ייעוץ אני תקוע צריך את מיטב המוחות שבפורום!

• פותח/ת השרשור Brown
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Brown

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-325
18
0
קודם כל שלום לכול החבר'ה כאן, אני משתמש חדש וזה נראה כמו פורום איכותי עם קהילה נהדרת. נרשמתי בעיקר בשביל עצות ממתאמנים ככה שאין טעם להתנשא. 👋

אני מתאמן כבר מספר שנים, אך ב3 החודשים האחרונים התחלתי להיכנס לזה ברצינות. יש לי תוכנית אימונים של AB (את הטכניקה בתרגילים למדתי מSSׂ) ותפריט עם מאזן קלוריות חיובי שבניתי על סמך המאמרים באתר כמובן ואני לא רואה שום התקדמות. וגם אם, היא מינמלית ביחס להשקעה שלי. אני שובר את הראש איפה אני טועה כי זה די ברור שמשהו לא נכון ואני לא מוצא... אולי מישהו יכול לעזור לי - אני עומד להישבר, ואני שונא להתבכיין- לתמיד. עליתי 2 קילו בקושי והגוף נשאר כמעט אותו הדבר!

התוכנית אימונים שלי היא AB כאשר המשקל עולה וטווח החזרות יורד. 'פירמידה'.

A
גב
דד ליפט 12 10 10 8
פול אובר 12 10 10 8
חתירה עם משקולת יד 12 10 10 8

כתפיים
הרחקת כתפיים 10 8 8 6
לחיצת כתפיים 10 8 8 6

יד קידמית
כפיפת מרפקים עם מוט 10 8 8 6
כפיפת מרפק בישיבה עם משקולת יד - 8 8 6 6

טרפז
הרמת טרפזים עם מוט 15 12 12 10

B
רגליים
סקואט 12 10 10 8
מכרעים עם רגל על כיסא 8 8 6 6
הרמת תאומים עם משקולות 15 15 12 12

חזה
לחיצה חזה עם מוט 12 10 8 6
לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע 10 8 8 6
פרפר עם משקולות 15 12 12

יד אחורית
פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט 8 8 6 6
פשיטת מרפקים בישיבה עם משקולות 8 8 6 6

בטן
כפיפות בטן בשכיבה 20 20 15 15
כפיפה צדית עם משקולת יד 15 15 12

התפריט שלי תמיד על מאזן חיובי 3K קלוריות ו117 קלוריות כל יום + שומן וסיבים. אבל עדיין אני נשאר עם אותם נתונים: בן 22 1.75 שוקל 65 ק''ג. :(

• פותח/ת השרשור
דוקא עם חלב אין לי בעיה, ובמיוחד עם 3%. התוכנית אימונים נראת טוב, השאלה מה לגבי התוכנית אימונים שהייתה לי עד עכשיו? שחטתם אותה על ימין ושמאל אבל לא עזרתם לי לשפר אותה. SS לא בנויה בשביל כל אחד. לי אישית יש בעיה עם התרגילים שבה והפוטנציאל הנהדר להיפצע מהם (עם כל הכבוד לשיטות של צמד הזקנים, הם לא ישלמו לי טיפולים), מעבר לצורת הגוף הרחבה מדי שראיתי מתוצאות אצל אנשים שהתאמנו בה תקופה ארוכה (בנוסף לדגש המוגזם לרגליים, 3 פעמים סקאוט בשבוע!?).

התוכנית שלך עמוסה מדיי. היא לא מאפשרת לך:
להתאושש מאימון לאימון.
להרים משקל מקסימלי בתרגילים.
ולהתקדם במשקלים בתרגילים.

חוץ מזה אם לא תעשה סקוואט 3 פעמים בשבוע זה יאט את ההתקדמות שלך בכל תרגיל אחר שקיים.

יש מבין?

דוקא עם חלב אין לי בעיה, ובמיוחד עם 3%. התוכנית אימונים נראת טוב, השאלה מה לגבי התוכנית אימונים שהייתה לי עד עכשיו? שחטתם אותה על ימין ושמאל אבל לא עזרתם לי לשפר אותה. SS לא בנויה בשביל כל אחד. לי אישית יש בעיה עם התרגילים שבה והפוטנציאל הנהדר להיפצע מהם (עם כל הכבוד לשיטות של צמד הזקנים, הם לא ישלמו לי טיפולים), מעבר לצורת הגוף הרחבה מדי שראיתי מתוצאות אצל אנשים שהתאמנו בה תקופה ארוכה (בנוסף לדגש המוגזם לרגליים, 3 פעמים סקאוט בשבוע!?).

מסכן שלי. אתה פוחד להפצע מאמי? אל תפחד חמוד, שב בבית ולא תפצע.

נכון, SS לא בנויה לכל אחד, היא בנויה לאנשים רציניים. אנשים שאכפת להם מהתוצאות. לאנשים שלא אוהבים לבזבז את הזמן שלהם. היא התוכנית הכי טובה למתאמן מתחיל, ואל תשקר לעצמך, אתה מתאמן מתחיל.
אני לא מבינה מה הבעיה שלך עם התרגילים, כולם מופיעים בתוכנית שלך גם ככה, למעט Power Clean שהוא תרגיל מתקדם שאתה יכול, לפחות בהתחלה, לעשות תרגילים אחרים במקומו. אתה מפחד להיפצע? יש לי כינור קטן שאני יכולה לנגן בשבילך עליו. זה כמו להגיד שאתה לא חוצה את הכביש כי אתה מפחד להידרס.
צורת גוף רחבה מידי זו הבעיה שלך? זה כמו להגיד שאתה לא רוצה זין גדול. נו באמת, יש תלונות שהן פשוט לא קבילות...
יותר מידי סקוואטים? אין יותר מידי סקוואטים! לא סיפרו לך, הם מרפאים סרטן.

ריפ שולט.

דבר אחד אני חייב שתסביר לי - אתה אומר שאתה לא רוצה לעשות SS כי "אתה יכול להיפצע", אבל בתוכנית ששמת כאן גם ככה יש סקוואטים, דדליפטים ובנצ', אז מה בדיוק מפריע לך? פאורקלינים אתה לא חייב לעשות, אפשר להחליף את זה במתח. זה לא מומלץ, אבל אפשר.
זה משאיר פחות או יותר את הפרס, זה התרגיל שכ"כ מפחיד אותך?

היי ליצן! זה אולי ישמע לך הזוי שאנשים לא מוכנים להקריב את עמוד השידרה שלהם בגלל 2 זקנים (למען הדיוק זקן אחד) שמוכרים את הידע האישי והלא מוכח שלהם תמורת כסף.

אבל המציאות היא שיש אין ספור מאמני כושר כולל כאלו עם עבר מקצועני מפואר (משהו ש2 הזקנים שלך לא חוו אי פעם - מסיבה כלשהיא) עם גישות שונות לכל התרגילים. מה הופך את השיטות של הזקנים שלך לצודקים?

מצאת למי לקרוא ליצן....
אף אחד כאן לא מוכר כלום, אז אם אתה מחפש לקנות לך לאתר אחר, 500₪ והם מסדרים לך תוכנית מדהימה עם תזונה מטורפת, *המחיר לא כולל אישפוז. ולפני שאתה קורא למישהו זקן וטוען שהידע שלו לא מוכח, כדאי לך לעשות שיעורי בית, שתדע לפחות את מי אתה משמיץ. אני לא אבזבז את זמני להגן על מישהו שממש לא צריך הגנה, מארק בטח יבכה כשהוא ישמע מה אתה חושב עליו.

על אותו משקל אני יכול להפנות אותך באופן אקראי לאחד מתוך המון מאמני כושר שממליצים להימנע בכלל מתרגיל בסיסי כמו סקואט בגלל הסיכון הרב להיפצע ממנו...
YouTube- To Squat or Not To Squat - Should you replace this popular leg exercise?

הוא צודק? לא. הוא טועה? לא. זאת היא גישתו האישית לאימונים על סמך הידע שלו ובדומה לים ממאמני הכושר שמנסים להרוויח כמה דולרים ביוטוב, הוא מבטיח לך מקסימום תוצאות במינימום השקעה.

ממש אותו משקל. בלה בלה בלה בלה....

אז ככה את אוהבת את הגברים שלך;זקנים על גבול הקשישים, שמנים, קירחים ומלאים באגו!
כמה שיותר זקנים קרחים ומלאים באגו יותר טוב. מילא אם היית מוסיף סמיילי.
אזהרה ראשונה.

ריפ לא מקריח, השיער שלו פשוט לא מסוגל לעמוד בגבריות השופעת שלו.

אני מתאמן ראשון, שלישי וחמישי. זה לא מספיק זמן להתאושש? כי אני מרגיש שהגוף מצליח. אולי אני טועה. ולהרים משקל מקסימלי, שוב בעניין הזה שאלתי מה החיסרון של הפירמידות ביחס לשיטות האחרות. אני מבקש עזרה וכל מה שאני מקבל זה בעיטה בתחת בסגנון 'לך תעשה SS'.

היי ליצן! זה אולי ישמע לך הזוי שאנשים לא מוכנים להקריב את עמוד השידרה שלהם בגלל 2 זקנים (למען הדיוק זקן אחד) שמוכרים את הידע האישי והלא מוכח שלהם תמורת כסף.

אבל המציאות היא שיש אין ספור מאמני כושר כולל כאלו עם עבר מקצועני מפואר (משהו ש2 הזקנים שלך לא חוו אי פעם - מסיבה כלשהיא) עם גישות שונות לכל התרגילים. מה הופך את השיטות של הזקנים שלך לצודקים? העובדה שאתה מאמין בהם (ועל הדרך מנסה לגרור איתך כמה שיותר)? על אותו משקל אני יכול להפנות אותך באופן אקראי לאחד מתוך המון מאמני כושר שממליצים להימנע בכלל מתרגיל בסיסי כמו סקואט בגלל הסיכון הרב להיפצע ממנו...
YouTube- To Squat or Not To Squat - Should you replace this popular leg exercise?

הוא צודק? לא. הוא טועה? לא. זאת היא גישתו האישית לאימונים על סמך הידע שלו ובדומה לים ממאמני הכושר שמנסים להרוויח כמה דולרים ביוטוב, הוא מבטיח לך מקסימום תוצאות במינימום השקעה.

אז ככה את אוהבת את הגברים שלך;זקנים על גבול הקשישים, שמנים, קירחים ומלאים באגו!

אתה צודק. לריפ בכלל אין עבר מקצועי. בטח שלא כמו למאמן הממוצע בחדר כושר, ובכלל כל המתאמנים שלו, וכל מי שעשה סקוואט אי פעם שבר את עמוד השדרה ועכשיו מחכה לנדבות כדי לקבל טיפולים.

אגב, אתה יודע מה המזל של הליצנים כמו זה שפרסמת פה? תמיד יהיו להם מספיק ליצנים כמוך, שיחפשו את הדרך הקלה והבטוחה לשלם להם כסף עבור אפס תוצאות.

אני בינתיים אקשיב לזקנים הקשישים שלי, שגם בגיל הזה יותר חזקים וגדולים ממה שאי פעם תהיה, פשוש.

אני חושב שאני אתחיל לחלק באנים לכל מי שמעלה תוכניות לביקורת. נמאס...

להקריב את עמוד השדרה ?

