הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמיון SS

brianloco

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
אני מתאמן כבר די הרבה זמן.עשיתי תכנית AB וגם ABC וגם ABCD עם דרופסטים ועניינים.
בעקרון כל פעם עליתי בסדר והייתי די מרוצה מהאימונים.
שוקל 70 גובה מטר 78
אבל פתאום התחלתי לשמוע על תכנית SS ושאפשר להגיע להשגים דומים תוך פחות זמן אז אני מתעניין עכשיו.
יש כמה דברים שאני לא מבין:
-לא עושים בכלל תרגילים ליד קדמית יד אחורית?אז איך שומרים שם על מסה?
לא יודע זה נשמע לי הזוי עושים סט אחד מכל חלק בגוף, ואפילו לא זה, ואמורים לראות תוצאות?זה נראה כאילו ממש משקיעים ברגליים, קצת חזה קצת גב וזהו..
אם מישהו יכול קצת להסביר לי יותר טוב אני אשמח.
תודה,

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה: כמה זמן נשמך אימון כזה? 10 דקות?
עולים איתו הרבה בנוזלים או ששומרים על חיטוב תוך כדי?

אני מתאמן כבר די הרבה זמן.עשיתי תכנית AB וגם ABC וגם ABCD עם דרופסטים ועניינים.
בעקרון כל פעם עליתי בסדר והייתי די מרוצה מהאימונים.
שוקל 70 גובה מטר 78
אבל פתאום התחלתי לשמוע על תכנית SS ושאפשר להגיע להשגים דומים תוך פחות זמן אז אני מתעניין עכשיו.
יש כמה דברים שאני לא מבין:
-לא עושים בכלל תרגילים ליד קדמית יד אחורית?אז איך שומרים שם על מסה?
לא יודע זה נשמע לי הזוי עושים סט אחד מכל חלק בגוף, ואפילו לא זה, ואמורים לראות תוצאות?זה נראה כאילו ממש משקיעים ברגליים, קצת חזה קצת גב וזהו..
אם מישהו יכול קצת להסביר לי יותר טוב אני אשמח.
תודה,

- אתה יכול לעשות chin ups (מתח עם הכפות ידיים לכיוון הפנים שלך) בשביל לעבוד על הבייספס (יד קידמית), אבל מעבר לזה אין תרגיל שעובד בצורה ישירה על הידיים, לא. מה שכן, בתור מישהו שעושה את התוכנית הזאת אני יכול להבטיח לך שאיכשהו, בלי לשים לב, היא עובדת יפה מאוד גם על זה. בהנחה שאתה יודע מה אתה עושה, ואוכל כמו שצריך, רואים תוצאות מטורפות בערך בכל תרגיל.

- הכמה אימונים הראשונים שלך יהיו יחסית קצרים, לי זה היה באיזור החצי שעה (לא כולל חימום). אח"כ, שמתחילים להצטרך יותר מנוחה בין סט לסט זה מתארך לאיזור השעה וחצי + שאתה במשקלים הכבדים כבר.

- כל התוכנית מבוססת על זה שאתה אוכל, ואוכל המון. אם אתה בקבוצת "קוביות או לא להיות" (סליחה למי שגנבתי את הביטוי) אז זה כנראה לא בשבילך. אתה תעלה בשומן, תעלה בנוזלים ותעלה במסת שריר, אבל אתה בעיקר תהיה הרבה יותר חזק.

• פותח/ת השרשור
אז אם עכשיו אני בתכנית ABC 5 פעמים בשבוע, ואוכל בסביבות ה 3000 קלוריות במטרה לעלות אבל לעלות כמה שיותר נקי כדי לא לעשות חיטוב מטורף אחרי זה וכן לשמור על חיטוב חלקי, לא כדאי לי לעבור ל SS?
או שזה עדיין עדיף על ABC?

כל דבר עדיף על abc, חוץ מabcd והלאה.
בדרך שאתה עובד אתה לא תראה תוצאות גם ככה, חבל על המאמץ. תשאל בפורום אימונים פה, אבל סביר להניח שפשוט יגידו לך לעשות SS ולהפסיק להעריץ את הקוביות בבטן.

עוד שאלה: כמה זמן נשמך אימון כזה? 10 דקות?
עולים איתו הרבה בנוזלים או ששומרים על חיטוב תוך כדי?

ככל שהמשקל על המוט יעלה ככה האימון יארך יותר זמן.

עריכה: האשכול הזה בכלל לא בפורום הנכון, זה צריך להיות בפורום אימונים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית