אחרי ארבע שעות ארוחה אחרונה של שתי פרוסות לחם ירק וגבינה/ טונה/ פסטרמה/ חלב וביצה. הקטע שזה בשעה נורא מאוחרת בערך שתיים שערה ואז אני ישר הולכת לישון. וזה לא ככ טוב. עדיף לי להחליף את הארוחת ערב עם הבוקר? שזה יותר קל? בבוקר יש לי כוס ברנפלקס וכוס חלב פלסטיק וארבע שקדים או חלווה ללא סוכר. מה עדיף לאכול מתי?
אין יותר מדי חשיבות למה את אוכלת כל עוד זה לא מפריע לך בשינהלא.. אני הולכת לישון ישר אחרי הארוחה. את הארוחה האחרונה שהיא של שתי פרוסות לחם ועוד, אני אוכלת בסביבות 12 וחצי בלילה. וזה יחסית הרבה. אני לא יודעת מה עדיף מבחינה תזונתית לאכול. את הברנפלקס בערב במקום בבוקר ביחד עם השקדים או החלווה, ואת הלחם בבוקר או להפך.