הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה נקייה

eyal159753

משתמש מתחיל
144
31
נק' מוניטין:
31
144
31
היי חברה,מה קורה ?
אז ככה,אני 71 קילו(בוקר) 1.78.
עשיתי חיטוב של חודש+ אחרי שהייתי כבר 78/1.78(חיטוב ראשון)כי כבר הציקה לי הבטן,והגעתי לבערך 11%
האחוז שומן נוח לי מבחינה חיצונית,לכן רוצה לשמור כרגע ולעלות הכי נקי
כרגע עושה :
200 פחמימה
130 חלבון
70 שומן

כמה לשחק עם הערכים כדי להיות טיפה מעל הניטרלי ?

הייתי צעלה עוד קצת פחמימה וחלבון.

תעלה חלבון לאיזור ה140 גרם.
200 גרם פחמימה בתור התחלה זה מספיק, תעקוב אחרי המשקל ואם לא עולה אז תוסיף 30-50 גרם פחמימה.
תשלב גם אירובי בסוף אימון 20-25 דקות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי.לאיזה כמות ?
מה ה RMR שלך?

ולמה לא העלת ל140 את החלבון?
RMR לא יצא יודע כ"כ איך לבדוק,שכחתי את הנוסחא ולא מצאתי באתר
200 גרם פחמימה בתור התחלה זה מספיק, תעקוב אחרי המשקל ואם לא עולה אז תוסיף 30-50 גרם פחמימה.
אוקיי,ארשום בפני.
לגבי אירובי,מדוע ? כרגע אני עושה 1-2 בשבוע

תעלה חלבון ושומן (בעדיפות למקורות מהחי)
כל אחד עובד מעט אחרת, אבל ממה שיצא לי לראות קשה להעלות אחוזי שומן מעליה בקלוריות מהמקורות האלה
אבל כמובן לא להגזים בעליה

אוקיי.לאיזה כמות ?

RMR לא יצא יודע כ"כ איך לבדוק,שכחתי את הנוסחא ולא מצאתי באתר

אוקיי,ארשום בפני.
לגבי אירובי,מדוע ? כרגע אני עושה 1-2 בשבוע
אירובי יעזור לך בהמון היבטים.
התאוששות, תיאבון, עוזר למינון עליית נוזלים ושומן וגם אתה תוכל לאכול יותר (הגדלה של הוצאה קלורית).

• פותח/ת השרשור
תודה יוגב,בדקתי וזה 2100-2300(יש שם שני מחשבונים שונים)
כל אחד עובד מעט אחרת, אבל ממה שיצא לי לראות קשה להעלות אחוזי שומן מעליה בקלוריות מהמקורות האלה
כרגע אחוז נכבד מכמות השומן שלי ביום באה מאגוזים וגבינות
שאר התזונה שלי דלה בשומן כמו חזה עוף,אורז מלא,ירקות וכו.
אירובי יעזור לך בהמון היבטים.
התאוששות, תיאבון, עוזר למינון עליית נוזלים ושומן וגם אתה תוכל לאכול יותר (הגדלה של הוצאה קלורית).
סבבה,אני אעלה לפעמיים בשבוע.יותר מזה כבר קשה לי חח

כרגע אחוז נכבד מכמות השומן שלי ביום באה מאגוזים וגבינות
שאר התזונה שלי דלה בשומן כמו חזה עוף,אורז מלא,ירקות וכו.
גבינות ואגוזים זה טוב, תעלה אל גם את השומן שמגיע מבשר או דגים

אם התפריט הנוכחי שאתה אוכל הוא הנייטרלי הממשי שלך (לא עלית וירדת ממשית במשקל), תוסיף לאט לאט כ-200-300 קלוריות לתפריט, על גבי שבוע. כמו שאמרו לך, תעלה חלבון לכיוון ה-140-150 גרם מלא, שומן אפשר להוסיף עוד 10-20 גרם. משם והלאה עקוב אחר העליה במשקל הגוף באופן שבועי, ובמידת הצורך העלה עוד קלוריות, הפעם יהיה אפשר וכדאי מפחמימה

• פותח/ת השרשור
אם התפריט הנוכחי שאתה אוכל הוא הנייטרלי הממשי שלך (לא עלית וירדת ממשית במשקל), תוסיף לאט לאט כ-200-300 קלוריות לתפריט, על גבי שבוע. כמו שאמרו לך, תעלה חלבון לכיוון ה-140-150 גרם מלא, שומן אפשר להוסיף עוד 10-20 גרם. משם והלאה עקוב אחר העליה במשקל הגוף באופן שבועי, ובמידת הצורך העלה עוד קלוריות, הפעם יהיה אפשר וכדאי מפחמימה
היי דניאל,תודה על התשובה.
עשיתי חיטוב והגעתי ל100 פחמימה למשך שבוע וקצת,והחלטתי שירדתי מספיק ואני חוזר למסה
עשיתי שבוע על 150 ועכשיו אני על 200.
אני לא כ"כ יודע מה הנייטרלי שלי,אבל מעריך שזה בערך איפה שאני עומד כרגע 150-200.
שאני מוסיף קלוריות,איך לחלקן ?
אתחיל להישקל מחר באופן שבועי,תודה !

מה ה RMR שלך?

ולמה לא העלת ל140 את החלבון?

דבר נוסף,מה עם ציט'ס מילס/העמסות ? יש אפשרות או לא ? קורץ לי איזה פעם בשבועיים ארוחה מלוכלכת

בימים שאתה מתכנן ארוחת ציט פשוט תאכל אותה במקום 2 ארוחות, זה יהיה בסדר.
כעקרון במסה ציטים סתם ״מלכלך״, אין לזה ערך מוסף.

תעשה צ'יט בגבול ההגיוני. אין צורך בהעמסות פחמימה

Back
למעלה תחתית