עמוד השדרה שלי אומר תודה שיש לו 2 זוקפים חזקים שמגנים עליו בזכות סקווטים ודדליפט כבדים, דביל

אני מתאמן ראשון, שלישי וחמישי. זה לא מספיק זמן להתאושש? כי אני מרגיש שהגוף מצליח. אולי אני טועה. ולהרים משקל מקסימלי, שוב בעניין הזה שאלתי מה החיסרון של הפירמידות ביחס לשיטות האחרות. אני מבקש עזרה וכל מה שאני מקבל זה בעיטה בתחת בסגנון 'לך תעשה SS'.
לפני שתקבל באן לפחות נדאג לך לתשובה אחת.
הבעיה עם פירמידות היא שאתה מבזבז המון כח בסטים קלים ולכן הסטים הכבדים לא באמת כבדים.
קשה להתקדם בתוכנית הזו, ומה שיקרה זה שאתה תדרוך במקום, ותבזבז את הזמן.

ולידע כללי, קל יותר להיפצע בתוכנית של ליצנים.

כמה אנשים פה בפורום נפצעו אי פעם חמוד? תחשוב ותחזור אליי עם תשובה.

כל אחד שמתאמן לוקח בחשבון שאם הוא יעשה משהו לא נכון הוא יכול יפצע.
כמו שכל מי שנוהג לוקח בחשבון שאם הוא יעשה משהו לא נכון הוא יכול לעשות תאונה.

• פותח/ת השרשור
ביקשתי תיקונים לתוכנית אימונים שלי וקיבלתי חפירת אוננות מכמה ילדים מושפעים שבטוחים שריפ הוא אלוהים. הפוסל במומו פוסל אמרו לי פעם. כ''כ קשה לעזור לבאדם שלא מושפע כמוכם?

עמוד השדרה שלי אומר תודה שיש לו 2 זוקפים חזקים שמגנים עליו בזכות סקווטים ודדליפט כבדים, דביל
דבר איתי כשתיהיה בגיל 50, בדיוק בזמן ששרירי הגב שלך ידעכו והפריצות בחוליות יכאבו, אידיוט מטומטם שכמותך.
לפני שתקבל באן לפחות נדאג לך לתשובה אחת.
על SS שמעת?
http://he.wikipedia.org/wiki/אס_אס

ביקשתי תיקונים לתוכנית אימונים שלי וקיבלתי חפירת אוננות מכמה ילדים מושפעים שבטוחים שריפ הוא אלוהים. הפוסל במומו פוסל אמרו לי פעם. כ''כ קשה לעזור לבאדם שלא מושפע כמוכם?

אני לא מבין אם אתה באמת מפגר או שאתה משחק אותה. אי אפשר לכתוב לך תוכנית אימונים מותאמת אישית בפורום מזויין. אף אחד לא מכיר אותך. אם אתה כזה חכם ויודע מה טוב לך, אל תשאל.

דבר איתי כשתיהיה בגיל 50, בדיוק בזמן ששרירי הגב שלך ידעכו והפריצות בחוליות יכאבו, אידיוט מטומטם שכמותך.
דבר איתי אתה כשתהיה בגיל 50, ונראה את מצב הגב שלך. ובכלל, תראה לי סטטיסטיקה של פריצות דיסקים וכאבי גב, באוכלוסייה של מתאמנים ולא מתאמנים.

אגב, אם יש לך בעיה עם התרגילים המדוברים, איך זה שהם כלולים בתוכנית המדהימה שהבאת כאן??

אתה לא מקורי. זאת הבדיחה שלי.

כן די קשה קשה כשהבנדם לא מבין כלום בזה ועדיין מתעקש על זבל
כשהוא יהיה בן 50 המצב שלו יהיה יותר טוב כשהשרירים שלך יהפכו לדייסה ושלו לא ישתנו
על SS שמעת?
http://he.wikipedia.org/wiki/אס_אס
BORING:RockOn:

אני מבקש להשאיר את Brown בפורום לפחות עד שהוא יגיע לכוכב שלילי. תודה.

אפשר לסדר את זה תוך דקה בערך אם זה ממש חשוב לך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית