הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין

matanyoef

משתמש מתחיל
192
11
נק' מוניטין:
14
192
11
שלום לכם,

לאחרונה ייצא לי לקרוא את המאמר של משה לגבי איזה תוספים כדאי לקחת וראיתי במאמר שצריך לקחת מולטי ויטמין במידה ולא צורכים מספיק ירקות ופירות.
לי לא יוצא לאכול הרבה פירות וירקות באופן עקבי עם הארוחות אז אני צריך לקנות מולטי ויטמין?

בנוסף, ראיתי שחלק רשמו שצריך לעשות בדיקת דם לפני שקונים על מנת לדעת מה חסר בגוף. אני בצבא וקשה לקבל הפנייה לבדיקת דם רק כי אני רוצה.

אז לא נורא אם אני אקח מולטי ויטמין במידה ולא עשיתי בדיקת דם לפני?

תודה רבה מראש

אני לא חושב שמחסור בצריכת פירות וירקות מכריח צריכת מולטי ויטמין. אם אתה צורך מגוון של מאכלים מזינים ייתכן שאין לך צורך במולטי ויטמין. אך משום שכתבת שאתה בצבא אני מניח שהתזונה שלך די דלה.

אני אישית נתקלתי בקלות רבה באישור בדיקות דם מקיפות, בוודאי בהשוואה למצב באזרחות. אם תבקש מרופא בדיקות דם שמכיל פרופיל ויטמינים ומינרלים, בטענה שאתה מרגיש חולשה וחושד שיש לך חוסר כל שהוא, אני לא חושב שתקבל סירוב. ובכל מקרה, שווה לנסות.

בכל מקרה, כחייל אני צרכתי מולטי לאורך כשלוש שנים ואני חושב שכמעט כל חייל זקוק למולטי ברוב תקופת השירות שלו. לכן, אם אתה בוחן את התזונה שלך ומגלה שלא רק שהיא דלה בפירות וירקות, אלא גם אינה מגוונת מספיק במאכלים מזינים, ייתכן שכדאי לצרוך מולטי ויטמין גם אם לא יאושרו לך בדיקות הדם.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שמחסור בצריכת פירות וירקות מכריח צריכת מולטי ויטמין. אם אתה צורך מגוון של מאכלים מזינים ייתכן שאין לך צורך במולטי ויטמין. אך משום שכתבת שאתה בצבא אני מניח שהתזונה שלך די דלה.

אני אישית נתקלתי בקלות רבה באישור בדיקות דם מקיפות, בוודאי בהשוואה למצב באזרחות. אם תבקש מרופא בדיקות דם שמכיל פרופיל ויטמינים ומינרלים, בטענה שאתה מרגיש חולשה וחושד שיש לך חוסר כל שהוא, אני לא חושב שתקבל סירוב. ובכל מקרה, שווה לנסות.

בכל מקרה, כחייל אני צרכתי מולטי לאורך כשלוש שנים ואני חושב שכמעט כל חייל זקוק למולטי ברוב תקופת השירות שלו. לכן, אם אתה בוחן את התזונה שלך ומגלה שלא רק שהיא דלה בפירות וירקות, אלא גם אינה מגוונת מספיק במאכלים מזינים, ייתכן שכדאי לצרוך מולטי ויטמין גם אם לא יאושרו לך בדיקות הדם.

היי,
קודם כל, תודה רבה על תשובתך.
זה התפריט שלי:
ייעוץ - התפריט שלי

אני יכול להעיד על עצמי שאני לא צורך מספיק ירקות ופירות במשך היום. זה לא קשור לצבא (עושה יומיות).

היי,
קודם כל, תודה רבה על תשובתך.
זה התפריט שלי:
ייעוץ - התפריט שלי

אני יכול להעיד על עצמי שאני לא צורך מספיק ירקות ופירות במשך היום. זה לא קשור לצבא (עושה יומיות).
להחליף 100-200 גרם מהעוף בכבד בקר או כבד עוף יעשה יותר מאשר להוסיף שלושה ירקות ופרי לתפריט, אך בכל מקרה מסתמן כרגע שמולטי ויטמין יכול להועיל.

• פותח/ת השרשור
להחליף 100-200 גרם מהעוף בכבד בקר או כבד עוף יעשה יותר מאשר להוסיף שלושה ירקות ופרי לתפריט, אך בכל מקרה מסתמן כרגע שמולטי ויטמין יכול להועיל.

זה בעיה קצת לשנות את סוג הבשר מחזה עוף שכרגע אני אוכל. בכל אופן, במידה ואני קונה את המולטי ויטמין - אפשרי לקחת רק כדור אחד ביום? אני אנסה לשלב כל יום ירקות ופירות אבל לא במינון גבוהה...

זה תלוי במוצר עצמו. יש מוצרים שמנה יומית שלהם היא שישה כדורים ויש מוצרים שמנה יומית שלהם היא כדור אחד. Twinlab Once Daily הוא מוצר טוב שמצריך כדור אחד ביום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית