הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דני קגנוביצ 150 פרס לחזרות

• פותח/ת השרשור
למה דני לא עושה חזרות מלאות? כי הוא מנסה לבודד את הכתפיים ופחות להפעיל את הטרייספס. האם זה מיטבי לעשות ככה? לא ממש משנה.
מה גם שמפלצות פיתוח הגוף תמיד עבדו ככה וזה עובד להם.

האם הוא באמת שומר על המפרק על ידי השימוש ברצועות? גם לא יודע. וגם לא מהותי.

האם יש כאן תצוגת כוח מפתיעה עד בלתי תיאמן לבחור ישראלי? כן.
האם יש כאן עדיין אינפנטיליות וצרות עין ללא תכלית וסוף? אחו....
וואלה זה אשכרה מעצבן אותי לראות את הקטנוניות הזאת

לדעתי , כל הויכוח היה נמנע עם נושא היה נפתח בפורום פיתוח גוף.
לא ברור איך אנשים מנסים להשוות בין מפתח גוף ופאורליפטר. הרי המשימות שלהם שונות לחלוטין למרות שהכלים די דומים.

נראה כמו 150 או 160, קשה לדעת.
כח מטורף, אין אפשרות לזלזל בכח בלי לצאת מגוחך, רוב האנשים לא יכולים להחזיק את המשקל הזה בידיים בבנץ' בלי להמעך.

שווה לציין שזה לא דבר ש"לא נראה כמותו בישראל" ולחלוטין תלוש.
הרבה יופתעו שיש גם בנצ'רים ישראליים שלחצו כמוהו לחזרות(ומאמין שאייל חסון וחבריו יותר), בימים העליזים שלי כמדריך חד"כ שמרתי על מישהו שהתחרה בארץ בבנץ' ועשה את אותו תרגיל עם 150 לחזרות, אלוף ישראל/חבר לעבודה בהורדת ידיים שעבד עם 160(דאבלים אקרוס) ועוד בילדר "מוכר" בחד"כ שעבד עם 160 לחזרות.

נ.ב
התרגיל הזה משמעותית שונה מפרס בעמידה, לא רואה מקום להשוואה כמו שאין מקום להשוות בין פרונט סקוואט ובק סקוואט

נערך לאחרונה:
זה נכון מאוד, חבל שאתה ממשיך להתעקש לטעון אחרת
תיראה,
עברתי שוב על התגובות כאן לפני שהגבת. אף אחד כאן לא כתב דבר לא נכון לגבי הסרטון המוצג. נכתב שזה "יותר אינקליין מפרס", אני לא יודע אם עקבת אבל גם בסרטוני פרס בעמידה שלי כותבים לי בדיוק את זה, למרות שאין בזה כל היגיון.
אגב כשעושים פרס בישיבה, והישבן ממש קדימה (לא בסוף כיסא) זה באמת הופך אותו ליותר אינקליין.

לדעתי , כל הויכוח היה נמנע עם נושא היה נפתח בפורום פיתוח גוף.
למה שזה יהיה בפורום פיתוח גוף? יש כאן מפגן של כוח, יש לזה מקום כאן בלי קשר לזה שהבחור מפתח גוף. כמו שאם היה סרטון של דן גרין עושה פוזינג בתחתונים לא נראה לי שהיה לזה מקום בפורום pl למרות שהוא פאוורליפטר.

למה שזה יהיה בפורום פיתוח גוף? יש כאן מפגן של כוח, יש לזה מקום כאן בלי קשר לזה שהבחור מפתח גוף. כמו שאם היה סרטון של דן גרין עושה פוזינג בתחתונים לא נראה לי שהיה לזה מקום בפורום pl למרות שהוא פאוורליפטר.
הקשר היחיד בין תרגיל בסרטון לפאורליפטינג , זהו מוט בלבד.
דני בחור חזק להפליא אך המשימה שלו היא לא נטו כוח כמו בליפטינג.
טווח תנוע, ציוד ואופן ביצוע שלו לא קשורים לליפטינג.

הקשר היחיד בין תרגיל בסרטון לפאורליפטינג , זהו מוט בלבד.
דני בחור חזק להפליא אך המשימה שלו היא לא נטו כוח כמו בליפטינג.
טווח תנוע, ציוד ואופן ביצוע שלו לא קשורים לליפטינג.
כמו שנאמר כאן:
חלק מתיאור הפורום הזה (PL/WL) - "כל מה שקשור לכוח".
בנאדם שמרים 150 קילו בישיבה לחזרות זה קשור לכוח (גם אם הישיבה לא זקופה לגמרי, גם אם זה לא טווח תנועה מלא וגם עם רצועות על המרפקים).
לפי מה שאתה אומר אין בפורום pl מקום לשום דבר שהוא לא סקוואט (לא כולל פרונט סקוואט), בנץ' (עם עצירה על החזה בכל חזרה), דדליפט, סנאץ', קלין וג'רק, כי כל השאר זה לא pl ולא wl.

לפי מה שאתה אומר אין בפורום pl מקום לשום דבר שהוא לא סקוואט (לא כולל פרונט סקוואט), בנץ' (עם עצירה על החזה בכל חזרה), דדליפט, סנאץ', קלין וג'רק, כי כל השאר זה לא pl ולא wl.
אכן כן.
איפה תשים סרטון של בן אדם מזיז אוטובוס?
או מרים רכב?
פורום pl צריך להיות קשור ל pl.
אבל זה ויכוח עקר כי ישנם דעות לכאן ולכאן , בסוף שנינו נשאר עם הדעות שלנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית