הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני תקוע צריך את מיטב המוחות שבפורום!

• פותח/ת השרשור Brown
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Brown

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-325
18
0
קודם כל שלום לכול החבר'ה כאן, אני משתמש חדש וזה נראה כמו פורום איכותי עם קהילה נהדרת. נרשמתי בעיקר בשביל עצות ממתאמנים ככה שאין טעם להתנשא. 👋

אני מתאמן כבר מספר שנים, אך ב3 החודשים האחרונים התחלתי להיכנס לזה ברצינות. יש לי תוכנית אימונים של AB (את הטכניקה בתרגילים למדתי מSSׂ) ותפריט עם מאזן קלוריות חיובי שבניתי על סמך המאמרים באתר כמובן ואני לא רואה שום התקדמות. וגם אם, היא מינמלית ביחס להשקעה שלי. אני שובר את הראש איפה אני טועה כי זה די ברור שמשהו לא נכון ואני לא מוצא... אולי מישהו יכול לעזור לי - אני עומד להישבר, ואני שונא להתבכיין- לתמיד. עליתי 2 קילו בקושי והגוף נשאר כמעט אותו הדבר!

התוכנית אימונים שלי היא AB כאשר המשקל עולה וטווח החזרות יורד. 'פירמידה'.

A
גב
דד ליפט 12 10 10 8
פול אובר 12 10 10 8
חתירה עם משקולת יד 12 10 10 8

כתפיים
הרחקת כתפיים 10 8 8 6
לחיצת כתפיים 10 8 8 6

יד קידמית
כפיפת מרפקים עם מוט 10 8 8 6
כפיפת מרפק בישיבה עם משקולת יד - 8 8 6 6

טרפז
הרמת טרפזים עם מוט 15 12 12 10

B
רגליים
סקואט 12 10 10 8
מכרעים עם רגל על כיסא 8 8 6 6
הרמת תאומים עם משקולות 15 15 12 12

חזה
לחיצה חזה עם מוט 12 10 8 6
לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע 10 8 8 6
פרפר עם משקולות 15 12 12

יד אחורית
פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט 8 8 6 6
פשיטת מרפקים בישיבה עם משקולות 8 8 6 6

בטן
כפיפות בטן בשכיבה 20 20 15 15
כפיפה צדית עם משקולת יד 15 15 12

התפריט שלי תמיד על מאזן חיובי 3K קלוריות ו117 קלוריות כל יום + שומן וסיבים. אבל עדיין אני נשאר עם אותם נתונים: בן 22 1.75 שוקל 65 ק''ג. :(

קודם כל שלום לכול החבר'ה כאן, אני משתמש חדש וזה נראה כמו פורום איכותי עם קהילה נהדרת. נרשמתי בעיקר בשביל עצות ממתאמנים ככה שאין טעם להתנשא. 👋

אני מתאמן כבר מספר שנים, אך ב3 החודשים האחרונים התחלתי להיכנס לזה ברצינות. יש לי תוכנית אימונים של AB (את הטכניקה בתרגילים למדתי מSSׂ) ותפריט עם מאזן קלוריות חיובי שבניתי על סמך המאמרים באתר כמובן ואני לא רואה שום התקדמות. וגם אם, היא מינמלית ביחס להשקעה שלי. אני שובר את הראש איפה אני טועה כי זה די ברור שמשהו לא נכון ואני לא מוצא... אולי מישהו יכול לעזור לי - אני עומד להישבר, ואני שונא להתבכיין- לתמיד. עליתי 2 קילו בקושי והגוף נשאר כמעט אותו הדבר!

התוכנית אימונים שלי היא AB כאשר המשקל עולה וטווח החזרות יורד. 'פירמידה'.

A
גב
דד ליפט 12 10 10 8
פול אובר 12 10 10 8
חתירה עם משקולת יד 12 10 10 8

כתפיים
הרחקת כתפיים 10 8 8 6
לחיצת כתפיים 10 8 8 6

יד קידמית
כפיפת מרפקים עם מוט 10 8 8 6
כפיפת מרפק בישיבה עם משקולת יד - 8 8 6 6

טרפז
הרמת טרפזים עם מוט 15 12 12 10

B
רגליים
סקואט 12 10 10 8
מכרעים עם רגל על כיסא 8 8 6 6
הרמת תאומים עם משקולות 15 15 12 12

חזה
לחיצה חזה עם מוט 12 10 8 6
לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע 10 8 8 6
פרפר עם משקולות 15 12 12

יד אחורית
פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט 8 8 6 6
פשיטת מרפקים בישיבה עם משקולות 8 8 6 6

בטן
כפיפות בטן בשכיבה 20 20 15 15
כפיפה צדית עם משקולת יד 15 15 12

התפריט שלי תמיד על מאזן חיובי 3K קלוריות ו117 קלוריות כל יום + שומן וסיבים. אבל עדיין אני נשאר עם אותם נתונים: בן 22 1.75 שוקל 65 ק''ג. :(

תוריד נפח תעלה עצימות ותוכל עד שתקיא

באמת שלא צריך את מיטב המוחות כדי להגיד לך שהתוכנית שלך היא ערימת זבל, לפי הנתונים שלך אתה יכול להתקדם בSS, למה אתה לא עושה אותה?

כמו שאמרו, SS ואוכל יתנו לך יותר תוצאות מכל תוכנית אחרת שאני מכיר.

בשביל מה ששאלת הייתי נותן גג מוח, מיטב המוחות נראה לי די מוגזם.

התוכנית שלך גרועה, יותר מדי חזרות, יותר מדי סטים.

• פותח/ת השרשור
לגבי הSS, הבנתי שיש איזה שהוא קונצנזוס לגביו - קראתי, לא אהבתי, לא בשבילי. מעבר לזה שאני מעוניין להתאים לעצמי תוכנית אימונים. הלאה. אני לא צריך לאכול הרבה בשביל להקיא, יש לי רפלקס הקאה רצחני גם ככה. 3K קלוריות ביום זה המקסימום שאני מסוגל לדחוס לקיבה הצנועה שלי. נכון לעכשיו. וכשאתה רושם(שימי) להוריד נפח ולעלות עצימות אתה מתכוון? יותר מדי חזרות וסטים, באיזה תרגיל בדיוק(Moshe)? ומה החיסרון בפירמידות לעומת שיטות אחרות (Barbell)?

בשביל מה ששאלת הייתי נותן גג מוח, מיטב המוחות נראה לי די מוגזם
כן, כל אחד יכול להציע לך לעבור לSS - שזה במילים אחרות; 'אין לי כוח לענות לך באופן פרטני, תעשה מה שכולם עושים'. אבל רק מיטב המוחות יעזרו לך לקבל תשובות מגוונות.

נערך לאחרונה:
אם לא אהבת SS אז אתה בבעיה
אתה מחפש אהבה ולא להיות חזק

או, זה ישמע לך מטורף בטח, שסביר להניח שאתה לא חייזר והגוף שלך לא כזה מיוחד שהוא צריך משהו שונה ממשהו שעובד, ועובד טוב מאוד.

לגבי הSS, הבנתי שיש איזה שהוא קונצנזוס לגביו - קראתי, לא אהבתי, לא בשבילי. מעבר לזה שאני מעוניין להתאים לעצמי תוכנית אימונים. הלאה. אני לא צריך לאכול הרבה בשביל להקיא, יש לי רפלקס הקאה רצחני גם ככה. 3K קלוריות ביום זה המקסימום שאני מסוגל לדחוס לקיבה הצנועה שלי. נכון לעכשיו. וכשאתה רושם(שימי) להוריד נפח ולעלות עצימות אתה מתכוון? יותר מדי חזרות וסטים, באיזה תרגיל בדיוק(Moshe)? ומה החיסרון בפירמידות לעומת שיטות אחרות (Barbell)?

כן, כל אחד יכול להציע לך לעבור לSS - שזה במילים אחרות; 'אין לי כוח לענות לך באופן פרטני, תעשה מה שכולם עושים'. אבל רק מיטב המוחות יעזרו לך לקבל תשובות מגוונות.

בגלל זה אתה שחיף
אומרים לך התוכנית הכי טובה שהם יכולים לתת לך זה SS ואתה מתעקש על זבל ,
לא צריך יותר מ 3 סטים ו 5 חזרות, אוכל והרבה, קשה? קח תוספים או תקע פיצה ושתי המבורגרים

אני מצטער. אני לא יודע איך להתקדם עם 3K ביום. אין לי תשובה בשבילך.

אם יש לך בעיה לאכול שתה 2 - 3 ליטר חלב 3% ביום + SS ואתה תיהיה בסדר תן לזה צ'אנס מה יש לך להפסיד???

תאמין לי אתה רק תרוויח....כל תוכנית אחרת תהיה בזבוז זמן מיותר....

• פותח/ת השרשור
או, זה ישמע לך מטורף בטח, שסביר להניח שאתה לא חייזר והגוף שלך לא כזה מיוחד שהוא צריך משהו שונה ממשהו שעובד, ועובד טוב מאוד.
וזה בטח ישמע לך מאוד, מאוד, מאוד מוזר שאני מעוניין בתוכנית אימונים שהיא לא SS. יש המון דרכים לפתח גוף חבר, החיים זה לא תוכנית אימונים של 2 זקנים אמריקאים שמנסים להרוויח כמה שקלים עם הידע החצי מקצועני שלהם (שאין לי שום בעיה איתו - להפך, כל ידע יכול לעזור לי במצב שלי, אבל לצורך העניין חייב לציין). פיתוח גוף התחיל לפניהם ויהיה גם הרבה אחריהם.

אני מיטב המוחות, אבל אני לא אגלה לך
יופי תראה מה עשיתם עכשיו הוא לא רוצה לגלות לי; לקחתם SS והפכתם אותו לSOS.

אני לא מבין מה אתה רוצה באופן פרטני. אף אחד פה לא מכיר אותך כדי לבנות לך משהו פרטני. קח תוכנית מוכנה מהאתר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית